Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tlykog είπε

Το μόνο που δεν αντιγράφεται είναι οι κωδικοί τραπεζών, οι ρυθμίσεις Viber και παρόμοιων εφαρμογών που απαιτούν λογαριασμό.

Οι εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, ρυθμίσεις συστήματος, μηνύματα, ακόμα και η λίστα κλήσεων όλα είναι όπως πριν. Εννοείται ότι οι ρυθμίσεις των εφαρμογών πχ dark mode στο vlc αντιγράφονται κανονικά.

Στην πράξη μετά την επαναφορά μπαίνεις σε viber, email κτλ, περνάς τους λογαριασμούς και είσαι έτοιμος. Προσωπικά μου τρώει αλλά 15 λεπτά περίπου, μετά την πλήρη επαναφορά.

Ε τότε δεν άλλαξε κάτι με αυτά που κάνει backup/restore τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ε τότε δεν άλλαξε κάτι με αυτά που κάνει backup/restore τώρα.

Μα δεν πρέπει να αντιγράφει τους λογαριασμούς σου για λόγους ασφαλείας.

Αν το κάνει κάποιος κατασκευαστής είναι τεράστιο κενό ασφαλείας. Αν εγώ πχ έχω τους κωδικούς του λογαριασμού σου στην Apple είναι οκ να έχω πρόσβαση και σε όλους τους άλλους λογαριασμού σου και να μπορώ εύκολα να φτιάξω ένα ακριβές αντίγραφο του κινητού σου;

Το θέμα είναι ο χώρος. Δηλαδή αν έχεις πχ 50Gb φωτογραφιες/videos/αρχεια δουλειάς, να μη σου λέει ότι δεν υπάρχει χώρος για backup.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kinitos είπε

Note 20 ultra και διάβασα στην ανακοίνωση της σαμσουνγκ ότι δεν θα δώσει νέα αναβάθμιση

Και έκανα διόρθωση στο ποστ μου είναι του 21 γράψε λάθος.

Αλλά βέβαια σε σχέση με απλ δεν δινει αναβάθμιση και άνετα την σηκώνει

Είναι μοντέλο του 2020, τότε η Samsung είχε δεσμευτεί για 3 major upgrades τα οποία και έδωσε. 

Συμφωνώ για το ότι άνετα σηκώνει κι άλλη αναβάθμιση και είναι κρίμα να μένει εκτός, είχα το S20+ και πραγματικά γινόταν καλύτερο με κάθε αναβάθμιση. Το κινητό πετούσε.

• Like 2
Δημοσ.

Δυο ερωτησεις:

Υπαρχει δυνατοτητα κρυπτογραφησης με δικο μας κλειδι πριν να στειλουμε τα παντα στο cloud? Αν οχι, thanks but no thanks.

Ποια η διαφορα με smart switch local backup / restore? Ξερει κανεις?

Δημοσ.
Στις 26/10/2023 στις 8:03 ΜΜ, gadgetseek είπε

Όλες οι μεγάλες εταιρείες (Samsung, One Plus, Oppo, Vivo, Xiaomi με χρονολογική σειρά) δίνουν 4 χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού και 5 χρόνια security updates στις android ναυαρχίδες τους (η Motorola 3+5, και στον πάτο οι Sony & Asus με μόλις 2+3 έτη).

Πρόσφατα αγόρασα το Α34 8/256 και δίνει αυτά που γράφεις αν και δεν είναι ναυαρχίδα.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα πάντα από google, και cloud και βασικές εφαρμογές (phone, contacts, messaging κλπ) ώστε να έχω παρόμοια εμπειρία όταν αλλάζω συσκευή. Η μετάβαση στο Α34 από one plus, όσον αφορά το software, ήταν εύκολη μέσω εφαρμογής της Samsung. Βέβαια έπρεπε να ξανακάνω login σε όλες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή σίγουρα κάτι έχασα αυτό σε παλιότερα κινητά δεν θα μπορούμε να το κάνουμε?

Να κάνουμε δηλαδή full backup των εφαρμογών(Μαζί με τις ρυθμίσεις τους), φωτογραφίες, βιντεος κ.τ.λ. μέσω του προγράμματος samsung switch(ή κάποιου άλλου) ώστε όταν χρειαστούμε να μπορέσουμε να κάνουμε επαναφορά στο νεότερο κινητό μας(Π.χ. samsung galaxy s23) με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους.

Στις 27/10/2023 στις 9:11 ΜΜ, nicksoti είπε

Πρόσφατα αγόρασα το Α34 8/256 και δίνει αυτά που γράφεις αν και δεν είναι ναυαρχίδα.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τα πάντα από google, και cloud και βασικές εφαρμογές (phone, contacts, messaging κλπ) ώστε να έχω παρόμοια εμπειρία όταν αλλάζω συσκευή. Η μετάβαση στο Α34 από one plus, όσον αφορά το software, ήταν εύκολη μέσω εφαρμογής της Samsung. Βέβαια έπρεπε να ξανακάνω login σε όλες.

Αυτό το έκανες εσύ μέσω ποιας εφαρμογής? Και σου έκανε επαναφορά ακόμα και τις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής ή απλά σου επανέφερε τις εφαρμογές χωρίς τις ρυθμίσεις τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...