Προς το περιεχόμενο

Επέκταση ζώνης αυτοκινήτου

Conan2046

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, θέλω να βάλω μια επέκταση ζώνης αυτοκίνήτου στο πίσω κάθισμα όπου έχω ένα booster για το ποιο μεγάλο παιδί καθ' ότι το διπλανό παιδικό καθισματάκι κάνει πολύ δύσκολο το βάλε βγάλε την ζώνη. Πρώτα ρώτησα σε ένα δυο μαγαζιά της περιοχής που δεν είχαν κάτι σχετικό, μετά το παράγγειλα στο ίντερνετ αλλά είναι άλλος τύπος και δεν μπορεί να συνδεθεί. Μετά από αναζήτηση το πιο σχετικό που βρήκα ήταν μέσω του ali όπου είχε πλάτος 25 χιλιοστά η εγκοπή, το έλαβα μετά από αναμονή καμιά 15αριά ημερών και ενώ η μια μεριά κουμπώνει κανονικά η άλλη που δέχεται την ζώνη του αυτοκινήτου δυστυχώς είναι ελαφρώς πιο στενή, απ' ότι καταλαβαίνω η δικιά μου εγκοπή δεν είναι 25 χιλιοστά αλλά 25,4 χιλιοστά με αποτέλεσμα να μην χωράει στην επέκταση! Έχω το Hyundai i20, 2013 μοντέλο. Καμία βοήθεια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδικός στις αντοχές δεν είμαι αλλά δεν πιστεύω ότι είναι επίφοβο, τουλάχιστον όχι με "απλή", καθημερινή χρήση. Εξαρτάται βέβαια και από άλλους παράγοντες όπως την ποιότητα της προέκτασης, την παλαιότητά της, την κατάστασή της, πόσο την προσέχουμε (πχ/ μην την κλωτσάνε/χτυπάνε τα παιδιά συνέχεια), κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσα είναι μεταλικό και είναι σχετικά λεπτή η υποδοχή, δεν είναι και πολύ εύκολο έως αδύνατο να το λιμάρω εσωτερικά και δεν θα ήθελα να επηρεάσω την ασφάλεια. 

Επεξ/σία από Conan2046

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...