Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

'Εχω ένα πρόβλημα με το Redmi note 10 pro και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει να μου δώσει μια λύση αν υπάρχει.

Το θέμα αυτό (που είναι και το μόνο μου παράπονο από το κινητό) είναι ότι κατα τη διάρκεια κλήσεων ανοίγει η οθόνη και πατιούνται κουμπιά με το μάγουλο πχ mute και δε με ακούνε, αλλάζει θέση τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας κλπ κλπ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν μιλάω να μένει μόνιμα κλειστή η οθόνη και αν θέλω να την ανοίξω εγώ κατα τη διάρκεια μιας κλήσης να πατάω το κουμπί για το ξεκλείδωμα? ή αν έχει κάποιος κάποια άλλη λύση να προτείνετε??

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Το κινητό για λόγους κόστους δεν έχει κανονικό αισθητήρα απόστασης. Χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο σε συνδυασμό με τις δονήσεις από το μικρόφωνο για να υπολογίσει πότε κάποιος μιλάει. Πρόκειται όμως για μια μεσοβέζικη λύση η οποία τις περισσότερες φορές δε λειτουργεί σωστά. Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι, είναι πρόβλημα της συσκευής.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Το κινητό για λόγους κόστους δεν έχει κανονικό αισθητήρα απόστασης. Χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο σε συνδυασμό με τις δονήσεις από το μικρόφωνο για να υπολογίσει πότε κάποιος μιλάει. Πρόκειται όμως για μια μεσοβέζικη λύση η οποία τις περισσότερες φορές δε λειτουργεί σωστά. Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι, είναι πρόβλημα της συσκευής.

Ευχαριστώ.

Κάπου διάβασα ότι απενεργοποιούν ένα σενσορα αλλά δεν το βρίσκω. Λογικά είναι το proximity sensor που λες ότι δεν έχει..

Κρίμα.

Έστω να έκλεινα εγώ την οθόνη σε κάθε κλήση με το κουμπί και να ξεκλείδωνα με το κουμπί πάλι ...

Μπορώ τουλάχιστον να απενεργοποιήσω την αφή κατά τη διάρκεια κλήσεων? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλώς σε κλήση πάτα το Power Button και μιλά έτσι και πάτα το ξανά να ανοίξει να τερματίσεις Κλήση!

Επεξ/σία από Ioannisgnk
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ioannisgnk είπε

Δεν ισχύει όλα τα κινητά έχουν  Proximity Sensor, δείτε το στο Service mode lol

Μπορείς τεχνικά να ανοίξεις το κινητό και να τον αφαιρέσεις αλλά δεν ξέρω πόσο σωστό είναι αυτό.. 

Απλώς σε κλήση πάτα το Power Button και μιλά έτσι και πάτα το ξανά να ανοίξει να τερματίσεις Κλήση!

Δεν ισχύει, δεν έχουν όλα τα κινητά κανονικό αισθητήρα, δείτε το στο Google lol

Ορίστε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής όπου αναφέρεται ξεκάθαρα το Virtual proximity sensing.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Δεν ισχύει, δεν έχουν όλα τα κινητά κανονικό αισθητήρα, δείτε το στο Google lol

Ορίστε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής όπου αναφέρεται ξεκάθαρα το Virtual proximity sensing.

Έτσι όπως το είπατε λογικό κανείς δεν κατάλαβε 

IMG_1446.jpeg

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ioannisgnk είπε

Απλώς σε κλήση πάτα το Power Button και μιλά έτσι και πάτα το ξανά να ανοίξει να τερματίσεις Κλήση!

Δεν αλλάζει κάτι. Το κάνω αυτό αλλά και πάλι ανοίγει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...