Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκεί που λέμε (στα λόγια μόνο) οτι ήρθε χειμώνας, μας έχουν ξεκάνει τα κουνούπια. 

Ρε παιδιά έχετε βρει καμια λύση? Στο σπίτι δεν είχα πρόβλημα με τα κουνούπια όλο το καλοκαίρι και έχω τώρα. Επίσης δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει και άλλος, πλέον δεν έχουν αποτέλεσμα και τα αντικουνουπικά. Έχω δοκιμάσει ταμπλέτες, υγρά από pyrox, teza, raid, vapona. ΤΙΠΟΤΑ

Σαν έσχατη λύση λέω να δοκιμάσω σπρει στυλ autan αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι υγιεινό να έχεις ένα τέτοιο υγρό πάνω στο δέρμα σου όλο το βράδυ, κάθε βράδυ. 

• Like 2
Δημοσ.

σιτες εχεις?

μπορεις να ψεκασεις επιφάνειες (κυριως πλακακια) και τον χωρο με ενα δυνατο ματζουνι και να φυγεις για κανα 2 ωρο. μετα ανοιγεις και παλι φευγεις καμια ωρα να παρει αερα το σπιτι με σιτες ομως. επειτα το κλασσικο υγρο εντομοαπωθητικο μονιμα στη μπριζα και εισαι κομπλε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν λέω εγώ ότι ιδανική θερμοκρασία και κλίμα γενικότερα είναι αυτά που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη κουνουπιών, κατσαρίδων κ.λπ., είμαι περίεργος.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, killer76 είπε

Στο σπίτι δεν είχα πρόβλημα με τα κουνούπια όλο το καλοκαίρι και έχω τώρα.

έχει σχετική ζέστη και το σημαντικότερο υγρασία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι να μην επιτρέψεις στα κουνούπια να μπουν στο σπίτι.

Αν μπουν δεν υπάρχει σωτηρία.

Φιδάκι και κάψιμο ελληνικού καφέ κάνει δουλειά αλλά δεν είναι κάτι που μπορείς να έχεις μόνιμα.

Μετά απομένει να ψάξεις για γλυκοαίματο που απλά θα προτιμούν και θα αφήνουν εσένα σε ησυχία :D

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/6263646/Science-of-Nature-Mosquito-Protection-Diffuser-Ygro-gia-Kounoupia-30ml-803329.html

"μελακι" χαχα ετσι το λεω εγω, το αφηνεις κανα λεπτο αναποδα το γυριζεις και το αφηνεις ανοιχτο δεν ερχονται κοντα σου ετσι

λυσεις οπως αυτη που αναφερεις με σπρει πανω σου και εγω τις εχω δοκιμασει αλλα μετα σου αφηνει μια περιεργη αισθηση στο δερμα σου που φευγει μονο αν κανεις μπανιο.... @killer76

Δημοσ.

Τα ευνοεί ο καιρός .Ειδικά εμείς στα Μεσόγεια (χαβούζα της Αττικής) που έχουμε ακόμη  βόθρους άστα να πάνε. Με υγρό στη μπρίζα είμαστε από την άνοιξη σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα. Κάνει δουλειά τωρα γιατί σε σένα όχι δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

σιτες εχεις?

Δεν έχω. Επίσης μία πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για να βγαίνουν τα σκυλάκια μου στην βεράντα

μπορεις να ψεκασεις επιφάνειες (κυριως πλακακια) και τον χωρο με ενα δυνατο ματζουνι και να φυγεις για κανα 2 ωρο. μετα ανοιγεις και παλι φευγεις καμια ωρα να παρει αερα το σπιτι με σιτες ομως. επειτα το κλασσικο υγρο εντομοαπωθητικο μονιμα στη μπριζα και εισαι κομπλε.

Επηρεάζει τα κατοικίδια κάτι τέτοιο? Γιατί έχω 2 σκυλάκια

13 ώρες πριν, Bitbit είπε

Εγώ χρησιμοποιώ υγρό (teza) και δεν έχω θέμα. Κάνει δουλειά 

Δίπλα μου βάζω υγρο τέζα και ουτε που τα αγγίζει τα κουνούπια.

13 ώρες πριν, nickol-us είπε

Το θέμα είναι να μην επιτρέψεις στα κουνούπια να μπουν στο σπίτι.

Δεν είναι πολλά. 2-3 συνήθως. Αλλά δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, csontheline είπε

Ψάξε για diy mosquito trap. Είναι μία παγίδα με ανάποδο μπουκάλι, η οποία είναι τέλεια. 

Αυτό λες;

7e28f6a355d48c48ecde5cdb81a5a0df.jpg

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Stam53 είπε

https://www.kemper.gr/olistiki-paidiatriki-therapeies/pws-diwxnoume-ta-kounoypia-me-fysiko-tropo

Και μια ηλεκτρική ρακέτα των 5€ είναι πολύ χρήσιμη. Καλό κυνήγι!

image.jpeg.0ea3bea84e4335d3af97affc06d46245.jpeg

Προσωρινό είναι αυτό, τα τελευταία χρόνια νομίζω έχουν αραιώσει, παλιά είχα και εγώ μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ υγρό bygon ,αυτό που μπαίνει στην πρίζα,στο υπνοδωμάτιο κι έχω ησυχάσει,απλά για να ενεργήσει θέλει να το βάλεις 15-30 λεπτά πριν ξαπλωσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ υγρό βάζω στην πρίζα και κάνει δουλίτσα. Αυτή την εβδομαδα το έβαζα κάθε μέρα ενώ όλο το καλοκαίρι μπορεί 2-3 φορές μόνο, έχουν κάνει μεγάλη εμφάνιση. Και το κακό είναι ότι με προτιμούν, όποιος είναι δίπλα μου δεν έχει να φοβάται τίποτα. 
θα δοκιμάσω αυτό  με το μπουκάλι. Άλλες φορές έκανα τη θυσία και άφηνα λίγο περίσσευμα από κρασί σε ποτήρι και το άφηνα όλο το βράδυ. Το πρωί τα έβρισκα πνιγμένα μέσα. Αλλά κρίμα το κρασί…

Επεξ/σία από animor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...