Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Amaretos είπε

Μα αυτο σου λεω με την ογκομετρηση το κτλβ, αλλα μετα ηταν οχι ηταν τοσο, οχι δεν ηταν και μπιρι μπιρι, ε καλα δεν θα πεθανουμε για 150 λιτρα, μπαι μπαι next time

Απαραδεκτος

5 ώρες πριν, haris_216 είπε

Νομίζεις ότι όταν μιλάμε για κλέψιμο θα ήταν για 5, 10, 20 λίτρα; Τέτοιες ποσότητες θεωρούνται "σωστή" παράδοση :lol:

Όταν σε πρατήρια βενζίνης, με θεωρητικά περισσότερους ελέγχους, αλλά και ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα τι χωράει το αμάξι τους, πάνε και κλέβουν 3-4 λίτρα σε 45άρι ντεπόζιτο τι πιστεύεις ότι θα γίνει σε δεξαμενή 1000-2000L όπου η μέτρηση γίνεται με βέργα ή αλφαδολάστιχο;

Τότε το καλύτερο είναι σε δοχεία που είναι ογκομετρημενα π.χ  100 λίτρα και εντάξει καταλαβαίνω είναι ταλαιπωρία αλλά αν σου πει στα 5 δοχεία είμαστε εντάξει τότε είναι για μπουνιές πραγματικά

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Απαραδεκτος

Τότε το καλύτερο είναι σε δοχεία που είναι ογκομετρημενα π.χ  100 λίτρα και εντάξει καταλαβαίνω είναι ταλαιπωρία αλλά αν σου πει στα 5 δοχεία είμαστε εντάξει τότε είναι για μπουνιές πραγματικά

Και πως θα σηκώσει ο άλλος δοχεια 100 λίτρων για να γεμίσει τον λέβητα; Η φαντάσου να έχουμε δεξαμενή 2000 λίτρων και παραπανω.

Το καλύτερο είναι να τοποθετηθεί μετρητης όγκου του πετρελαίου πριν το στομιο εισόδου της δεξαμενής. Αν θεωρεί ο προμηθευτής ότι είναι πειραγμένο, μπορεί να το τεστάρει ο ίδιος βάζοντας μια μικρη ποσότητα πετρελαίου με την μάνικα και ελέγχοντας πόσο έγραψε το ένα και το άλλο του φορτηγού. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Και πως θα σηκώσει ο άλλος δοχεια 100 λίτρων για να γεμίσει τον λέβητα; Η φαντάσου να έχουμε δεξαμενή 2000 λίτρων και παραπανω.

Το καλύτερο είναι να τοποθετηθεί μετρητης όγκου του πετρελαίου πριν το στομιο εισόδου της δεξαμενής. Αν θεωρεί ο προμηθευτής ότι είναι πειραγμένο, μπορεί να το τεστάρει ο ίδιος βάζοντας μια μικρη ποσότητα πετρελαίου με την μάνικα και ελέγχοντας πόσο έγραψε το ένα και το άλλο του φορτηγού. 

Δεν ξέρω τι λύσεις υπάρχουν αυτο που λες είναι εύκολο θα έπρεπε να είναι στάνταρ στους καταναλωτές.. εδώ παίζουν με τα σεντς για να γεμίσουν οι άνθρωποι και πάνε τα λαμόγια και κλέβουν 100 150 λίτρα δεν το χωράει το μυαλό μου

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Δεν ξέρω τι λύσεις υπάρχουν αυτο που λες είναι εύκολο θα έπρεπε να είναι στάνταρ στους καταναλωτές.. εδώ παίζουν με τα σεντς για να γεμίσουν οι άνθρωποι και πάνε τα λαμόγια και κλέβουν 100 150 λίτρα δεν το χωράει το μυαλό μου

Ούτε και το δικό μου το χωράει. Αλλά αντε να πλακωθείς με τον άνθρωπο που πάει να βάλει το πετρέλαιο. Γενικά αυτός που κλέβει, δεν υπάρχει περίπτωση 99.9% να πει ότι έκλεψα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Ούτε και το δικό μου το χωράει. Αλλά αντε να πλακωθείς με τον άνθρωπο που πάει να βάλει το πετρέλαιο. Γενικά αυτός που κλέβει, δεν υπάρχει περίπτωση 99.9% να πει ότι έκλεψα. 

εχεις δικιο αλλα τα νουμερα δεν κανουν ποτε λαθος... και 150 λιτρα ειναι παρα πολλα για να κανει καποιος οτι δεν ειδε... 200-220 ευρω καντα δωρο στα παιδακια σου οχι στον αληταρα

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/10/2023 στις 6:02 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε

Τόσες απαντήσεις και δεν βρέθηκε ούτε ένας να προτείνει κάποιον τίμιο σε τιμές και κυρίως ποίοτητα.

Εναν χρονο εκτελουσα χρεη αφεντικου σε εταιρια διανομης πετρελαιου θερμανσης. Γνωριζω ολους τους τροπους που κλεβουν στο πετρελαιο. Εκλεβαν ακομα και εμένα!
Σήμερα που μιλάμε, εχω τιμιο πετρελαια. Θα με πιστεψεις αν σου δωσω τα στοιχεια του ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Εναν χρονο εκτελουσα χρεη αφεντικου σε εταιρια διανομης πετρελαιου θερμανσης. Γνωριζω ολους τους τροπους που κλεβουν στο πετρελαιο. Εκλεβαν ακομα και εμένα!
Σήμερα που μιλάμε, εχω τιμιο πετρελαια. Θα με πιστεψεις αν σου δωσω τα στοιχεια του ?

Φυσικά, γιατί όχι;
Θα τον έχω υπόψιν μιας και βάλαμε ήδη για φέτος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 19/11/2023 at 07:39, andreaspA said:

Θα με ενδιέφερε και μένα (γιατί ειλικρινά δε γνωρίζω πόσους τρόπους έχουν να κλέβουν στο ζύγι το θέρμανσης, αλλά κάτι μου λέει ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλάχιστον με τα πέλλετ δεν σε κλέβουν στην ποσότητα 😂

Επεξ/σία από doomnx
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πέρυσι έβαλα από ΕΛΙΝ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Για να δούμε τώρα που έπιασαν τα κρύα τι θα κάνουμε. Όποιος βρει κάποια προσφορά ας την ανεβάσει εδώ.

Δημοσ.

Οπως λενε οι περισσοτεροι παντα κλέβουν και εγω παθον με πολλους και διαφορετικούς. Πέρισυ εβαλα απο shell καπως καλυτερα αλλα παλι ειχαμε διαφορες στην μετρηση και ειναι και λιγο τσιμπιμενη η τιμη. Ισως δοκιμασω φετος καποια αλλη γνωστη elin η ΕΚΟ σκεφτομαι που εχω ακουσει καλα λογια.

Παντως σιγουρα οχι απο πρατηριο (εκτος αν εχεις πολυ εμπιστοσυνη σε καποιον)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/10/2024 στις 1:25 ΜΜ, john_vam είπε

Οπως λενε οι περισσοτεροι παντα κλέβουν και εγω παθον με πολλους και διαφορετικούς. Πέρισυ εβαλα απο shell καπως καλυτερα αλλα παλι ειχαμε διαφορες στην μετρηση και ειναι και λιγο τσιμπιμενη η τιμη. Ισως δοκιμασω φετος καποια αλλη γνωστη elin η ΕΚΟ σκεφτομαι που εχω ακουσει καλα λογια.

Παντως σιγουρα οχι απο πρατηριο (εκτος αν εχεις πολυ εμπιστοσυνη σε καποιον)

Εμείς πάντως με την ΕΛΙΝ είμαστε ευχαριστημένοι. Ο θείος μου ψάχνεται πολύ με τις μετρήσεις και μου είπε πως είναι okay.
Είχαμε 1% με Ευρο και 20€ στον ΑΒ (το δεύτερο ήρθε με κούριερ, λολ).

500 λιτράκια βάλαμε μιας και είχε μείνει από πέρυσι, δεν ξέρεις με αυτήν την αναμπουμπούλα στον περσικό τι θα γίνει.

Δημοσ.

1,14 χτες η πιο φτηνή τιμή λένε ότι από Δευτέρα πιθανώς θα ανέβει λίγο αλλά δεν είναι και σίγουρο αν καιρός συνεχίσει έτσι. Πέρσι έβαλα νωρίς και μετά έπεσε αρκετά. Εχω λίγο από πέρσι θα το ρισκάρω και δεν θα βάλω.

όσο για την ποσότητα ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Πριν γεμίσω τους το λέω μετράμε με μεζούρα δική μου που έχω δίπλα μετράμε και 2-3 λεπτά μετά το γέμισμα δεν διαπίστωσα ποτέ να με κλέψει κάποιος με αυτό το τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα πιθανοτατα χανει λιγους ποντους η δεξαμενη σε εμενα λογω παλαιοτητας κτλ και κανει κουρμπα. Αλλα οντως με ελιν εμεινα ακρετα ευχαριστημενος - πολυ μικρη αποκλιση σε σχεση με αλλους.

Οσο για την τιμη - επειδη το πετρελαιο ειναι διαπραγματευσιμο σε τοσα χρηματιστηρια ειναι πολυ δυσκολο να πεις αν θα ανεβει η θα πεσει οποτε συμφωνω αν βρεις μια τιμη σχετικα καλη με τα τελευταια ιστορικα στοιχεια απλα πας με αυτην (εκτος αν εισαι expert στον τομεα). 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, john_vam είπε

Κοιτα πιθανοτατα χανει λιγους ποντους η δεξαμενη σε εμενα λογω παλαιοτητας κτλ και κανει κουρμπα. Αλλα οντως με ελιν εμεινα ακρετα ευχαριστημενος - πολυ μικρη αποκλιση σε σχεση με αλλους.

Οσο για την τιμη - επειδη το πετρελαιο ειναι διαπραγματευσιμο σε τοσα χρηματιστηρια ειναι πολυ δυσκολο να πεις αν θα ανεβει η θα πεσει οποτε συμφωνω αν βρεις μια τιμη σχετικα καλη με τα τελευταια ιστορικα στοιχεια απλα πας με αυτην (εκτος αν εισαι expert στον τομεα). 

Έχεις πλαστική ή μεταλλική δεξαμενή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...