boreiosthess Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα , και χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες. πρόσφατα πηρα νεο κινητό τηλέφωνο εβαλα την καρτα sim στο νέο τηλέφωνο το παράξενο είναι ότι μερικά μνήματα που μου στέλνουν ερχονται στο παλιο τηλέφωνο χωρίς να εχω καρτα εκει και όχι στο νέο ?????? κάποια βοήθεια???
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Κατι σαν επιστημονική φαντασια μου κανει αυτο που λες.
koutsis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 21 minutes ago, boreiosthess said: Καλημέρα , και χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες. πρόσφατα πηρα νεο κινητό τηλέφωνο εβαλα την καρτα sim στο νέο τηλέφωνο το παράξενο είναι ότι μερικά μνήματα που μου στέλνουν ερχονται στο παλιο τηλέφωνο χωρίς να εχω καρτα εκει και όχι στο νέο ?????? κάποια βοήθεια??? Τι κινητό είναι? Μήπως έχεις ρυθμιση τα sms να στελνονται στο account σου μέσω internet? αυτό συμβαίνει σε iphone και samsung, δεν ξέρω για άλλες μάρκες...
boreiosthess Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, το παλιο τηλέφωνο είναι mi 11 5g xiaomi για sms εχει το messages απο google. Ακόμα εχω πρόβλημα! και απο οτι καταλαβαίνω με την νεα τεχνολογία η ασφάλεια δεν υπάρχει πλέον.
TechnoState Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) .... διέγραψε το παλιό τηλέφωνο απο το Google account/ devices. https://myaccount.google.com/device-activity Επίσης διέγραψε τον Google λογαριασμό σου απο το παλιό τηλέφωνο. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από TechnoState
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, boreiosthess είπε Καλησπέρα, το παλιο τηλέφωνο είναι mi 11 5g xiaomi για sms εχει το messages απο google. Ακόμα εχω πρόβλημα! και απο οτι καταλαβαίνω με την νεα τεχνολογία η ασφάλεια δεν υπάρχει πλέον. είσαι σίγουρος ότι ειναι σμς και όχι viber κλπ? Kάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο παλιό κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα