Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους, θέλω να εγκαταστήσω έναν πυγμαχικό σάκο στην αυλή μου αλλά δεν είμαι σίγουρος αν οι βάσεις που βρίσκω στο εμπόριο είναι κατάλληλες για εξωτερικό χώρο. Έχει κάποιος εμπειρία στο θέμα ή γνώση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται ώστε να αποφύγω την διάβρωση και πιθανή ζημιά στον τοίχο;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Προσφατα εβαλα σε εμενα σακο 20 κιλων, και βαση πηρα αυτη πολυ γερη, το εβαλα σε τοιχο με τουβλα, τα ουπα ειναι για τσιμπεντο που εχει μεσα η συσκυασια, αλλα επιασαν τα 3 απο τα 4 καλα δεν εχει αναγκη

https://www.eboxing.gr/προϊόντα/βαση-τοιχου-για-σακο-eb/

image.png.ed75eb6e4e11e81cd3ec62f5a092d451.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, την έχω δει αυτή τη βάση κι εγώ.

Τον έχεις σε εξωτερκό χώρο, έχει έκθεση σε βροχές κτλ; Επίσης σε σχέση με τον σάκο, ο 20ρης είναι εντάξει στην αντίσταση ή θα προτιμούσες 30ρη πχ;

3 ώρες πριν, Amaretos είπε

Προσφατα εβαλα σε εμενα σακο 20 κιλων, και βαση πηρα αυτη πολυ γερη, το εβαλα σε τοιχο με τουβλα, τα ουπα ειναι για τσιμπεντο που εχει μεσα η συσκυασια, αλλα επιασαν τα 3 απο τα 4 καλα δεν εχει αναγκη

https://www.eboxing.gr/προϊόντα/βαση-τοιχου-για-σακο-eb/

image.png.ed75eb6e4e11e81cd3ec62f5a092d451.png

Δημοσ.

Ειναι σε εξωτερικο χωρο πθλωτη αλλα δεν βρεχετε, δεν εχω αποψη για τα κιλα για τα παιδια το πηρα, 13-16 χρονων και κυριως κλωτσιες βαρανε,  kungfun και ταεκβοντο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, grigoris93 είπε

Ευχαριστώ πολύ, την έχω δει αυτή τη βάση κι εγώ.

Τον έχεις σε εξωτερκό χώρο, έχει έκθεση σε βροχές κτλ; Επίσης σε σχέση με τον σάκο, ο 20ρης είναι εντάξει στην αντίσταση ή θα προτιμούσες 30ρη πχ;

ο δικος μου ειναι στη βροχη εξω πανω απο 10 χρονια. δεν εχει παθει κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα μέταλλα διαβρώνονται αργά ή γρήγορα αν το έχεις εκτεθειμένο. Και αυτά που είναι κυρίως για εσωτερικούς χρόνους, ένας λόγος παραπάνω να μην έχουν καμιά τρελή προστασία. Αλλά λογικά μερικά χρόνια τουλάχιστον θα αντέξει.

Στα κιλά ανάλογα το τι προπόνηση θέλεις και ανάλογα το σωματότυπό σου παίρνεις και σάκο. Άλλο μόνο πυγμαχία, άλλο το kick που έχει και κλωτσιές. Προσωπικά είμαι 100 κιλά και στην κλωτσιές θέλω πολύ βαρύτερο από 40 (μη σου πω και στα χέρια αν δεν θέλω αεροβική και βάζω πραγματικά δύναμη). Το τι θέλεις εξαρτάται από εσένα, καλό είναι να δοκιμάσεις, αλλά νομίζω τουλάχιστον τα μισά κιλά από το βάρος σου είναι μια καλή εκτίμηση.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, panostza είπε

Τα περισσότερα μέταλλα διαβρώνονται αργά ή γρήγορα αν το έχεις εκτεθειμένο. Και αυτά που είναι κυρίως για εσωτερικούς χρόνους, ένας λόγος παραπάνω να μην έχουν καμιά τρελή προστασία. Αλλά λογικά μερικά χρόνια τουλάχιστον θα αντέξει.

Στα κιλά ανάλογα το τι προπόνηση θέλεις και ανάλογα το σωματότυπό σου παίρνεις και σάκο. Άλλο μόνο πυγμαχία, άλλο το kick που έχει και κλωτσιές. Προσωπικά είμαι 100 κιλά και στην κλωτσιές θέλω πολύ βαρύτερο από 40 (μη σου πω και στα χέρια αν δεν θέλω αεροβική και βάζω πραγματικά δύναμη). Το τι θέλεις εξαρτάται από εσένα, καλό είναι να δοκιμάσεις, αλλά νομίζω τουλάχιστον τα μισά κιλά από το βάρος σου είναι μια καλή εκτίμηση.

Καθαρά για πυγμαχία τον θέλω, μαλλον σε κατι 30 ή 40 θα πάω. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...