Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω τη σειρα Vertuo. Οσο εχω ψαξει η Next εχει πολλα θεματα, οποτε θα καταληξω στη νεα σειρα Pop η την Plus. Η Plus λενε οτι ειναι πολη καλη, ωστοσο κοστιζει 50 ευρω παραπανω. Εχει κανεις την Pop να εκφερει γνωμη?

• Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skomara είπε

Ενδιαφερομαι να αγορασω τη σειρα Vertuo. Οσο εχω ψαξει η Next εχει πολλα θεματα, οποτε θα καταληξω στη νεα σειρα Pop η την Plus. Η Plus λενε οτι ειναι πολη καλη, ωστοσο κοστιζει 50 ευρω παραπανω. Εχει κανεις την Pop να εκφερει γνωμη?

Καλημέρα,έχω την next κοντά 3 χρόνια,κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα ότι είναι λίγο όχι χαλασμένο θα έλεγα αλλά περίεργο το άνοιγμα της μηχανής προς τα πάνω,σαν να κολλάει ένα πράγμα αλλά όχι κάτι που χρειάζεται φτιάξιμο κτλπ. Πριν κάνα 20ημερο πήρα την pop που είχε προσφορά πλαισιο με αφρογαλιερα,δεν έχω κάνει καφέ εκεί ακόμα αλλά που την άνοιξα μου φάνηκε αρκετά ποιοτική !

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Morosis είπε

Καλημέρα,έχω την next κοντά 3 χρόνια,κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα ότι είναι λίγο όχι χαλασμένο θα έλεγα αλλά περίεργο το άνοιγμα της μηχανής προς τα πάνω,σαν να κολλάει ένα πράγμα αλλά όχι κάτι που χρειάζεται φτιάξιμο κτλπ. Πριν κάνα 20ημερο πήρα την pop που είχε προσφορά πλαισιο με αφρογαλιερα,δεν έχω κάνει καφέ εκεί ακόμα αλλά που την άνοιξα μου φάνηκε αρκετά ποιοτική !

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, απλα διαβαζα οτι η plus κυριως υπερισχυει λογω μεγαλυτερου δοχειου νερου και καδου, πραγμα που μου ειναι αδιαφορο, ωστοσο σε ενα βιντεο ελεγε οτι κανει πιο ζεστο καφε απο τη next, τωρα θα μου πεις λεπτομερειες, δε ξερω πως ακριβως το εννοουσε/

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, skomara είπε

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, απλα διαβαζα οτι η plus κυριως υπερισχυει λογω μεγαλυτερου δοχειου νερου και καδου, πραγμα που μου ειναι αδιαφορο, ωστοσο σε ενα βιντεο ελεγε οτι κανει πιο ζεστο καφε απο τη next, τωρα θα μου πεις λεπτομερειες, δε ξερω πως ακριβως το εννοουσε/

Marketing είναι,ο κάδος κ το νερό είναι 10 δευτερολεπτα υπόθεση οπότε δεν παίζει κάποιο αν είναι λίγο μεγαλύτερο η οχι. 3 χρόνια την έχω το ίδιο ζεστό μου το βγάζει αλλά κάνω 2 αφαλατώσεις τον χρόνο,να είμαι σίγουρος ότι είναι καθαρή κ λειτουργική!

Δημοσ.
25 minutes ago, Morosis said:

Marketing είναι,ο κάδος κ το νερό είναι 10 δευτερολεπτα υπόθεση οπότε δεν παίζει κάποιο αν είναι λίγο μεγαλύτερο η οχι. 3 χρόνια την έχω το ίδιο ζεστό μου το βγάζει αλλά κάνω 2 αφαλατώσεις τον χρόνο,να είμαι σίγουρος ότι είναι καθαρή κ λειτουργική!

αφαλάτωση κάνετε με το "ειδικό" Κιτ ή με ξύδι ή με κάτι αλλο;

https://www.nespresso.com/gr/el/order/accessories/original/kit-afalatwsis

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, prefuse είπε

αφαλάτωση κάνετε με το "ειδικό" Κιτ ή με ξύδι ή με κάτι αλλο;

https://www.nespresso.com/gr/el/order/accessories/original/kit-afalatwsis

Με το ειδικό κιτ της nespresso,επειδή πίνω 2 καφέδες τη ημερα,προτιμώ να παίρνω το έτοιμο κιτ κ ας είναι λίγο τσιμπημένο σε τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Morosis said:

Με το ειδικό κιτ της nespresso,επειδή πίνω 2 καφέδες τη ημερα,προτιμώ να παίρνω το έτοιμο κιτ κ ας είναι λίγο τσιμπημένο σε τιμή

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά παίζει να είναι καλύτερο αλλά και αυτό ακριβό είναι για αυτό που κάνει.

https://www.skroutz.gr/s/23130962/Urnex-Descaling-Cleanig-Kit-Katharistiko-Kafetieras-2tmch.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αυτό φαίνεται καλύτερη λύση

https://www.skroutz.gr/s/22556382/Delonghi-Ecodecalk-Katharistiko-Kafetieras-gia-4-CHriseis-500ml.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/28254632/Delonghi-Ecodecalk-Katharistiko-Kafetieras-gia-5-CHriseis-500ml-5513296041.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
6 ώρες πριν, skomara είπε

καλησπέρα, έχω εδώ και κανα μήνα την pop, οντας χρήστης της κλασσικης χρόνια. Η μηχανή είναι ποιτοτική , δεν έχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα. Βολικό ότι μπορείς να φτιάξεις μεγαλυτερης ποσοτητας καφε (40ml, 80 ml, 150ml, 230ml). Το μεγεθος 80 ml πχ είναι ιδανικό για freddo, προσθετεις μονο παγο και εισαι έτοιμος. Τα 150 και 230 βολεουν για να πινεις σε κουπα καφε για ώρες :P (προσωπικα, το 230 μου είναι άβολο για ψαχνω κουπα να το χωράει :D)  
Το μείον που οκ το ξερουμε ολοι ειναι ότι παραγγελνεις αποκλειστικα απο νεσπρεσο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.

Επειδή το είχα ψάξει πάρα πολύ το θέμα...

Όλες οι μηχανές Vertuo έχουν λιγότερα, ή περισσότερα προβλήματα. Το πρόβλημα είναι στη σχεδίαση, όχι στον ποιοτικό έλεγχο. Δηλαδή είναι λάθος σχεδιασμένες σαν συσκευές, δεν είναι ότι απλώς υπάρχουν "κάποια" προβληματικά κομμάτια.

Από αυτές, η Next είναι η χειρότερη όλων, καθώς είναι σπάνιο να καταφέρει κάποιος να μην βγάλει κάποιο πρόβλημα. Ελαφρώς καλύτερη είναι η Plus, αλλά επίσης είναι πολύ πιθανό να χαλάσει. Η καλύτερη της σειράς είναι η μικρή Pop, παρά τα όποια άλλα θέματα έχει (π.χ. μικρό δοχείο νερού). Δεν είναι 100% απροβλημάτιστη, αλλά είναι σε επίπεδο που δεν απασχολεί ιδιαίτερα.

Εγώ πήρα φέτος (νομίζω το Φεβρουάριο) την Pop, αλλά το μετάνιωσα. Ναι μεν δε μου έχει βγάλει ζημιά (γι' αυτό και πήρα αυτή), αλλά εάν πίνεις αρκετό καφέ (και κυρίως τις "μεγάλες" κάψουλες) είναι και το μικρό δοχείο νερού, και το μικρό της ύψος (!) αρκετά ενοχλητικά. Νομίζω όμως ότι θα εγκαταλείψω γενικά το σύστημα Vertuo. Κάτι το γεγονός ότι η μόνη μηχανή που δε χαλάει "με πρόγραμμα" είναι αυτή που... δε με βολεύει, κάτι το ότι παίρνεις κάψουλες αποκλειστικά από τη Nespresso, κατέληξα να την κάνω στην άκρη . Άλλωστε έχω και κλασική Nespresso (που μ' εξυπηρετεί τελικά καλύτερα).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω εδώ και ένα δίμηνο την Next (αγορά στα 89€ μέσω skroutz), προς το παρόν είναι εντελώς απροβλημάτιστη. Πίνω δύο καφέδες την μέρα περίπου, και χρησιμοποιώ περισσότερο τις μεγαλύτερες (mug) κάψουλες.

mpsCCb4.jpg

Ge9mUBW.jpg

Είχα παλαιότερα απλή Nespresso, όπως και Illy iperespresso (Υ3.3). O λόγος που τις παράτησα και τις δύο είναι γιατί με την Vertuo έχω διαφορετικά μεγέθη σε κάψουλες, από 40ml μέχρι μισόλιτρο, τα οποία και χρησιμοποιώ ήδη. Η ποικιλία δε είναι αρκετά μεγάλη, σε σημείο που να με κάνει ειλικρινά να αδιαφορώ για την πατέντα που κρατάει στην vertuo η nespresso (οι διαφορές σε τιμή είναι πενιχρές έτσι και αλλιώς, με την κατανάλωση που κάνω).

Happy camper so far. Θα δούμε αν και πότε βγάλει πρόβλημα...

Επεξ/σία από Dante80
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα..Τι γνώμη εχετε για τη μηχανη tassimo??Θα ηθελα μια να φτιαχνει κ ροφημα σοκολατας..Κ απ οτι ειδα,μονο αυτη φτιαχνει..Δεν ξερω τίποτα πανω στο συγκεκριμένο ειδος...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...