georghiniopao13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την ePacket την μεταφορική από DHgate?με ποια courier έρχεται,αν έχει τελωνείο και μεχρι ποσά λεφτά;γιατι έχει κάποια πράγματα απίστευτα.σε τιμή εννοώ.Και όταν έχει μεταφορικά π.χ.20 η 30€τι γίνεται μετά με τελωνείο και με ποια εταιρία θα έρθουν;και το βασικότερο είναι αξιόπιστο το DHgate γιατι δέν εχω ξαναψωνισει.ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georghiniopao13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά ξέρει κανεις λεπτομέρειες τελικά για epacket; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georghiniopao13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δεν έχει αγοράσει κανεις από DHgate με Epacket τελικά;ουτε ένας για να μας βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Καλησπερα φιλε εχεις μαθει τιποτα για αγορα απο Dhagte με Epacket γιατι θελω να ψωνισω μια φανελα στα 18,09 με ΦΠΑ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georghiniopao13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Άργησε αρκετά και πέρασε από τελωνείο αλλά ευτυχώς δεν πλήρωσα τίποτα.ειχα στείλει μην.στον seller να μου το στείλει με courier που να είναι free αλλά μου είχε πει ότι γράφει.Οποτε λογικά δεν θα πληρώσεις όπως και εγώ.Απλα δεν θυμάμαι πια courier μου την έφερε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, georghiniopao13 είπε Άργησε αρκετά και πέρασε από τελωνείο αλλά ευτυχώς δεν πλήρωσα τίποτα.ειχα στείλει μην.στον seller να μου το στείλει με courier που να είναι free αλλά μου είχε πει ότι γράφει.Οποτε λογικά δεν θα πληρώσεις όπως και εγώ.Απλα δεν θυμάμαι πια courier μου την έφερε! Με τι ειχες πληρωσει visa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Και από που πήρες την ποδοσφαιρική μπλούζα; Εντυπώσεις και κάποια φωτογραφία αν σου είναι εύκολο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα