Kostisbot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά καλώς σας βρήκα. Μέχρι πριν 2 χρόνια είχα ένα Lenovo ThinkPad T61p του 2007 το οποίο μετά από πολλές ασθένειες με εγκατέλειψε. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα ένα Asus F55a το οποίο μετά από μια πτώση παρουσίασε προβλήματα με τις θύρες usb. Ποιοτικά ήταν υποδεέστερο του ThinkPad. Τώρα ψάχνω για ένα πραγματικά φτηνό λάπτοπ, μέχρι 150 ευρώ έχω πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, είτε μεταχειρισμένο είτε refurbished που οπωσδήποτε να έχει trackpoint. Πολύ θα ήθελα 15,6 οθόνη αλλά λόγω οικονομικών θα περιοριστω στις 14,1 ιντσες. Έχω βρει ένα refurbished Dell 6440 και ένα μεταχειρισμένο ThinkPad T440p από μέλος της κοινότητας μας και τα δύο έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά αν και πρέπει να διευκρινίσω μερικά πράγματα με τον συμφορουμιτη μας. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το refurbished έχει 2 χρόνια εγγύηση. Όμως επειδή έχω τα κολλήματα μου προτιμώ τα ThinkPad με το κόκκινο trackpoint, θα μου πείτε... δεν κοιτάς τα χάλια σου έχεις και προτιμήσεις. Σας παρακαλώ πείτε μου κάποιες γνώμες και δώστε μου τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ πολύ, Κωστής.
tarantules Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κωστή , ΜΟΝΟ thinkpad.Κατά ποτίμηση τα παλαιότερα μοντέλα.Τα νέα γενικά τα έχουν ψιλοχαλάσει.Εγώ βρήκα από εδώ μέσα ένα X230 και φυσάει.. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από tarantules
mphxths Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Kostisbot said: Έχω βρει ένα refurbished Dell 6440 και ένα μεταχειρισμένο ThinkPad T440p Thinkpad προφανως αλλα ναναι η εκδοση με την 1080p IPS οθονη αλλιως δεν αξιζει. Στα 150 δεν βρισκεις σοβαρο refurbished. Πρεπει να ανεβεις στα 3-3.5 κατοσταρικα. Εχω Thinkpad T460s που καθεται ... αλλα δεν κοστολογειται στα 150... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από mphxths
Kostisbot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση tarantules, τα thinkpad της σειράς x έχουν 12,5 ιντσες οθόνη και για την ηλικία μου είναι μικρή.... Σε ευχαριστώ πολύ και για την δική σου απάντηση mphxths, δυστυχώς τα οικονομικά μου είναι επιεικως χάλια, οπότε δεν μπορώ να αγοράσω κάτι πιο ακριβό...
tarantules Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, Kostisbot said: Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση tarantules, τα thinkpad της σειράς x έχουν 12,5 ιντσες οθόνη και για την ηλικία μου είναι μικρή.... Δεν πρότεινα το συγκεκριμένο.Απλά το ανέφερα οτι εμένα με βόλεψε για δουλειές γραφείου και ήταν και οικονομικό.Το πήρα 150€.Εσύ μπορείς να πας σε κάτι αντίστοιχο με μεγαλύτερη οθόνη.Τα νέα μοντέλα απόσο έχω δει σε reviews λένε οτι έχουν χαλάσει αρκετά την εργονομία του πληκτρολογίου.Εαν το θες για απλή χρήση γραφείου μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου με ένα παλαιότερο μοντέλο.Εγώ στο δικό μου μόνο δίσκο του άλλαξα από μηχανικό σε ssd και φορτώνει Windows 11 σφαίρα.
Kostisbot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Tarantules σε ευχαριστώ και πάλι. Ναι, το κατάλαβα για τις ιντσες της οθόνης. Το λάπτοπ το θέλω για απλή χρήση γραφείου, λίγο ίντερνετ και άντε κανένα παλιό 2d παιχνίδι (Sudden Strike). Και εγώ θα του βάλω ένα Samsung 870 ssd που έχω και ελπίζω να είναι μία χαρά
Wheysted Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει 2 thinkpad t440p απο τις αγγελίες εαν μιλάμε για τον ίδιο με φωτιζόμενο πληκτρολογιο, το μόνο πρόβλημα που είχα ηταν οτι χρειάζονταν αλλαγή θερμαγωγιμης παστας, πραγματικα απίστευτα όλα τα προϊόντα Lenovo, έχω ακόμα πλήρες λειτουργικό x61t δεν το πιάνει ουτε η υγρασία σε σχέση με αλλες μάρκες λάπτοπ. Έχω και ενα t440p με i7 quad αυτό σηκώνει πολλά απο τα παλιά παιχνίδια και πολύ φορητο, μέχρι πρόσφατα έπαιζα και CSGO σε αυτά με πανω απο 100fps ανάλογα το σκηνικο. Επίσης τα t440p αλλάζουν εύκολα πληκτρολογιο, πάστα και μπαταρία. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από Wheysted
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Στις 26/10/2023 στις 12:26 ΠΜ, Kostisbot είπε Παιδιά καλώς σας βρήκα. Μέχρι πριν 2 χρόνια είχα ένα Lenovo ThinkPad T61p του 2007 το οποίο μετά από πολλές ασθένειες με εγκατέλειψε. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα ένα Asus F55a το οποίο μετά από μια πτώση παρουσίασε προβλήματα με τις θύρες usb. Ποιοτικά ήταν υποδεέστερο του ThinkPad. Τώρα ψάχνω για ένα πραγματικά φτηνό λάπτοπ, μέχρι 150 ευρώ έχω πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, είτε μεταχειρισμένο είτε refurbished που οπωσδήποτε να έχει trackpoint. Πολύ θα ήθελα 15,6 οθόνη αλλά λόγω οικονομικών θα περιοριστω στις 14,1 ιντσες. Έχω βρει ένα refurbished Dell 6440 και ένα μεταχειρισμένο ThinkPad T440p από μέλος της κοινότητας μας και τα δύο έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά αν και πρέπει να διευκρινίσω μερικά πράγματα με τον συμφορουμιτη μας. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το refurbished έχει 2 χρόνια εγγύηση. Όμως επειδή έχω τα κολλήματα μου προτιμώ τα ThinkPad με το κόκκινο trackpoint, θα μου πείτε... δεν κοιτάς τα χάλια σου έχεις και προτιμήσεις. Σας παρακαλώ πείτε μου κάποιες γνώμες και δώστε μου τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ πολύ, Κωστής. Εχω αρκετα λαπτοπ για πουλημα αν ενδιαφερεσαι. Πανω κατω στο μπατζετ που ψαχνεις. Και dell και lenovo.
Kostisbot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Σέ ευχαριστώ πολύ, αλλά πριν λίγες ημέρες αγόρασα από συνφορουμιτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα