G@rg@oun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, Την έπαθα και εγώ με το κινητό. Εκεί που ήταν μια χαρά..φορτισμένο..ξαφνικά έσβησε..ξανα άναψε..και κόλλησε στο Mi logo..μετά από λίγο έκανε μια ακόμα επανεκκίνηση και ξανακόλλησε εκεί. Ότι και να έκανα με τα κουμπιά volume και το Power δεν λειτουργεί. Μπαίνει στην λειτουργία RESTART όπου έχει τις επιλογες Reboot-Data Wipe-MiAssistance-Safe Mode, αλλά ούτε και εκεί κάνει κάτι..συνεχίζει το bootloop. Wipe Data Δεν το συζητάω να το πατήσω γιατί για αυτά καίγομαι. Έβγαλα και μπαταρία δεν άλλαξε κάτι. Έχει κανείς καμία ιδέα? ή ξέρει κάποιον να είναι καλώς στην ανάκτηση ή επισκευή σε τέτοια κατάσταση? Ευχαριστώ πολύ.
chios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να τα ξεχάσεις τα αρχεία σου, αν δεν τα είχες σε κάποια SD ή cloud είναι δύσκολα τα πράγματα. Σε safe mode μπαίνει; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από chios
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Το έχω πάθει και εγώ αυτό φίλε με το Xiaomi Mi 10T 5G και έχασα όλα τα αρχεία μου που είχα μέσα στο κινητό ακόμα τα κλαίω τεσπα.... δυστυχώς αν δεν έχεις κάποιο αντίγραφο ασφαλείας όπως είπε και ο φίλος από πάνω. δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα
koutsis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά πάντα τα αρχεία μας τα κάνουμε dackup στο cloud! Τουλάχιστον τα σημαντικά που δεν μας παίρνει να χάσουμε. Το κινητό ανα πάσα στιγμή χαλάει, σπάει, το χάνουμε , μας το κλέβουν κτλ. 1
G@rg@oun Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Στις 25/10/2023 στις 11:52 ΜΜ, chios είπε Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να τα ξεχάσεις τα αρχεία σου, αν δεν τα είχες σε κάποια SD ή cloud είναι δύσκολα τα πράγματα. Σε safe mode μπαίνει; οχι τίποτα. κολλαει στο bootloop Στις 29/10/2023 στις 11:12 ΠΜ, koutsis είπε Παιδιά πάντα τα αρχεία μας τα κάνουμε dackup στο cloud! Τουλάχιστον τα σημαντικά που δεν μας παίρνει να χάσουμε. Το κινητό ανα πάσα στιγμή χαλάει, σπάει, το χάνουμε , μας το κλέβουν κτλ. Back up εκανε κανονικα. Μαλιστα το πρωι πριν τα παιξει..εκανε στο gmail και ειχε κανει και 5 μερες πιο πριν στο cloud της xiaomi. Στο gmail υπαρχουν επαφες και κανει το νεο κινητο οπως ηταν το παλιο σε εφαρμογες..αλλα οσες εφαρμογες ειχε το κινητο-viber-messenger-what's up-Σημειώσεις-Φωτογραφίες..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Το cloud της xiaomi δειχνει το υπαρχον κινητο που χαλασε και οταν περναω το back up με το ονομα του και ημερομηνια 19-10-23 , παει και βαζει back up του 2020<ημερομηνιας που ειχα αλλαξει το προηγουμενο κινητο σε αυτο..λες δλδ και δεν εκανε ποτε κανενα νεο back up παρα μονο έκανε overwrite Παντα το παλιο απο το Cloud> Τι να πω εχω τρελαθει. Ηδη το πηγα σε 2 μαγαζια..το δευτερο μου ειπε οτι του εκανε ζημια το πρωτο στην μητρικη και δεν θελουν να το αναλαβουν. Ψαχνω νεο τωρα.. Στις 28/10/2023 στις 4:40 ΠΜ, Vasilis T 92 είπε Το έχω πάθει και εγώ αυτό φίλε με το Xiaomi Mi 10T 5G και έχασα όλα τα αρχεία μου που είχα μέσα στο κινητό ακόμα τα κλαίω τεσπα.... δυστυχώς αν δεν έχεις κάποιο αντίγραφο ασφαλείας όπως είπε και ο φίλος από πάνω. δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα και εσενα σε bootloop σου κολλησε?
Vasilis T 92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 47 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε και εσενα σε bootloop σου κολλησε? Ναι
G@rg@oun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Ναι Και δεν καταφερες τιποτα? Σου ειπαν τι φταιει? Επεξεργαστης-μνημη κατι?
Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, G@rg@oun είπε Και δεν καταφερες τιποτα? Σου ειπαν τι φταιει? Επεξεργαστης-μνημη κατι? Όχι
Aris_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 ψάχνεις εταιρία ανάκτησης δεδομένων και τους λες τον τύπο του κινητού, παίρνεις τιμή (καλύτερα να κάθεσαι και να έχεις νερό κοντά σου) και μετά το πας για φτιάξιμο
G@rg@oun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Aris_ είπε ψάχνεις εταιρία ανάκτησης δεδομένων και τους λες τον τύπο του κινητού, παίρνεις τιμή (καλύτερα να κάθεσαι και να έχεις νερό κοντά σου) και μετά το πας για φτιάξιμο Το εχω κανει..εχω ακουσει τρελά νούμερα..
koutsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, G@rg@oun said: Το εχω κανει..εχω ακουσει τρελά νούμερα.. Το cloud της xiaomi θα έπρεπε να τα σώζει όλα αυτά. Δεν είχες επιλέξει τι backup θα κάνεις στον xiaomi account? Επίσης το massenger σίγουρα κρατάει backup, αποκλείεται να τα έχασες. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από koutsis
soteras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Τελευταια πολυ εντονο το φαινομενο αυτό σε xiaomi στο 10 5G ειχα χασει τα παντα και στο service βρηκαν οτι εφταιγε ολο το κινητο και απλα μου το αλλαξαν ολο ουτε υγρασια ειπαν ουτε τπτ απλα το κινητο τα εφτυσε στο 11s που το εκανε 2 φορες καταφερα και τις 2 φορες και το ανοιξα κρατοντας τα power + up συνεχομενα εε εκανε καποια ρεσταρτ πολλα μεχρι που ανοιξε
G@rg@oun Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, koutsis είπε Το cloud της xiaomi θα έπρεπε να τα σώζει όλα αυτά. Δεν είχες επιλέξει τι backup θα κάνεις στον xiaomi account? Επίσης το massenger σίγουρα κρατάει backup, αποκλείεται να τα έχασες. Είχα αρχικά το Xiaomi Redmi Note 3 μεχρι το Νοέμβριο του 2020 όπου και πηρα το Mi Note 10 Lite. To backup του Xiaomi το έκανε πάντα το είχα αυτόματο. Και όταν άλλαξα το κινητό τα είχε όλα μέσα. Τώρα πάλι έκανε αυτόματα backup αλλά στο τελευταίο που βρίσκω είναι 19-10-2023 με κινητό Mi note 10 lite..και όταν το παταω να κανει διαμόρφωση του νέου κινητού με βάση αυτό, πάει και περνάει τα πάντα μέσα με ημερομηνία 11-2020..κάνει δηλαδή restore backup του παλιού κινητού. ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. Που έτσι και αλλιώς έχει backup κρατημένο απο το 2020 με κινητό όμως το Redmi Note 3. Δεν ξερω τι σκάλωμα είναι. Και αν μπω στην σελίδα της ΜΙ να λογκάρω από browser να δω τι έχει μέσα το cloud. Δεν μου εμφανίζει τιποτα. Επισης έχει κάνει και το gmail backup στης 24-10-23 τη μερα που χαλασε..το πρωι ομως πριν χαλασει.. και αυτο περναει τις επαφες μόνο αλλα οχι ολες και φτιάχνει το κινητο με τις εφαρμογες οπως ηταν πριν χαλασει..αλλα χωρις DATA. Ουτε μεσα στις φωτογραφιες ουτε στις εφαρμογες ουτε στις σημειωσεις. Το viber Που δοκιμασα σε νεα συσκευη επισης δεν μου εμφανιζει τις τελευταιες 10μερες. και οτι φωτογραφιες ειχα στειλει εγω σε συνομιλιες ειναι εξαφανισμενες. Μονο μπορει να κατεβασει τις παλιες που εχουν στειλει αλλοι. Το messenger δεν με ενδιαφερει καθολου. ετσι και αλλιως τα βλεπεις και στο pc. 9 ώρες πριν, soteras είπε Τελευταια πολυ εντονο το φαινομενο αυτό σε xiaomi στο 10 5G ειχα χασει τα παντα και στο service βρηκαν οτι εφταιγε ολο το κινητο και απλα μου το αλλαξαν ολο ουτε υγρασια ειπαν ουτε τπτ απλα το κινητο τα εφτυσε στο 11s που το εκανε 2 φορες καταφερα και τις 2 φορες και το ανοιξα κρατοντας τα power + up συνεχομενα εε εκανε καποια ρεσταρτ πολλα μεχρι που ανοιξε Το ιδιο μου λενε στα καταστηματα. Αλλα για τις σειρες της χιαομι τις μικρες. Redmi και POCO X... τα Μi και τα POCO F.. Δεν κανουν τετοια υποτιθεται. εμενα ουτε υγρασια ουτε τουμπα ουτε τπτ. απλα το ειχα στο γραφειο..εστειλα ενα μνμ το αφησα..και μετα απο λιγο restart..και restart..και κολλαει εκει. Οτι και να πατησεις..και με τα κουμπια..θα μπει στο μενου Reboot-Data Wype-MiAssistant-Safe Mode..εκει οτι και να επιλεξεις..2-3 επανεκκινησεις..και μετα κολλημα παλι.. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ δεν λεει να παρω τα αρχεια..τωρα απλα περιμενω ενα θαυμα απο οτι εχω καταλαβει..ή θα πρεπει να δωσω ενα τεράστιο ποσο
KyrGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να φλασάρεις μόνο το system χωρίς να διαγράψεις κάτι άλλο, ψάξε το.
G@rg@oun Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Στις 2/11/2023 στις 6:46 ΜΜ, KyrGR είπε Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να φλασάρεις μόνο το system χωρίς να διαγράψεις κάτι άλλο, ψάξε το. Δυστυχως δεν εχω τετοιες γνωσεις για τα κινητα. Απο τη στιγμη που δεν ανοιγει να μπει στο λογισμικο δεν ξερω πως να το φλασαρεις. Παλιοτερα που βαζαμε αλλες εκδοσεις λογισμικου μεσα στα note 3-4 κλπ..μπουταραν τουλαχιστον..και εκανε και wype αρχειων το flash. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι αντιστοιχο..εξαρταται και που ειναι η μνημη του κινητου κουμπωμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα