Lakistri Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Εχω το πισω το λαστιχο πριν κανα μηνα πανω κατω πατησα καρφι γιατι ξεφουσκωνε οκ τωρα παλι το ιδιο ξεφουσκωνει σιγα σιγα καμια βαλβιδα τι μπορει να ειναι αυριο θα παω γιατι λογω δουλειας δεν προλαβαινω 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Lakistri είπε Εχω το πισω το λαστιχο πριν κανα μηνα πανω κατω πατησα καρφι γιατι ξεφουσκωνε οκ τωρα παλι το ιδιο ξεφουσκωνει σιγα σιγα καμια βαλβιδα τι μπορει να ειναι αυριο θα παω γιατι λογω δουλειας δεν προλαβαινω ?????????
Lakistri Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ????????? Σε παω σε χωματοδρομους να πεις η κακοτραχαλους 9-10 χιλ μεχρι την δουλεια κ αλλο τοσο επιστροφη
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Lakistri είπε Σε παω σε χωματοδρομους να πεις η κακοτραχαλους 9-10 χιλ μεχρι την δουλεια κ αλλο τοσο επιστροφη Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος που το ποστάρεις.Ποια είναι η ερώτηση,αν υπάρχει .
Nabuko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Lakistri είπε Εχω το πισω το λαστιχο πριν κανα μηνα πανω κατω πατησα καρφι γιατι ξεφουσκωνε οκ τωρα παλι το ιδιο ξεφουσκωνει σιγα σιγα καμια βαλβιδα τι μπορει να ειναι αυριο θα παω γιατι λογω δουλειας δεν προλαβαινω
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μετά την αποκρυπτογράφηση, μάλλον το έφτιαξε όταν πάτησε καρφί και τώρα χάνει ξανά, αλλά δεν ξέρει από πού. 1
Lakistri Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Ενημερωση παλι καρφι πατησα νομιζα μην ηταν καμια βαλβοδα η κατι αλλο Στις 26/10/2023 στις 9:48 ΠΜ, achilles_g_ είπε Μπορεί να είχες 2 καρφιά. Παλι καρφι φιλε τελικα στο ιδιο λαστιχο
Mhdenistis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Εξέταση στο μαγαζί, θα βρουν όλες τις τρύπες και θα στις κλείσουν με ελάχιστο κόστος, αν δεν διορθώνεται το κακό αναγκαστικά αλλαγή.
achilles_g_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/10/2023 στις 10:32 ΠΜ, Lakistri είπε Παλι καρφι φιλε τελικα στο ιδιο λαστιχο Το έχω πάθει κι εγώ! Ελπίζω να στα έκανε εσωτερικά και όχι με φιτίλι. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από achilles_g_ 1
thanasisxask Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Το έχω πάθει κι εγώ! Ελπίζω να στα έκανε εσωτερικά και όχι με φιτίλι. Τρία χρόνια είχα κορδόνι σε λάστιχο και δεν είχα πρόβλημα.
achilles_g_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, thanasisxask είπε Τρία χρόνια είχα κορδόνι σε λάστιχο και δεν είχα πρόβλημα. Tο ότι δεν είχες πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή λύση. Στην ουσία το κορδόνι είναι μια πρόχειρη λύση μέχρι να γίνει η επισκευή σωστά. Μπορείς να ανατρέξεις στο google για περισσότερες πληροφορίες 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Οι κατασκευαστές ελαστικών πάντως προτείνουν να αποφεύγουμε όχι μόνο το κορδόνι αλλά και το μπάλωμα, ο πιο σωστός τρόπος είναι με μανιτάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα