Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το πισω το λαστιχο πριν κανα μηνα πανω κατω πατησα καρφι γιατι ξεφουσκωνε οκ τωρα παλι το ιδιο ξεφουσκωνει σιγα σιγα καμια βαλβιδα τι μπορει να ειναι αυριο θα παω γιατι λογω δουλειας δεν προλαβαινω

• Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Lakistri είπε

Εχω το πισω το λαστιχο πριν κανα μηνα πανω κατω πατησα καρφι γιατι ξεφουσκωνε οκ τωρα παλι το ιδιο ξεφουσκωνει σιγα σιγα καμια βαλβιδα τι μπορει να ειναι αυριο θα παω γιατι λογω δουλειας δεν προλαβαινω

?????????

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

?????????

Σε παω σε χωματοδρομους να πεις η κακοτραχαλους 9-10 χιλ μεχρι την δουλεια κ αλλο τοσο επιστροφη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lakistri είπε

Σε παω σε χωματοδρομους να πεις η κακοτραχαλους 9-10 χιλ μεχρι την δουλεια κ αλλο τοσο επιστροφη

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος που το ποστάρεις.Ποια είναι η ερώτηση,αν υπάρχει .

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lakistri είπε

Δημοσ.

Ενημερωση παλι καρφι πατησα νομιζα μην ηταν καμια βαλβοδα η κατι αλλο

Στις 26/10/2023 στις 9:48 ΠΜ, achilles_g_ είπε

Μπορεί να είχες 2 καρφιά.

Παλι καρφι φιλε τελικα στο ιδιο λαστιχο

Δημοσ.

Εξέταση στο μαγαζί, θα βρουν όλες τις τρύπες και θα στις κλείσουν με ελάχιστο κόστος, αν δεν διορθώνεται το κακό αναγκαστικά αλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2023 στις 10:32 ΠΜ, Lakistri είπε

Παλι καρφι φιλε τελικα στο ιδιο λαστιχο

Το έχω πάθει κι εγώ! Ελπίζω να στα έκανε εσωτερικά και όχι με φιτίλι.

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Το έχω πάθει κι εγώ! Ελπίζω να στα έκανε εσωτερικά και όχι με φιτίλι.

Τρία χρόνια είχα κορδόνι σε λάστιχο και δεν είχα πρόβλημα. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Τρία χρόνια είχα κορδόνι σε λάστιχο και δεν είχα πρόβλημα. 

Tο ότι δεν είχες πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή λύση.  Στην ουσία το κορδόνι είναι μια πρόχειρη λύση μέχρι να γίνει η επισκευή σωστά. Μπορείς να ανατρέξεις στο google για περισσότερες πληροφορίες

• Like 1
Δημοσ.

Οι κατασκευαστές ελαστικών πάντως προτείνουν να αποφεύγουμε όχι μόνο το κορδόνι αλλά και το μπάλωμα, ο πιο σωστός τρόπος είναι με μανιτάρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...