Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω κατοχους εαν εχουν δοκιμασει να βαλουν παραπανω απο 2 3,5 hdd στο συγκεκριμενο κουτι?

Εχει δει κανεις καμια πατεντα?

Μου αρεσει το συγκεκριμενο σε θεμα σχεδιασμου + airflow,  ειναι κ σε καλη τιμη αλλα χρειαζομαι οπωσδηποτε ~4 hdd 3,5αρηδες.

Υ.Γ Μου ηρθε ενα κουπονι -20ευρω απο πλαισιο μεχρι Κυριακη και λεω μηπως το εκμεταλλευτω -το υπολοιπο pc θα στηθει black friday-

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, @topos είπε

Θα ηθελα να ρωτησω κατοχους εαν εχουν δοκιμασει να βαλουν παραπανω απο 2 3,5 hdd στο συγκεκριμενο κουτι?

Μου αρεσει το συγκεκριμενο σε θεμα σχεδιασμου + airflow,  ειναι κ σε καλη τιμη αλλα χρειαζομαι οπωσδηποτε ~4 hdd 3,5αρηδες.

Υ.Γ Μου ηρθε ενα κουπονι -20ευρω απο πλαισιο μεχρι Κυριακη και λεω μηπως το εκμεταλλευτω -το υπολοιπο pc θα στηθει black friday-

To tray των δίσκων παίρνει μέχρι 2x3,5" , δεν υπάρχει πατέντα για να χωρέσουν παραπάνω , μόνο χύμα αν τους βάλεις.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, @topos είπε

Ό,τι σου είπε ο προηγούμενος. Επίσης έχε υπόψη σου ότι το πλαϊνό τζάμι είναι "φιμέ" οπότε δεν φαίνεται καλά το εσωτερικό του υπολογιστή εκτός και αν σκοπεύεις να βάλεις RGB φωτισμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Dark_Nightfall said:

To tray των δίσκων παίρνει μέχρι 2x3,5" , δεν υπάρχει πατέντα για να χωρέσουν παραπάνω , μόνο χύμα αν τους βάλεις.

Το συγκεκριμένο tray ξεβιδωνει και βγαίνει από την συγκεκριμένη θέση εντελώς?

Εάν ναι, θα χωρούσε από πάνω από το psu shroud?

Επιπλέον στην θέση που είναι οι 2,5αρηδες έχει αρκετό πάχος να έπαιρνε 3,5αρη?

Υ.γ Τρύπες/Βίδες/μοντες δεν έχω προβλημα να κάνω..

Γενικά θέλω να στήσω ένα PC και πιο πολύ με έχει προβληματίσει το κουτί παρά το υπόλοιπο build..

Και το Corsair στα 80ευρω μου φαίνεται πολύ καλή αγορά.

Είτε θα πρέπει να ανέβω πολύ πιο πάνω οικονομικά(π.χ phantecs enthoo), είτε να πάρω κάποιο παλιού τύπου που είχανε αρκετές θέσεις (η ακομα με 5.25 που μπαίνει 3,5 με ανταπτορας) αλλά χαλιά airflow.

1 hour ago, _Theo_ said:

Ό,τι σου είπε ο προηγούμενος. Επίσης έχε υπόψη σου ότι το πλαϊνό τζάμι είναι "φιμέ" οπότε δεν φαίνεται καλά το εσωτερικό του υπολογιστή εκτός και αν σκοπεύεις να βάλεις RGB φωτισμό.

Είτε έχει τζαμί,είτε είχε λαμαρίνα δεν μου κάνει διαφορά(βασικά παίζει να προτιμούσα την λαμαρίνα)..

Airflow, να μην ξεφύγω σε τιμή και χώρο για σκληρούς ψάχνω.

Έχω 4*, άντε τον ένα να τον έκανα εξωτερικό αλλά τους άλλους 3 τους θέλω μέσα στο κουτί.

Για αυτό το ψάχνω τόσο.

Spoiler

*1 με αρχεία προς editing, οι άλλοι δύο(16tb) mirror για backup και ο 4ος έχει διαφορα εκτός δουλειάς(αυτός μπορεί να βγει και έξω)

Γενικά θέλω 3 backup μέχρι να παραδώσω και έπειτα 2 backup+cloud.

To design στο συγκεκριμένο απλά τυχαίνει να μου αρέσει κιόλας αλλά μια που θα το στήσω,μια που θα το βάλω κάτω από το γραφείο οπότε δεν με πολυαπασχολει.

1 hour ago, _Theo_ said:

Spoiler

.

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...