satsok2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Γειά χαρά. Θα χρειαστεί να εργαστώ πιθανά σε κάποια εταιρεία ως εξωτερικός συνεργάτης για ένα διάστημα 3-6 εβδομάδων. Νομίζω δεν αξίζει πρόσληψη ούτε και το να κάνω έναρξη επαγγέλματος και να "ανοίξω βιβλία". Μου ανέφεραν κάποιο τρόπο ώστε η εταιρεία να εκδώσει μια απόδειξη πληρωμής μου με παρακράτηση φόρου, ώστε όλοι να είμαστε νόμιμοι. Θα είχατε καμία ιδέα αν μπορεί να γίνει αυτό; Να ξεκαθαρίσω, δε με ενδιαφέρουν λύσεις με μαύρα.
MikeJ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Πάντως συμβάσεις εργασίας πλέον γίνονται πανεύκολα ηλεκτρονικά μέσω εργάνη για μικρή διάρκεια οπότε δεν τους είναι κάτι να σε προσλάβουν για 3 εβδομάδες και μετά για άλλες 3 αν χρειαστεί (απλά για εσένα δε γνωρίζω κατά πόσο είναι πρόβλημα από άλλες απόψεις). Από εκεί και πέρα φαντάζομαι θα έπρεπε ο λογιστής τους να ξέρει καλύτερα.
Kthulhou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 κ γιατί δεν κάνεις πρόσληψη ενός μήνα ΜΕ ένσημα ?
ekechagi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Πρόσληψη αορίστου χρόνου και όταν λήξει η συνεργασία απόλυση. Αυτό που λες είναι πληρωμή με τιμολόγιο λήψης υπηρεσιών. Έχει πιο πολύ φασαρία για εσένα από το να σε κάνουν πρόσληψη.
satsok2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Συγγενής μου, μου είχε πει για αυτές τις "Αποδείξεις Επαγγελματικής Δαπάνης" που αναφέρονται στο από πάνω post και πια έχουν αντικατασταθεί. Θα τους βάλω στην εταιρεία να ρωτήσουν και εκείνοι το λογιστή τους, ώστε να δούμε τι συμφέρει και τους δύο.
paylidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, elio_1 είπε Τίτλος κτήσης οτι ειπωθηκε εδω... δεν εχεις αλλη λυση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα