Προς το περιεχόμενο

Mini PC Beelink SER6 Max AMD Ryzen 7 7735HS / 16 GB DDR5-4800 RAM / 1 TB NVMe SSD 472 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλειο! Ευχαριστούμε TS.

Να πω ,ένα μικρό Hint που ίσως βοηθήσει κάποιον, αν πατήσετε το ότι θέλετε με τα 32GB σας βγάζει κουπόνι με -30€ ,promo.

Άρα φτάνει τελική με αποστολή στην πρωτεύουσα βγαίνει στα 511.65€ (39.65 € διαφορά από το 16GB) και παρένθεση καπάκι σε αυτό , η πιο φθηνή στο skroutz μνήμη RAM 16GB ξεκινάει στα 47.89€ (άμεσα διαθέσιμη).

Ίσως για κάποιον να το προτιμήσει ;)  

image.png.daf38f2591fc6a64ff9883de3abf6ace.png

Επεξ/σία από AccountSaver
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Greg9 είπε

Πόσα μείον έχω σε θέματα μάλλον ψύξης σε σχέση με ένα κανονικό desktop?

AMD Ryzen 7 7735HS: TDP Down: 35 W / TDP Up: 54 W / TJUNCTION max: 98°C, κανένα...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Ξέρετε αν μπορεί να τρέξει linux απροβλημάτιστα; Ρωτάω γιατί έχω δει στο fοrum της beelink ή στο reddit ότι κάποια από αυτά τα minis έχουν θεματάκια σε περιβάλλον linux και δεν αναγνωρίζουν bluetooth, WiFi5G, οθόνες κλπ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, quriocity είπε

Ξέρετε αν μπορεί να τρέξει linux απροβλημάτιστα; Ρωτάω γιατί έχω δει στο fοrum της beelink ή στο reddit ότι κάποια από αυτά τα minis έχουν θεματάκια σε περιβάλλον linux και δεν αναγνωρίζουν bluetooth, WiFi5G, οθόνες κλπ.

Αν πιστέψω την παρακάτω κριτική του Amazon, δουλεύει.

Γενικά διαβάστε τις κριτικές στο link που δίνει ο @zacharis1955

image.png.60d3b451564e6dad9496b632a515cef2.png

• Thanks 1
Δημοσ.

η προσφορα ειναι πολυ καλη κτλ αλλα γιατι καποιος να παρει ενα τοσο μικρο πισι; δεν λεω γι αυτους που μετακινουνται και το παιρνουν μαζι τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έβγαλε χθες αυτό ,με voucher και από αποφορολογηση μαζί με τα μεταφκρικα 353.MINIS FORUM Mini PC UM773 LITE, AMD Ryzen 7 7735HS 8-Core Upgradable 32GB DDR5/512GB SSD Mini Desktop Computer, BT, HDM/USB4 Port https://amzn.eu/d/7v8lflo

Δεν μπόρεσα να ξαναβρώ voucher.

Screenshot_20231026_173807_Amazon Business.jpg

Επεξ/σία από 1ceman
Δημοσ.

Από την αρχή γράφει και τις δύο τιμές-με και χωρίς φπα- όταν το προσθέτεις στο καλάθι εμφανίζει την τιμή χωρίς και το voucher αν υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...