Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1200

Χρήση υπολογιστή : gaming κυρίως να πιάνουμε ultra και καλά fps 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Έχουμε Asus TUF Gaming VG259QR IPS Gaming Monitor 24.5" FHD 1920x1080 165Hz

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν ήταν από το κατάστημα θα βοηθούσε 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Θα μου βάλει ο θειος Μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hln3 είπε

Θες minimum μια 7800 ΧΤ για κάρτα οπότε για έτοιμη σύνθεση δεν θα φτάσουν τα 1200

Φτιάξτε μου ένα από διαφορά δεν υπάρχει θέμα αν γινεται, η 7700xt δεν θα μ κάνει δηλαδή για 1080p η δεν αξίζει στα λεφτά π έχει ?

Επεξ/σία από GhostDel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GhostDel είπε

Φτιάξτε μου ένα από διαφορά δεν υπάρχει θέμα αν γινεται, η 7700xt δεν θα μ κάνει δηλαδή για 1080p η δεν αξίζει στα λεφτά π έχει ?

Μπορείς να δεις κατι τέτοιο,όχι υποχρεωτικά  από αυτό το κατάστημα ,αλλά για να έχεις μία ιδέα για τα specs..Βγαίνει στα 1030 ευρο αλλά αν ψάξεις άλλες  υλοποιήσεις των επιμέρους  parts με τις  καλύτερες τιμές Σκρουτζ θα σου πάει πιο κάτω, μιας και θα έχεις περισσότερες επιλογές .Βάλε και ένα κουτί να σου αρέσει...Για μένα για 1080p εισαι  καλυμενος με 7700 xt.Αν θες παραπάνω ,δες συγκριτικά online (πχ https://www.techspot.com/review/2735-amd-radeon-7700-xt/),να καταληξεις τι σε καλύπτει,έχεις χώρο στο budget.

Screenshot_2023-10-26-20-26-15-41_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-10-26-20-26-31-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fotaras76 είπε

Μήπως αντί για 7700 xt να πάει σε 6800 στα ίδια λεφτά;

Μια χαρά επιλογή και η 6800 φωταρα αλλά δεν την είχε το συγκεκριμένο κατάστημα καθόλου και γενικά σε κατάστημα που φτιάχνει pc την είχε 530 το egate.Αν ο φίλος πάει σε αγορά κομμάτια μπορεί να την έχει κ αυτή στο ραντάρ του αν τη βρει στα ίδια χρηματα,μια η άλλη είναι σε επιδόσεις.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...