kozanitis_itis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους θέλω να μάθω μερικά βασικά πράγματα σχετικά με το mining. Αρχικά η ιδέα μου ήρθε επειδή μου περίσσεψε ένα PC χωρίς ιδιαίτερα specs και 2ο επειδή έχω αρκετά φθηνή κατανάλωση ενέργειας. Το ερώτημα μου είναι που μπορώ να βρω έναν οδηγό εγκατάστασης; , επίσης κάπου διάβασα ότι ότι δεν αξίζει το pool mining τι σημαίνει αυτό; και ποια είναι η εναλλακτική λύση; σκέφτομαι για etherium ή dogecoin. Το ξέρω ότι το ποσό που θα βγάλω θα είναι απειροελαχιστο(έξαλλου θα το βάλω σε μια γωνιά να τρέχει 24/7 και θα πηγαίνει με το πάσο το το mining )Απλά θα ήθελα να μπω και στον κόσμου των cryptos! Ευχαριστώ..
KX7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kozanitis_itis είπε Καλησπέρα σε όλους θέλω να μάθω μερικά βασικά πράγματα σχετικά με το mining. Αρχικά η ιδέα μου ήρθε επειδή μου περίσσεψε ένα PC χωρίς ιδιαίτερα specs και 2ο επειδή έχω αρκετά φθηνή κατανάλωση ενέργειας. Το ερώτημα μου είναι που μπορώ να βρω έναν οδηγό εγκατάστασης; , επίσης κάπου διάβασα ότι ότι δεν αξίζει το pool mining τι σημαίνει αυτό; και ποια είναι η εναλλακτική λύση; σκέφτομαι για etherium ή dogecoin. Το ξέρω ότι το ποσό που θα βγάλω θα είναι απειροελαχιστο(έξαλλου θα το βάλω σε μια γωνιά να τρέχει 24/7 και θα πηγαίνει με το πάσο το το mining )Απλά θα ήθελα να μπω και στον κόσμου των cryptos! Ευχαριστώ.. Αυτο γινοτανε 15 χρονια πισω ετσι οπως το περιγραφεις.......βεβαια πωλουντα mining machines φθηνα στο ιντερνετ, ψαξε λιγο. 2
NT1G Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από NT1G
kozanitis_itis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ για τις πληροφορική σχετικά με τις ημερομηνίες!αλλά τότε δεν το είχα σκεφτεί.. Γενικά λέτε να πάρω καμιά σωστή πληροφορία ή μόνο τρολαρισμα? 1
KX7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορική σχετικά με τις ημερομηνίες!αλλά τότε δεν το είχα σκεφτεί.. Γενικά λέτε να πάρω καμιά σωστή πληροφορία ή μόνο τρολαρισμα? μονο τρολαρισμα.....σωστες πληροφοριες το googlaρης!
NT1G Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Να η σωστή πληροφορία. Είσαι τόσο αργά σε αυτό το πάρτυ που το πιο πιθανό είναι να βγάζεις κάτι σαν 1 λεπτό του ευρώ την μέρα οπότε μετά από ένα χρόνο θα έχεις έναν δωρεάν καφέ κέρδος.
haris_216 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορική σχετικά με τις ημερομηνίες!αλλά τότε δεν το είχα σκεφτεί.. Γενικά λέτε να πάρω καμιά σωστή πληροφορία ή μόνο τρολαρισμα? Το 2023 σου "περίσσεψε" ένα pc (χωρίς ιδιαίτερα specs) και σκέφτηκες mining Χμμμμ 🤔 μόνο τρολάρισμα θα έλεγα. Οτιδήποτε πιο σοβαροφανές θα είναι τρολάρισμα με καμουφλάζ
kozanitis_itis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 20 minutes ago, NT1G said: Να η σωστή πληροφορία. Είσαι τόσο αργά σε αυτό το πάρτυ που το πιο πιθανό είναι να βγάζεις κάτι σαν 1 λεπτό του ευρώ την μέρα οπότε μετά από ένα χρόνο θα έχεις έναν δωρεάν καφέ κέρδος. Όπως προανέφερα δεν με νοιάζει το κέρδος απλά εισαγωγή θέλω να κάνω, αν δεν ξεκινήσω από αυτήν την πατάτα pc πως θα ξεκινήσω να αγοράσω κανα rig με 4k?
korakios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε Όπως προανέφερα δεν με νοιάζει το κέρδος απλά εισαγωγή θέλω να κάνω, αν δεν ξεκινήσω από αυτήν την πατάτα pc πως θα ξεκινήσω να αγοράσω κανα rig με 4k? αφού θες όντως να ασχοληθείς ξεκίνα με trading σίγουρα υπάρχει νήμα ή club αν θυμαμαι καλά εδώ για mining
Amaretos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 https://beincrypto.com/crypto-mining-from-home-2023/ Additionally, the cost of electricity is also a major factor in determining the profitability of mining bitcoin from home. Bitcoin mining requires a lot of energy to power the computer hardware, which can result in high electricity bills. In some regions, the cost of electricity is high, making it impossible to mine it profitably from a home computer
foniki_melitzana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, kozanitis_itis said: σκέφτομαι για etherium ETH δεν μπορείς να κάνεις mine anymore, έχει φύγει από το PoW και έχει πάει σε PoS. Αν θες να μπεις στον κόσμο των crypto, καλύτερα ξεκίνα με διάβασμα, για να μπορέσεις στην πορεία να καταλάβεις τι κάνεις. Ο Ζίνδρος, ήταν βοηθός στο μάθημα της κρυπτογραφίας στο ΕΚΠΑ πριν 6-7 χρόνια, έχει αυτό το repo με πάρα πολλά papers χωρισμένα σε κατηγορίες. Ξεκίνα διαβάζοντας τα General και μετά προχώρα. Ταυτόχρονα ο,τι σε προβληματίζει σε αυτά που διαβάζεις, το ψάχνεις.
logokrimenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Το είχα απορία, σε περίπτωση που έχεις δωρεάν ρεύμα, αξίζει κάποιο miner?
Timour21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Γιατί να μην αξίζει? Πάλι ψύχουλα βγάζεις, αλλά δεν χάνεις πολλαπλάσια σε λογαριασμούς. Δωρεάν ρεύμα από την άλλη, δεν νομίζω να υπάρχει, είτε σε σχολείο/σχολή/εστία, είτε στον στρατό είτε στην εταιρεία που δουλεύεις, κάποιος το πληρώνει το ρεύμα που χαλάς, απλά δεν είσαι εσύ. (δωρεάν ρεύμα έχεις από τα φωτοβολταικά ή ανεμογεννήτριες, υπό την προυπόθεση ότι τα έχεις πληρώσει εσύ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα