TIlted Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ειπα να ξαναρχισω μετα απο 4 χρονια να ξαναχολουμαι με τα pc parts και γενικα τι παιζει στην αγορα. Επειδη το κεφαλι μου τους τελευταιους 2 μηνες εχει γινει αχταρμας οσο αναφορα τα parts κλπ η ερωτηση τωρα ειναι αν αξιζει να φτιαξω pc τη δεδομενη χρονικη περιοδο η να περιμενω τους καινουριους ryzen επεξεργαστες 8000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Εάν έχεις PC που σε εξυπηρετεί στις δουλειές που θέλεις να κάνεις μένεις όπως είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TIlted Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @topos Κοιτα με εξυπηρετει αλλα θελω να κανω ενα upgrade ετσι ωστε να ειμαι "future proof" safe οσο πιο πολυ μπορω Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από TIlted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 7 hours ago, TIlted said: @topos Κοιτα με εξυπηρετει αλλα θελω να κανω ενα upgrade ετσι ωστε να ειμαι "future proof" safe οσο πιο πολυ μπορω Εάν το χεις πάρει απόφαση πες τι είναι το παλιό σου, το χρήση θες να του κάνεις και τι budget διαθέτεις. Πάντως αυτή την στιγμή το am5 είναι μονόδρομος για future proof γιατι θα πάρει σίγουρα αλλες 2 γενιές επεξεργαστών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TIlted Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, @topos said: Εάν το χεις πάρει απόφαση πες τι είναι το παλιό σου, το χρήση θες να του κάνεις και τι budget διαθέτεις. Πάντως αυτή την στιγμή το am5 είναι μονόδρομος για future proof γιατι θα πάρει σίγουρα αλλες 2 γενιές επεξεργαστών. Σκεφτομουν αντι να παω σε κατι τερμα overkill να παω στον 7800x3d και να περιμενω το q2 του 24 που θα βγουν τα 8000 series αλλα με ζοριζει οτι δε μπορω να κανω multitasking η τουλαχιστον ετσι διαβαζω απο αλλους se guides κλπ οσο αναφορα το budget πες οτι θελω κατι overkill κοντα στα 4χιλιαρικα και τα pc specs που εχω αυτη τη στιγμη ειναι αυτα εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα