giannakis95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα έχω την 750ti και κατα λάθος έσπασα την θύρα hdmi τώρα έχω πάνω ένα καλώδιο vga σε vga και θέλω να βάλω πάνω ένα dvi σε hdmi θα δω διαφορά??? η απλά να αλλάξω κάρτα;
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, giannakis95 είπε Καλησπέρα έχω την 750ti και κατα λάθος έσπασα την θύρα hdmi τώρα έχω πάνω ένα καλώδιο vga σε vga και θέλω να βάλω πάνω ένα dvi σε hdmi θα δω διαφορά??? η απλά να αλλάξω κάρτα; Εξαρτάται από την οθόνη σου. Ποιά έχεις;
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, giannakis95 είπε Είναι μια Samsung 1080p 60hz Mια χαρά είναι η οθόνη σου με το μπλε το vga το καλώδιο. Δε θα δεις διαφορά με το DVI, όπως δεν είδες που έσπασες το hdmi.
giannakis95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Από το hdmi στο vga είδα επειδή παίζω lol μου φάνηκε η διαφορά.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, giannakis95 είπε Από το hdmi στο vga είδα επειδή παίζω lol μου φάνηκε η διαφορά. Ποια διαφορά;
giannakis95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ήταν πιο Θολά όλα και πιο έντονα τα χρώματα Δλδ κάτι κόκκινα πράσινα ψεύτικα 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, giannakis95 είπε Ήταν πιο Θολά όλα και πιο έντονα τα χρώματα Δλδ κάτι κόκκινα πράσινα ψεύτικα Στα χρώματα έχουν όντως διαφορά οι διαφορετικές έξοδοι της κάρτας. Αλλά τα χρώματα ρύθμίζονται. Χρόνο να έχεις και θα τα βρεις.
giannakis95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Θα βοηθήσει το dvi που θα πηγαίνει σε hdmi?
Λύση @topos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 To d-sub(vga) είναι αναλογικό καλώδιο. Το dvi έβγαζε ειτε αναλογικη ειτε ψηφιακή σύνδεση ανάλογος την έκδοση του. Το dvi της 750 (εφόσων έχει και d-sub) πρέπει να είναι ψηφιακό. Οπότε για 2-3 ευρώ που κάνει ο adaptorας dvi->HDMI αξίζει να το δοκιμάσεις.
giannakis95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ναι θα το δοκιμάσω και βασικά λέω να πάρω καλώδιο dvi και να μπαίνει στο μόνιτορ hdmi dvi hdmi δηλαδή
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε Mια χαρά είναι η οθόνη σου με το μπλε το vga το καλώδιο. Δε θα δεις διαφορά με το DVI, όπως δεν είδες που έσπασες το hdmi. το VGA ειναι για πεταμα. δεν ειμαστε στο 1998 απο τη στιγμη που εχει και dvi η καρτα, προφανως θα βαλει dvi αντι για vga
Timour21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε το VGA ειναι για πεταμα. δεν ειμαστε στο 1998 απο τη στιγμη που εχει και dvi η καρτα, προφανως θα βαλει dvi αντι για vga Διαφωνώ, η κάρτα είναι μια χαρά, για πέταμα δεν την λές, μια χαρά κάνει την δουλειά της (ως entry level κάρτα) κάτι αντίστοιχο με την 1030. Αν μπορεί να κάνει δουλειά με ένα ανταπτοράκι dvi-->HDMI με ελάχιστα ευρώ είναι κρίμα να την πετάξει. P.S Τώρα είδα ότι χρησιμοποιείς, "το" αντί για "η" οπότε δεν αναφέρεσαι στην κάρτα αλλά στην έξοδο (και το καλώδιο). Και πάλι όμως, για δουλειά γραφείου (όχι γραφιστική) είναι μια χαρά και το vga ακόμα και σήμερα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από Timour21
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Timour21 είπε Διαφωνώ, η κάρτα είναι μια χαρά, για πέταμα δεν την λές, μια χαρά κάνει την δουλειά της (ως entry level κάρτα) κάτι αντίστοιχο με την 1030. Αν μπορεί να κάνει δουλειά με ένα ανταπτοράκι dvi-->HDMI με ελάχιστα ευρώ είναι κρίμα να την πετάξει. P.S Τώρα είδα ότι χρησιμοποιείς, "το" αντί για "η" οπότε δεν αναφέρεσαι στην κάρτα αλλά στην έξοδο (και το καλώδιο). Και πάλι όμως, για δουλειά γραφείου (όχι γραφιστική) είναι μια χαρά και το vga ακόμα και σήμερα. Το vga ειναι τοσο κακο που θα κανει την δουλεια γραφειου πονοκεφαλο. Θολωνει τις γραμματοσειρες. 1
Timour21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ok δεν είναι όσο καλό το digital dvi, αλλά έχω δει να δουλεύει σωστά ακόμα και σε 1440p αναλύσεις, αν το καλώδιο δεν είναι του 2εύρου και έχουν γίνει οι σωστές ρυθμίσεις/calibrations στο monitor. Στην εταιρεία που βρίσκομαι το vga (καλώδιο) ζει και βασιλεύει (και σε πολλές άλλες ακόμα) , έχω δει vga να δακρύζεις στο δίλεπτο, έχω δει και vga να νομίζεις ότι είσαι συνδεδεμένος με HDMI. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα