Προς το περιεχόμενο

realme 9 pro+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε βοηθούν τα παρακάτω:
- επεξεργαστής ισάξιος του Snapdragon 778G
- πολυ γρήγορη φόρτιση
- δεν έχει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης
- είχε καλύτερη διαχείριση / διάρκεια μπαταρίας με το Android 12 (αν δεν είσαι gamer, πάντως τη μέρα θα τη βγάζεις και με το 13, απλά εγώ είμαι με 60Hz στην οθόνη και έχω απενεργοποιήσει το 5G γιατί έτρωγε πολλή μπαταρία). Θα πάρει και Android 14

Προσωπικά έχω την έκδοση 8/256 (που δεν ήρθε επίσημα Ελλάδα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ ότι στα 250 € (και μάλιστα από επώνυμο κατάστημα) είναι καλή επιλογή η 6/128. Αν την παλεύεις με Xiaomi / MIUI δες σε παρόμοιο budget και το Xiaomi Redmi Note 12 Pro NFC 5G Dual SIM (8GB/256GB). 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Αξιζει το συγκεκριμενο στα 250?Τωρινο κινητο a32 5g 128gb.

Απο το τωρινό αξίζει η αλλαγή μειονέκτημα ότι έχει πάρει ήδη κάποιες  ενημερωσεις λογισμικού 3 έτη ενημερωσεις δινει η realme αν το βρεις σε καλή τιμή ναι.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, aces είπε

Απο το τωρινό αξίζει η αλλαγή μειονέκτημα ότι έχει πάρει ήδη κάποιες  ενημερωσεις λογισμικού 3 έτη ενημερωσεις δινει η realme αν το βρεις σε καλή τιμή ναι.

το εχει ο γερμανος 250

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά η τιμή αυτή κατά 99% είναι η χαμηλότερη είναι από τις χαμηλότερες που θυμάμαι από τότε που βγήκε το κινητό.
Το επιβεβαιώνει και το ιστορικό στο skroutz.
Και δεν θυμάμαι και στο bestPrice να είχε πέσει χαμηλότερα.
Το e-shop το είχε φέρει κάποιες φορές σε χαμηλή τιμή, στην καλύτερη εκεί, κοντά στα 250 €

Edit: το γνωστό (για τις τιμές χώμα και την έλλειψη άμεσης διαθεσιμότητας) JMCtech, το είχε κάποιο καιρό στα 225 €.
https://www.jmctech.gr/product/realme-9-pro-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-aurora-green-eu/

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panatha1369 είπε

το εχει ο γερμανος 250

ειναι καλη τιμη vfm που λεμε, απο ενημερωσεις πρεπει να εχει 2 χρονια ακομα. Τα κατ/ματα γερμανος ειναι απο τα ελαχιστα σοβαρα στη χωρα. Θα δεις διαφορα σε σχεση με το Α32 αφου ειναι αλλη κατηγορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...