bynoname Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, θέλω κάνω μεταφορά χρημάτων μέσω IRIS από Πειραιώς σε Εθνικής τράπεζας στο δικό μου λογαριασμό, αλλά δεν μου δέχεται το πρόβλημα που με βγάζει ότι αυτός ο αριθμός κινητού ανήκει σε εμένα. Ενώ έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία και απο τους δύο εφαρμογές winbank, ibank. Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο; ευχαριστώ
panos spain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Ο αριθμός σου δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα και από τις δυο τράπεζες γι αυτή την υπηρεσία. Πρέπει να έχεις διαφορετικούς αριθμούς συνδεδεμένους σε κάθε τράπεζα. Δεν μπορείς με τον ιδιο αριθμό να δημιουργήσεις IRIS payment μεσω εθνικής, και IRIS payment μέσω Πειραιώς. 1
CheOnWeb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, panos spain said: Ο αριθμός σου δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα και από τις δυο τράπεζες γι αυτή την υπηρεσία. Πρέπει να έχεις διαφορετικούς αριθμούς συνδεδεμένους σε κάθε τράπεζα. Δεν μπορείς με τον ιδιο αριθμό να δημιουργήσεις IRIS payment μεσω εθνικής, και IRIS payment μέσω Πειραιώς. Μπορείς να έχεις το IRIS ενεργοποιημένο ταυτόχρονα, σε όσες τράπεζες το υποστηρίζουν για να στέλνεις χρήματα αλλά μόνο σε μια μπορείς να δέχεσαι χρήματα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από CheOnWeb
bynoname Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις.
somt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Πάρε μια sim καρτοκινητού και δήλωσε τον αριθμό στην άλλη τράπεζα, problem solved
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα