Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, iYannis είπε

Νομίζω οτι το event είναι την Δευτέρα 30 /10 και όχι την Τρίτη

Για πρώτη φορά η παρουσίαση θα γίνει στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) 31/10. Το συνδύασαν και με το halloween.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tablet είπε

Ισχυει αλλα απο την άλλη ειναι τέρμα παραδοξο και ανουσιο στην ουσια μια εταιρια σαν την Apple που εχει billions-trllions εσοδα να παλευει να βγαλει και άλλα κέρδη αυξανοντας τις τιμες... Δηλαδη ακομα και για τους βαθια παμπλουτους CEO, CFO board of directors τι νοημα εχει να γινουν ακομα πιο παμπλουτοι...

Ολοι αυτοι κινηγανε την ουρα τους τιποτα άλλο βασικα.

Εχεις δει ποτε εταιρια να παει στους μετοχους και να πει οτι φετος θα κανουμε λιγοτερα γιατι κανουμε κοινωνικη πολιτικη; την επομενη ωρα ο CEO θα καθαριζει τουαλετες.....

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Για ποια λες;

Για τα iMac που μέχρι και πέρσι δεν μπορούσες να βρεις σε wintel με παρόμοιες επιδόσεις…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KX7 είπε

Εχεις δει ποτε εταιρια να παει στους μετοχους και να πει οτι φετος θα κανουμε λιγοτερα γιατι κανουμε κοινωνικη πολιτικη; την επομενη ωρα ο CEO θα καθαριζει τουαλετες.....

Δεν χρειαζεται να γινει ετσι ακριβως. Aρχιζεις να τραβας λιγο πιο πισω τα milestones θετοντας νεα, σταδιακα το  οδηγεις εκει, έτσι γινεται.. Και παντα υπάρχουν τα πιόνια CEO (Cook) και οι visioners βλ. Jobs, Musk (στη φαση του ο καθενας)..

Γενικα ναι αν ο CEO αποφασισει ετσι κρατωντας παντα θετικα τα προσιμα γινεται..

Ο Arthur  Levinson ο μεγαλυτερος share holder της apple και chairman εχει 1.5 billion net worth 2023 και ειναι 75 χρονων... Πραγματικα τωρα τι νοημα εχει στην ουσια αν τα κανει τα 1.5 billion, 2 billion δηλαδη κλαιω πραγματικα.. Αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ο μονος τροφοδοτης ο κοσμος.

Και εγω ειμαι λάτρεις φουλ της τεχνολογιας αλλα προσπαθω εχω ενα μετρο και μια καταναλωτικη συνειδηση και ευφυΐα. Και επειδη μπορω να αγορασω το iPhone 15 Pro Max και το καινουργιο iPad Pro που θα βγει και το νεο iMac δε σημαινει οτι θα το κανω κιολας. Ξερω τι μου χρειαζεται για μενα και για την δουλεια μου. Προσπαθω να μην γινομαι και εγω μερος της λουπας οσο μπορω δηλαδη..

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.
1 hour ago, AtiX said:

Για τα iMac που μέχρι και πέρσι δεν μπορούσες να βρεις σε wintel με παρόμοιες επιδόσεις…

Για σταθερό iMac σε καμία περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ethereum είπε

μήπως έχει δουλέψει κανείς iMac m1 ? θέλω να πάρω αλλά φοβάμαι την οθόνη , γυαλίζει πολύ , μακάρι να ήταν antiglare

εξαρταται που θα το βαλεις αν εχεις παραθυρο πισω σου τοτε ναι θα ειναι προβλημα. Απο εκει και περα υπάρχουν και λυσεις με film antiglare

Επεξ/σία από Tablet
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Για σταθερό iMac σε καμία περίπτωση.

Μέχρι και πέρσι όλα τα all in one μηχανήματα που είχαν επεξεργαστές intel, ήταν ή 10ης ή 11ης γενιάς από τους οποίους είχαν κλειδώσει τις υψηλές συχνότητες λόγο θερμοκρασιών… 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AtiX είπε

Βέβαια υπήρχε iMac με Intel Xeon  cpu.....

Πολύ γρήγορος ακόμη

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, AtiX said:

Μέχρι και πέρσι όλα τα all in one μηχανήματα που είχαν επεξεργαστές intel, ήταν ή 10ης ή 11ης γενιάς από τους οποίους είχαν κλειδώσει τις υψηλές συχνότητες λόγο θερμοκρασιών… 

Ε ναι αν περιοριστείς σε prebuilt (τι περιορισμός είναι αυτός άραγε) και με την πιο κακή γενιά της Intel εδώ και χρόνια χωρίς να αναφερόμαστε σε AMD ίσως "δεν μπορούσες να βρεις"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...