Προς το περιεχόμενο

WooCommerce xml

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή συγγενικό πρόσωπο που αποφάσισε να φτιάξει eshop για το μαγαζί που ήδη είχε και που μου ζήτησε να τον βοηθήσω, βρήκα ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ. Έχει δύο προμηθευτές. Ο ένας δίνει online xml με ένα url και από τον άλλο μπορεί να κατεβάσει το xml.

Οι απορίες μου αν ξέρει κάποιος είναι οι εξής.

Από το online xml έκανα εισαγωγή προϊόντων αλλά update πως γίνεται να κάνει αυτόματα για το απόθεμα; και αν και από το online xml ίσως έχω βρει τον τρόπο, από το xml που κατεβάζω υπάρχει τρόπος να κάνει update το απόθεμα κάθε μία ώρα πχ; ή update μπορεί να γίνεται μόνο όταν το xml είναι online;

Επίσης είδα ότι τις τιμές ανά κατηγορία μπορώ να τις ανεβάζω με ένα ποσοστό, αλλά αν κάνει update τα xml οι τιμές θα αλλάζουν πάλι. Να υποθέσω ότι υπάρχει τρόπος να κάνει update μόνο το απόθεμα; έχω δοκιμάσει διάφορα plugin που βρήκα αλλά οι απορίες αυτές παραμένουν. Κάθε βοήθεια δεκτή για να καταλάβω λίγο καλύτερα τι συμβαίνει!

Δημοσ.
Στις 28/10/2023 στις 12:54 ΜΜ, polaki είπε

Με το WP All import μπορείς να κανεις ότι από αυτά θες. 

Δηλαδή με το plugin αυτό μπορώ να ανεβάσω ένα xml που κατέβασα (χωρίς να έχω κάποιο url με το xml ) και αυτό να κάνει updates;

Δημοσ.
51 minutes ago, Tiramolas said:

Δηλαδή με το plugin αυτό μπορώ να ανεβάσω ένα xml που κατέβασα (χωρίς να έχω κάποιο url με το xml ) και αυτό να κάνει updates;

Η ερώτηση είχε να κάνει με το update του αποθέματος, οπότε ναι μπορείς να το κανεις αυτό. Μόνο αυτό δηλαδή, του δηλώνεις ποιό πεδίο θες εσύ να ενημερώνει μόνο και να αφήνει ήσυχα τα υπόλοιπα. 

Προφανως βέβαια θα το κανεις χερατα αφού κατεβάζεις το xml. Αλλά γιατί δεν μπορείς να το έχεις κάπου online για να το αυτοματοποιήσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...