Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω στον υπολογιστή της εικόνας. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας με την μητρική και τα άλλα κομμάτια?

Ευχαριστώ.built2222.png.d14b69ee329ccbc32293230d3a3c99c2.png

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι "ειδικός"!

α) Ο συνδυασμός 11700KF + RX6650XT + τροφοδοτικό Force των 25€ μπορεί άνετα να σου δώσει ένα πυροτέχνημα που θα πληρώσεις ακριβά!

β) Η ψήκτρα του επεξεργαστή (Arctic Freezer I35 CO) έχει ύψος 158mm και το κουτί που διάλεξες χωράει μέχρι 145mm! Δεν χωράει στο κουτί.

γ) Ο 11700KF πάνω στην Biostar B560 με τα 3-4 VRM τροφοδοσίας δεν φαίνεται να "ταιριάζει". Κουμπώνει μεν αλλά θα υπολειτουργεί.

Επίσης και μια "κακία" από μέρους μου. Αντί να πάρεις κουτί των 26€ και έναν ανεμιστήρα των 24€(!) γιατί δεν παίρνεις ένα κουτί των 50€ που θα είναι και καλύτερο;

Γράψε τι ζητάς από τον υπολογιστή που θέλεις (προγράμματα, χρήση) και τι λεφτά μπορείς να δώσεις για να σου προτείνουν ένα πιο ισορροπημένο σύνολο.

Επεξ/σία από TopCLR
  • Like 3
Δημοσ.

Το τζόκερ να έριχνες...περισσότερα θα έπιανες....!

Άκυρη σύνθεση, πολύ αταίριαστες επιλογές, αν θες βοήθεια δώσε στοιχεία (ζητούμενα, budget, δυνατότητα συναρμολόγησης κοκ)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θέλω να φτιάξω ενα pc για gaming γυρω στα 900-1000.

Είναι αυτο εφικτό για το συνδιασμο 11700KF + RX6650XT? Με κάποια αλλη μητρική και καλύτερο κουτί/τροφοδοτικό?

Τα case, τροφοδοτικα κλπ τα ανέγραψα από ένα έτοιμο built innovator απο το eshop, γι αυτο είναι λίγο ακυρα.

edit: σχετικά με τη δυνατότητα συναρμολόγισης, λέει ότι την κάνει το μαγαζι, δε θα μποούσα μονος μου

Επεξ/σία από lpkoji
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lpkoji είπε

έτοιμο built innovator απο το eshop

Η συνταγή της επιτυχίας! :P

Πέρα από την πλάκα εκτός από τις άσχημες σε υποσυστήματα έτοιμες συνθέσεις έχει και κάπως τσιμπημένες τιμές.

Υπάρχει λόγος να επιμείνεις σε 11700KF ή στο eshop ως κατάστημα;

• Like 1
Δημοσ.

Η απάντηση είναι οχι και στα 2, θα μπορούσες να μου προτίνεις κάτι άλλο? Το σημαντικό για μένα είναι να κάνουν τη συναρμολόγηση αυτοί όμως, γι αυτο θεώρησα το eshop ως πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lpkoji είπε

Θέλω να πάρω στον υπολογιστή της εικόνας. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας με την μητρική και τα άλλα κομμάτια?

Ευχαριστώ.built2222.png.d14b69ee329ccbc32293230d3a3c99c2.png

322 για εναν επεξεργαστη, και ολο το υπολοιπο build ειναι για πεταμα...

γυρνα σε am4, βαλε εναν 5600, και με τα ρεστα βελτιωσε τα υπολοιπα.

Εκτος κι αν θες να χαιρεσαι και να φλεξαρεις στους φιλους σου πως εχεις i7

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

γυρνα σε am4, βαλε εναν 5600, και με τα ρεστα βελτιωσε τα υπολοιπα.

Κάτι τέτοιο έχει περισσότερο νόημα?

built 2222 - Copy.png

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lpkoji είπε

Κάτι τέτοιο έχει περισσότερο νόημα?

built 2222 - Copy.png

Όχι.

Δεν μπαίνει ο 5600G στην μητρική Biostar Β560ΜΧ, ούτε φυσικά αυτή η Freezer I35 στον 5600G!

• Like 1
Δημοσ.

Eτοιμες συνθεσεις innovator και turboX.Τhe perfect digital bomb. Αξιοπιστια και e-shop, καμια σχεση. Το σημερινο e-shop  δεν ειναι αυτο που γνωριζαμε πριν 10-15 χρονια. Μετα noctua ψυκτρα και force τροφοδοτικο. Ταβανι με δαπεδο. 

Λυπισου τα λεφτουδακια που θα; πεταξεις και τα νευρα σου που θα σπασουν. Ακουσε τα παιδια εδω που παιζουν την αγορα στα δακτυλα, φιλε μου, και τις συνθεσεις που προτεινουν και θα ευχαριστηθεις στο επακρο το πισακι που θα στεισεις με τις υποδειξεις τους. Σου ευχομαι καλες αγορες

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lpkoji είπε

Χωρις οθόνη, ναι gaming σε 1080p.

image.png.db7938712bc473fab543464d5548e68b.png

Χωρίς ιδιαίτερες εκπτώσεις, σχετική παραφωνία το κουτί που χωράει μέχρι m-atx μητρικές.

Full complet build που λένε, μπορείς να το ρίξεις αρκετά χρηματικά, αν κοιτάξεις και σε άλλα καταστήματα σίγουρα υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές.

Γενικά είναι δύσκολη περίοδος, το hardware έχει αρχίσει και τσιμπάει προς τα πάνω, ενώ τα καταστήματα που στήνουν είναι σχετικά λίγα και όχι με τις καλύτερες τιμές.

Ακόμη μια σύνθεση από mgmanager σε amd, υπολόγισε οτι ζητούν ~50€ για συναρμολόγηση

image.png.c4c9f922966dad6ddd05a3bdb8e5ccc1.png

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την απαντηση, το πρωτο built ειναι καλο 12400 με rx 6650 νομιζω ειμαι οκ. (Στη δευτερη συνθεση δε φαινεται το κουτί αλλα φανταζομαι ειναι γυρω στα 70)

Δυο ερωτησεις, αξιζει η αναβαθμιση σε ραμ 32 gb (αντι 16); Επίσης αξιζει να ριξω το μπατζετ με φτηνοτερο ssd πχ

SSD PATRIOT P210S1TB25 P210 1TB 2.5'' SATA

στα 42Ε? Ειναι και οι 2 1ΤΒ, θα εχει κάποια διαφορα;

Επεξ/σία από lpkoji

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...