Son^Goku Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Και γιατί όχι Αργεντινής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnygr1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, nikos121 είπε Το εκανα προσφατα με vpn σε ηδη ελληνικο λογαριασμο αλλαζοντας το προφιλ πληρωμων Όταν λες πρόσφατα, λιγότερο από μήνα; Γιατί εγώ ένα μήνα προσπαθώ και τίποτα. Και όταν λες αλλάζοντας το προφίλ πληρωμών εννοείς να αλλάξω διεύθυνση από Τουρκία στον dummy τούρκικο σε ελληνική ή το ανάποδο; 1 ώρα πριν, Son^Goku είπε Και γιατί όχι Αργεντινής; Γιατί είναι φτηνότερο στη γείτονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 On 24/10/2023 at 15:42, johnnygr1989 said: Μάλλον γιατί είναι "νόμιμες" παγαποντιες. Πληρώνεις κανονικά απλά σε τιμή άλλης χώρας. Δεν βλέπω κάτι παράνομο. Αν πχ είχα έναν φίλο Τούρκο και τον έβαζα να κάνει λογαριασμό εκ μέρους μου και να του έδινα τα χρήματα για όποια υπηρεσία αγόραζα μέσω αυτού το ίδιο δε θα ήταν το αποτέλεσμα; Όπως με τις εικονικές διευθύνσεις στο εξωτερικό για να στείλεις κάτι Ελλάδα (βλέπε Pixel μέσω Amazon). Αυτό το έχω δει εδώ και καιρό για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ, μήπως έχει κάποιος κάτι διαφορετικό να πει. Θεωρείς δηλαδή ότι δεν παραβιάζεις τους κανόνες του Google one? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 να πω και εγω τη κουτουραδα μου, και στα δυο τουρκικα youtube premium που εχω πεταει στο ασχετο please verify your age.... δεν μπηκα να δω τι ζηταει, παντως και τα δυο φτιαχτηκαν πριν το καλοκαιρι κ πληρωνονται απο revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnygr1989 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Θεωρείς δηλαδή ότι δεν παραβιάζεις τους κανόνες του Google one? Τους παραβιάζω εν γνώσει μου (αν καταφέρω να βρω τρόπο να δουλέψει βέβαια) όπως κι η Google (κι η κάθε Google) παραβιάζει την έννοια της ισότητας κατά την προσωπική μου άποψη. Βέβαια, όπως το βλέπω εγώ δράση-αντίδραση, έτσι το βλέπει κι η Google . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Βρήκε κάνεις κάποια λ Στις 27/10/2023 στις 11:21 ΜΜ, johnnygr1989 είπε Τους παραβιάζω εν γνώσει μου (αν καταφέρω να βρω τρόπο να δουλέψει βέβαια) όπως κι η Google (κι η κάθε Google) παραβιάζει την έννοια της ισότητας κατά την προσωπική μου άποψη. Βέβαια, όπως το βλέπω εγώ δράση-αντίδραση, έτσι το βλέπει κι η Google . Βρήκε κάνεις κάποια λύση?? Έστω μεσο iPhone αν λειτουργεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου προσπαθώ 3 μέρες και δεν έχω καταφέρει ούτε τουρκικού apple id, ουτε google drive. είχα φτιάξει στο παρελθόν youtube premium και με αυτό το email προσπαθώ να αναβαθμίσω το drive. Στην χώρα έχω την Τουρκία όπως και στον τρόπο πληρωμής. ενώ μου βγάζει στο ποσό πληρωμής τούρκικες λίρες όταν πάω να κάνω την χρέωση μου βγάζει ότι η χώρα στο google play δεν είναι σωστή. στο play που τσεκάρω την χώρα πάλι γράφει Τουρκία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavv100 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να κάνω ετήσια συνδρομή μέσω τουρκίας αλλά λαμβάνω το μήνυμα που βλέπεται στο screenshot. Ακολουθώ τα εξής βήματα. Ανοίγω vpn από το iphone και συνδέομαι με τουρκικη IP. Στην συνέχεια μέσω ανώνυμης περιήγησης του safari δημιουργώ νέο google account με region τουρκίας (δεν μου ζητάει κάπου να βάλω διεύθυνση τουρκίας παρά μόνο χώρα). Στην συνέχεια πηγαίνω να κάνω την συνδρομή στο disney plus, μου εμφανίζει κανονικά το ποσό σε τούρκικες λίρες, βάζω το email που δημιούργησα και χώρα τουρκία, προχωράει στο τελευταίο κομμάτι που είναι η πληρωμή και τρώω πόρτα όπως βλέπεται στην φωτογραφία. Έχω δοκιμάσει με εικονική κάρτα της revolut αλλά και μίας χρήσης, αλλά και με ελληνική τράπεζα (alphabank) αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα