Προς το περιεχόμενο

Συνδρομή Google One μέσω Τουρκίας

johnnygr1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Προσπαθώ εδώ και κάμποσες μέρες να κάνω συνδρομή Google One μέσω Τουρκίας με το γνωστό κόλπο με το VPN κι όλο αποτυγχάνω. Οπότε είπα να απευθύνω μια ερώτηση στους ειδικούς.

Έχει patchαριστει το κόλπο ή κάνω εγώ κάτι λάθος;

Να πω ότι μιλάω για νέα συνδρομή αλλά από mail που ήδη χρησιμοποιώ για "τσατσιες" τύπου f1tv, Disney+ κλπ. Δεν έκανα συνδρομή όταν το έμαθα (πριν κάνα χρόνο δλδ γιατί είπα άστο μωρέ δεν το χρειάζομαι). Αλλά τώρα εχει καταντήσει απελπιστικό το πράγμα με τις διαφημίσεις στο YouTube! (Για να προλάβω σχόλια τύπου vanced, για YouTube για τηλεόραση με Tizen με ενδιαφέρει πιο πολύ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

ποτέ δεν καταλαβα για το insomnia δεν μας επιτρεπει να μιλαμε για torrents, αλλα δεν εχει προβλημα να συζηταμε για τετοιες παγαποντιες.

Μάλλον γιατί είναι "νόμιμες" παγαποντιες. Πληρώνεις κανονικά απλά σε τιμή άλλης χώρας. Δεν βλέπω κάτι παράνομο. Αν πχ είχα έναν φίλο Τούρκο και τον έβαζα να κάνει λογαριασμό εκ μέρους μου και να του έδινα τα χρήματα για όποια υπηρεσία αγόραζα μέσω αυτού το ίδιο δε θα ήταν το αποτέλεσμα; Όπως με τις εικονικές διευθύνσεις στο εξωτερικό για να στείλεις κάτι Ελλάδα (βλέπε Pixel μέσω Amazon).

1 ώρα πριν, naimore είπε

δεν παιζει πλεον, 

πχ 

Αυτό το έχω δει εδώ και καιρό για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ, μήπως έχει κάποιος κάτι διαφορετικό να πει.

• Like 1

17 minutes ago, johnnygr1989 said:

Μάλλον γιατί είναι "νόμιμες" παγαποντιες. Πληρώνεις κανονικά απλά σε τιμή άλλης χώρας. Δεν βλέπω κάτι παράνομο. Αν πχ είχα έναν φίλο Τούρκο και τον έβαζα να κάνει λογαριασμό εκ μέρους μου και να του έδινα τα χρήματα για όποια υπηρεσία αγόραζα μέσω αυτού το ίδιο δε θα ήταν το αποτέλεσμα; Όπως με τις εικονικές διευθύνσεις στο εξωτερικό για να στείλεις κάτι Ελλάδα (βλέπε Pixel μέσω Amazon).

Αυτό το έχω δει εδώ και καιρό για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ, μήπως έχει κάποιος κάτι διαφορετικό να πει.

Γιατι δεν βρισκεις ενα φιλο Τουρκο;

49 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Γιατι δεν βρισκεις ενα φιλο Τουρκο;

Γιατί δεν ξέρω κανέναν Τούρκο, πόσω μάλλον αξιόπιστο.

20 λεπτά πριν, naimore είπε

με apple id μηπως; 

εχεις iphone εσυ ή η φιλη σου;

Iphone δεν υπάρχει σπίτι αλλά πιστεύεις θα λειτουργούσε;

εγω ρωτησα τον @tzotzo 

γιατι η "νεα" μεθοδος ειναι μεσω τουρικου apple id ;)

ειχε γραψει π.χ. καποιος εδω νομιζω το παρακατω το οποιο και κρατησα

"ΠΩΣ ΦΤΙ¶ΧΝΩ ICLOUD ΤΟΎΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡ¶ ΔΩΡΟΚ¶ΡΤΕΣ
         Ανοίγουμε VPN επιλέγουμε χώρα τουρκία (χρησιμοποιώ Nord VPN, θα το χρειαστείτε και στο iphone/ipad κτλπ)
                                                                                                      PC
1.Δημιουργήστε ένα τούρκικο Apple ID μεταβαίνοντας στη διεύθυνση https://appleid.apple.com/account με ανώνυμη περιήγηση!
2.Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη. Στην ενότητα του αριθμού κινητού χρησιμοποιήστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου (Πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε έναν έγκυρο αριθμό). Επιλέξτε χώρα ως Τουρκία. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα υπόλοιπα για να δημιουργήσετε το αναγνωριστικό σας. 3.Συνδεθείτε στο Apple ID , μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο (appleid.apple.com) για να εισαγάγετε μια τούρκικη διεύθυνση (βρείτε κάποιο δρόμο στο google) στο τουρκικό Apple ID σας, επιλέξτε τρόπο πληρωμής ως καμία και αποθηκεύστε. 
                                                                                                 IPHONE/IPAD
1.Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iPhone/iPad σας > Προφίλ > Αποσυνδεθείτε από το τρέχον αναγνωριστικό σας και συνδεθείτε με το τουρκικό Apple ID σας (εγώ το έκανα σε iphone που δεν χρησιμοποιώ).
2.Μπαίνουμε appstore και κατεβάζουμε το VPN στο iphone/ipad και βαζουμε χώρα τουρκία.
3.Αγοράστε δωροκάρτες TL iTunes (Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μόνο τουρκικές, διατίθενται μόνο σε ονομαστικές αξίες 25 TRY και 50 TRY) από TurGame > Επιλέξτε νόμισμα ως TL/TRY και πληρώστε με κάρτα Revolut, συνήθως αργούν λίγο να μπούν οι δωροκάρτες!
4. Εξαργυρώστε τις δωροκάρτες iTunes μεταβαίνοντας στο App Store > Λογαριασμός (βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία) > Εξαργυρώστε δωροκάρτες ή κωδικό.
ΠΩΣ ΦΤΙ¶ΧΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ NBA ΤΟΎΡΚΙΚΟ
    Κατεβάζουμε τη εφαρμογή NBA (ΜΕ VPN)
1.Δημιουργήστε νέο αναγνωριστικό NBA (ορίστε τη χώρα σε Τουρκία).
2.Αγοράστε το NBA League Pass(479.99 TRL = 16,29¤) ή NBA League Pass Premium (599.99 TRL = 20.36¤) για 3 συσκεύες ΜΕ ΔΩΡΟΚ¶ΡΤΕΣ ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Ίσως να σας βάλει 7 μέρες δωρεάν και μετά απο 7 μέρες να πληρώσετε!
3.Απενεργοποιήστε το VPN.
4.Ανοίξτε την εφαρμογή NBA.
      ΕΤΟΙΜΟ 

• Like 1

1 λεπτό πριν, naimore είπε

εγω ρωτησα τον @tzotzo 

γιατι η "νεα" μεθοδος ειναι μεσω τουρικου apple id ;)

ειχε γραψει π.χ. καποιος εδω νομιζω το παρακατω το οποιο και κρατησα

"ΠΩΣ ΦΤΙ¶ΧΝΩ ICLOUD ΤΟΎΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡ¶ ΔΩΡΟΚ¶ΡΤΕΣ
         Ανοίγουμε VPN επιλέγουμε χώρα τουρκία (χρησιμοποιώ Nord VPN, θα το χρειαστείτε και στο iphone/ipad κτλπ)
                                                                                                      PC
1.Δημιουργήστε ένα τούρκικο Apple ID μεταβαίνοντας στη διεύθυνση https://appleid.apple.com/account με ανώνυμη περιήγηση!
2.Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη. Στην ενότητα του αριθμού κινητού χρησιμοποιήστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου (Πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε έναν έγκυρο αριθμό). Επιλέξτε χώρα ως Τουρκία. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα υπόλοιπα για να δημιουργήσετε το αναγνωριστικό σας. 3.Συνδεθείτε στο Apple ID , μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο (appleid.apple.com) για να εισαγάγετε μια τούρκικη διεύθυνση (βρείτε κάποιο δρόμο στο google) στο τουρκικό Apple ID σας, επιλέξτε τρόπο πληρωμής ως καμία και αποθηκεύστε. 
                                                                                                 IPHONE/IPAD
1.Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iPhone/iPad σας > Προφίλ > Αποσυνδεθείτε από το τρέχον αναγνωριστικό σας και συνδεθείτε με το τουρκικό Apple ID σας (εγώ το έκανα σε iphone που δεν χρησιμοποιώ).
2.Μπαίνουμε appstore και κατεβάζουμε το VPN στο iphone/ipad και βαζουμε χώρα τουρκία.
3.Αγοράστε δωροκάρτες TL iTunes (Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μόνο τουρκικές, διατίθενται μόνο σε ονομαστικές αξίες 25 TRY και 50 TRY) από TurGame > Επιλέξτε νόμισμα ως TL/TRY και πληρώστε με κάρτα Revolut, συνήθως αργούν λίγο να μπούν οι δωροκάρτες!
4. Εξαργυρώστε τις δωροκάρτες iTunes μεταβαίνοντας στο App Store > Λογαριασμός (βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία) > Εξαργυρώστε δωροκάρτες ή κωδικό.
ΠΩΣ ΦΤΙ¶ΧΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ NBA ΤΟΎΡΚΙΚΟ
    Κατεβάζουμε τη εφαρμογή NBA (ΜΕ VPN)
1.Δημιουργήστε νέο αναγνωριστικό NBA (ορίστε τη χώρα σε Τουρκία).
2.Αγοράστε το NBA League Pass(479.99 TRL = 16,29¤) ή NBA League Pass Premium (599.99 TRL = 20.36¤) για 3 συσκεύες ΜΕ ΔΩΡΟΚ¶ΡΤΕΣ ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Ίσως να σας βάλει 7 μέρες δωρεάν και μετά απο 7 μέρες να πληρώσετε!
3.Απενεργοποιήστε το VPN.
4.Ανοίξτε την εφαρμογή NBA.
      ΕΤΟΙΜΟ 

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με προϊόντα apple, λογαριασμό apple id δεν μπορώ να κάνω από άλλη συσκευή; Πρέπει να είναι αναγκαστικά iphone ipad κλπ;

γραφει στα βηματα, τα πρωτα μπορεις να τα κανεις μεσω υπολογιστη,

μετα ομως χρειαζεται ναι, ουτε εγω εχω ασχοληθει, ουτε εχω αλλωστε, ουτε προκειται να αποκτησω, 

τις κρατησα στην ακρη να βρισκονται...

χρειαζεται που λες για να μπεις μετα app store σαν τουρκος (με vpn) και να αγορασεις οτι θελεις,

κατι αντιστοιχο καναμε και με το playstore , google pay κλπ

1 λεπτό πριν, naimore είπε

γραφει στα βηματα, τα πρωτα μπορεις να τα κανεις μεσω υπολογιστη,

μετα ομως χρειαζεται ναι, ουτε εγω εχω ασχοληθει, ουτε εχω αλλωστε, ουτε προκειται να αποκτησω, 

τις κρατησα στην ακρη να βρισκονται...

χρειαζεται που λες για να μπεις μετα app store σαν τουρκος (με vpn) και να αγορασεις οτι θελεις,

κατι αντιστοιχο καναμε και με το playstore , google pay κλπ

Μου άνοιξες δουλειές τώρα! 🤣

Θα κάνω λίγο ψάξιμο και θα επανέλθω. Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως!

• Like 1

49 λεπτά πριν, fredd0 είπε

τι σχεση εχει ο τουρκικος λογαριασμος NBA με τουρκικο google one?

οταν φτασεις στην google με VPN θα σε μπλοκαρει

Φαντάζομαι ότι το έφερε σαν παράδειγμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...