geomrk Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 31/3/2025 στις 2:53 ΜΜ, Kalahaan είπε Το torrentio δεν το βρίσκω πια στα addons. Έκανα τη δουλειά μου με το Orion. μια απτα ιδια και εγω
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2025 στις 2:53 ΜΜ, Kalahaan είπε Το torrentio δεν το βρίσκω πια στα addons. Έκανα τη δουλειά μου με το Orion. Γκουκλάρισέ το σου είπε, ποτέ δεν υπήρχε στα addons έτσι κι αλλιώς. Έχει δικό του site. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από infin1tyGR 2
Kalahaan Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 31/3/2025 στις 3:55 ΜΜ, infin1tyGR είπε Γκουκλάρισέ το σου είπε, ποτέ δεν υπήρχε στα addons έτσι κι αλλιώς. Έχει δικό του site. Ναι, το είχα κάνει και install από το site τους, αλλά δε φάνηκε να μου εγκαταστάθηκε στο stremio.
dionisis777 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Παιδιά με real debrid είμαστε μάλλον οκ με το θέμα που έχει δημιουργηθεί?
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 4:27 ΜΜ, Kalahaan είπε Ναι, το είχα κάνει και install από το site τους, αλλά δε φάνηκε να μου εγκαταστάθηκε στο stremio. Όταν πάτησες Install πρέπει να σε ρώτησε να ανοίξει η εφαρμογή και εκεί πατάς Ναι και στο φέρνει στα installed addons. Εγώ έτσι το κάνω και πάντα το βάζει.
Kalahaan Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 10:35 ΜΜ, micos000 είπε Όταν πάτησες Install πρέπει να σε ρώτησε να ανοίξει η εφαρμογή και εκεί πατάς Ναι και στο φέρνει στα installed addons. Εγώ έτσι το κάνω και πάντα το βάζει. Αυτό έκανα...
geomrk Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 6:08 ΠΜ, Kalahaan είπε Αυτό έκανα... και σε μενα προχθες πατουσα install και μετα δεν το εκανε,δεν ξερω τι φταιει 1
vadada Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Εγω εχω προβλημα με τους υποτιτλους.Στα ελληνικα βγαζει συμβολα και τα σχετικα και δεν εχω βρει καπου να αλλαζω το encoding..Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η βρηκε καποια λυση ?
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2025 στις 7:34 ΜΜ, vadada είπε Εγω εχω προβλημα με τους υποτιτλους.Στα ελληνικα βγαζει συμβολα και τα σχετικα και δεν εχω βρει καπου να αλλαζω το encoding..Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η βρηκε καποια λυση ? Σε windows ή σε android; Το stremio πάντως δεν έχει επιλογή για character encoding. Αν είσαι σε windows δες στην διαχείριση γλώσσας αν η κωδικοποίηση για μη unicode χαρακτήρες είναι στα Ελληνικά. Επεξ/σία 6 Απριλίου από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα