Προς το περιεχόμενο

Stremio

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από micos000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση.. θέλω να βάλω στρεμιο, και θέλω να σας ρωτήσω κατά πόσο ασφαλή είναι. Δηλαδή δεν είναι παράνομο; με όλα αυτά που ακούγονται, οτι τους πιάνουν και κυνηγάνε και χρήστες κτλ.. ξέρω οτι σαν εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά τα add on που βάζεις σίγουρα νόμιμα δεν τα λες.. 

ευχαριστώ εκ των προτέρων και μην πέσετε να με φάτε! Ρωτάω γιατι θέλω να μάθω από εσάς που ήδη το δουλεύετε.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόγραμμα δεν είναι παράνομο. Το κατέβασμα από torrent ταινιών και σειρών είναι.

2 ώρες πριν, Karanikolis είπε

με όλα αυτά που ακούγονται, οτι τους πιάνουν και κυνηγάνε και χρήστες κτλ.

Αυτό αφορά τα σπασμένα συνδρομητικά τύπου nova, cosmote κτλ που τα βλέπουν μέσω ξένων σέρβερ. Το torrenting στην Ελλάδα είναι σχετικά ασφαλές ακόμα λόγω του ότι δεν έχουμε στατική ip. Αν όμως θέλεις να είσαι πιο σίγουρος βάζεις και μια συνδρομή σε κάποιον καλό vpn που όμως να μην έχει ενταχθεί στα σύμφωνα 5-eyes, 9-eyes, 14-eyes π.χ. ExpressVPN, NordVPN, SurfShark VPN κτλ

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Το πρόγραμμα δεν είναι παράνομο. Το κατέβασμα από torrent ταινιών και σειρών είναι.

Εννοείς ειναι παράνομο να κάνω torrent download μέσο προγραμμάτων τύπου torrent, αλλά το torrent add on στο στρεμιο δεν είναι; 

Δημοσ.

αυτό που τους ενοχλεί είναι αν το διαμοιράζεις η βγάζεις λεφτά από αυτό δεν σε κυνηγάνε αν είναι για προσωπική χρήση μέχρι στιγμής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...