Karanikolis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Να κάνω μια χαζή ερώτηση.. θέλω να βάλω στρεμιο, και θέλω να σας ρωτήσω κατά πόσο ασφαλή είναι. Δηλαδή δεν είναι παράνομο; με όλα αυτά που ακούγονται, οτι τους πιάνουν και κυνηγάνε και χρήστες κτλ.. ξέρω οτι σαν εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά τα add on που βάζεις σίγουρα νόμιμα δεν τα λες.. ευχαριστώ εκ των προτέρων και μην πέσετε να με φάτε! Ρωτάω γιατι θέλω να μάθω από εσάς που ήδη το δουλεύετε.
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το πρόγραμμα δεν είναι παράνομο. Το κατέβασμα από torrent ταινιών και σειρών είναι. 2 ώρες πριν, Karanikolis είπε με όλα αυτά που ακούγονται, οτι τους πιάνουν και κυνηγάνε και χρήστες κτλ. Αυτό αφορά τα σπασμένα συνδρομητικά τύπου nova, cosmote κτλ που τα βλέπουν μέσω ξένων σέρβερ. Το torrenting στην Ελλάδα είναι σχετικά ασφαλές ακόμα λόγω του ότι δεν έχουμε στατική ip. Αν όμως θέλεις να είσαι πιο σίγουρος βάζεις και μια συνδρομή σε κάποιον καλό vpn που όμως να μην έχει ενταχθεί στα σύμφωνα 5-eyes, 9-eyes, 14-eyes π.χ. ExpressVPN, NordVPN, SurfShark VPN κτλ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από micos000 1
Karanikolis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, micos000 είπε Το πρόγραμμα δεν είναι παράνομο. Το κατέβασμα από torrent ταινιών και σειρών είναι. Εννοείς ειναι παράνομο να κάνω torrent download μέσο προγραμμάτων τύπου torrent, αλλά το torrent add on στο στρεμιο δεν είναι;
Aris_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου αυτό που τους ενοχλεί είναι αν το διαμοιράζεις η βγάζεις λεφτά από αυτό δεν σε κυνηγάνε αν είναι για προσωπική χρήση μέχρι στιγμής
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μπααα. Η λογική είναι ότι αν δεν το έβλεπες παράνομα θα πλήρωνες (και καλά) για να το δεις (διαφυγόντα κέρδη).
panoulis222 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου αντιμετωπιζει κανεις θεμα με υποτιτλους τωρα τελευταια? εμενα δεν μου φορτωνει καθολου...
peponas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Ξερει κανεις αν μπορω καπως να εμφανιζει τις περιγραφες σειρων και ταινειων στα ελληνικα?
walex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου On 24/01/2025 at 13:01, micos000 said: Το πρόγραμμα δεν είναι παράνομο. Το κατέβασμα από torrent ταινιών και σειρών είναι. Αυτό αφορά τα σπασμένα συνδρομητικά τύπου nova, cosmote κτλ που τα βλέπουν μέσω ξένων σέρβερ. Το torrenting στην Ελλάδα είναι σχετικά ασφαλές ακόμα λόγω του ότι δεν έχουμε στατική ip. Αν όμως θέλεις να είσαι πιο σίγουρος βάζεις και μια συνδρομή σε κάποιον καλό vpn που όμως να μην έχει ενταχθεί στα σύμφωνα 5-eyes, 9-eyes, 14-eyes π.χ. ExpressVPN, NordVPN, SurfShark VPN κτλ υπάρχει δωρεαν vpn που να υποστιρίζει το stremio (streaming)?
Tzinaski Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, walex είπε υπάρχει δωρεαν vpn που να υποστιρίζει το stremio (streaming)? υπάρχουν, αλλά δεν αξίζει - είναι "χάλια" η ταχύτητα - πρακτικά το streaming είναι μη εφικτό Καλύτερα πήγαινε σε κάποιο εμπορικό - βγάζουν αρκετά συχνά και προσφορές πχ το nordvpn μπορεί να το πετύχεις σε 3-4 ευρώ / μηνα τιμή που ειναι πολύ αξιοπρεπής λύση
Kalahaan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει το stremio στον υπολογιστή, αλλά οταν πατάω play σε οποιαδήποτε ταινία στα δεξιά, δε γίνεται τίποτα. Μπορείτε να βοηθήσετε;
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Kalahaan είπε Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει το stremio στον υπολογιστή, αλλά οταν πατάω play σε οποιαδήποτε ταινία στα δεξιά, δε γίνεται τίποτα. Μπορείτε να βοηθήσετε; Το stremio από μόνο του δε φέρνει λινκ. Θα πρέπει να βάλεις το torrentio (γκουγκλάρισε το) και κάποιο πρόσθετο για υπότιτλους από το opensubtitles.org
Sherlock_7 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Μπήκα σήμερα μετά από καιρό και δεν μου παίζει τίποτα. Οτι και να βάλω κολλάει στο loading και γράφει playback error. Είναι γενικό πρόβλημα;
geomrk Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Μπήκα σήμερα μετά από καιρό και δεν μου παίζει τίποτα. Οτι και να βάλω κολλάει στο loading και γράφει playback error. Είναι γενικό πρόβλημα; βγαλε και βαλε τα addons να δεις αμα ξεκολλησει
Sherlock_7 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, geomrk είπε βγαλε και βαλε τα addons να δεις αμα ξεκολλησει Τελικά δεν απέφυγα το reinstall της εφαρμογής και έφτιαξε. Όπως και να χει ευχαριστώ. 1
Kalahaan Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 9:43 ΜΜ, micos000 είπε Το stremio από μόνο του δε φέρνει λινκ. Θα πρέπει να βάλεις το torrentio (γκουγκλάρισε το) και κάποιο πρόσθετο για υπότιτλους από το opensubtitles.org Το torrentio δεν το βρίσκω πια στα addons. Έκανα τη δουλειά μου με το Orion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα