Aris_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, manolis27 said: Τωρα μολις παω να βρω τον υποτιτλο και βλεπω μια καθυστερηση 1-2 κλασματα το οποιο λες δεν βαριεσαι θα το υποστω μετα απο λιγο βλεπω αισθητη διαφορα 2-3 δευτερόλεπτα και εχω φτασει να εχω βαλει την καθυστερηση +40 και η διαφορα μου φαινεται ιδια. απλά ο υπότιτλος είναι σε άλλα fps και με τον χρόνο αυξάνεται η μειώνεται η διαφορά , βάλε άλλον και διόρθωσε αν χρειάζεται στην αρχή
manolis27 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ααα ψιλό ταλαιπωρία δηλαδή, μέχρι να βρεις τα σωστά και να δεις ότι όντως είναι για αυτό έχει τελειωσει η ταινία.
Evil13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Ειμαι κατοχος της Sony X90J κι εχω ενα θεμα.Εχω κατεβασει την εφαρμογη Stremio,στην οποια εχω κανει συνδρομη Real Debrid,και τα μεγαλα αρχεια με αναλυση 2160p με HDR δεν τα παιζει smooth,κατι το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο.Σε αρχεια απο 1080p,ειναι μια χαρα. Στην αρχη νομιζα οτι φταιει η συνδεση ιντερνετ,η οποια ειναι 50mbps και με ethernet.Στο shield ομως,το οποιο ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση,η εφαρμογη Stremio τα παιζει τελεια! Υποψιαζομαι οτι εχει σχεση με το auto frame rate. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω στην τηλεοραση ωστε να μπορω να βλεπω σωστα απο εκει τα μεγαλα αρχεια Stremio ή ειναι αδυνατο και να αρκεστω στο Shield? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από Evil13
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μηπως δεν αντέχει ο επεξεργαστής της sony αυτά τα αρχεία; Πέρα από την ανάλυση, τι code έχουν; Μήπως είναι 10bit;
Evil13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 20 ώρες πριν, micos000 είπε Μηπως δεν αντέχει ο επεξεργαστής της sony αυτά τα αρχεία; Πέρα από την ανάλυση, τι code έχουν; Μήπως είναι 10bit; Μπορει,δεν το εχω τσεκαρει.Ειναι σημαντικο αυτο με τα bit?
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, Evil13 είπε Ειναι σημαντικο αυτο με τα bit? Από τα 8 στα 10bit γίνονται πολύ "βαριά" τα αρχεία.
giannis-xania Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το torrentio σήμερα?
tolispolo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Άρα είναι γενικό πρόβλημα από το add on.Δεν φτάιει ο πάροχος όπως νόμιζαν σε κάποια ξένα forum
margaret50 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 7 ώρες πριν, giannis-xania είπε Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το torrentio σήμερα? Έχω και εγώ πρόβλημα με το torrentio δεν εμφανίζεται και δεν φορτώνει γράφει σφαλμα Ξέρει κανείς αν διορθώνεται?
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Kodi + elementum Qbittorrent + jackett Με πληρωμή υπάρχουν κι άλλα βέβαια.
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Εγώ είδα το πρωί αλλά μπήκα με orion addon. Τώρα που το δοκίμασα δεν μου έβγαζε πηγές στο torrentio εκτός από το american horror stories όπου μου έβγαλε και torrentio αλλά στο peguin και στο superman & lois δεν έβγαζε torrentio, μόνο orion.
dionisis777 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ακόμα τίποτα. Ούτε με το Real Debrid addon. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου από dionisis777
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα