Προς το περιεχόμενο

Stremio

margaret50
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από micos000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα. Πέρα από τα ενσωματωμένα addons και το torrentio υπάρχει κάποιο άλλο που καλό θα ήταν να εγκαταστήσουμε. Επίσης, με 100αρα ftth τι μεγέθους ροές θα ήταν καλό να χρησιμοποιούμε? 4k σηκώνει με μικρό bitrate?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βλέπεις anime μπορείς να βάλεις και το anime kitsu. Δες και μια λίστα που βρήκα -> https://vpnpro.com/blog/best-stremio-add-ons/

Για τις ροές, θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου με δοκιμές καθώς θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και  τους seeders. Αν δεν έχει αρκετούς ούτε fhd δεν θα μπορέσεις να δεις.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2

• 1 μήνα μετά...

Καλησπερα σε ολους, σημερα εμαθα για το stremio και ειπα να το δοκιμασω, το κατεβασα στο pc εκανα sign up και το εκανα και install στο cosmote tv box, ολα καλα.Αυτο που θελω να ρωτησω, υπαρχει καποιος κυνδινος για ban κλπ?Πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...

Έχει κανένας άλλος θέμα με τους υπότιτλους σε τηλεόραση LG ;

Συγκεκριμένα όταν έχει embedded υπότιτλους δεν ενεργοποιούνται αυτόματα και πρέπει να πας να τους αποεπιλέξεις και να τους ξαναεπιλέξεις, όταν έχει μόνο από το opensubs εκεί δεν υπάρχει θέμα.

Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις.

Σε android box που χρησιμοποιούσα μέχρι προσφάτως δεν το έκανε αυτό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, manolis27 είπε

Καλημερα παιδια,

εκανα εγκατασταση κανονικα το stremio την τηλεοραση μου μεσα απο τα app. Ηθελα να ρωτησω χρησιμοποιειτε μηπως καποιο vpn;

αν εισαι ελλάδα ή αν δεν εχεις starlink δεν χρειαζεται

Επεξ/σία από geomrk
  • Thanks 1

παιδια κατεβασα το stremio αλλα πολλες φορες οι υποτιτλοι ειναι αλλες φορες ειναι πιο μπροστα αλλες πιο πισω, ειναι και σε εσας ετσι ή υπαρχει τροπος για να φτιαξω;

Επισης μου ειπαν να κανω μια συνδρομη τριμηνη στα 9 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως που) για περισσοτερους servers και γενικα για να μην κολλαει. Το εχει κανει κανενας;

34 λεπτά πριν, manolis27 είπε

παιδια κατεβασα το stremio αλλα πολλες φορες οι υποτιτλοι ειναι αλλες φορες ειναι πιο μπροστα αλλες πιο πισω, ειναι και σε εσας ετσι ή υπαρχει τροπος για να φτιαξω;

Αν πατήσεις στο εικονίδιο για τους υπότιτλους μπορεί να έχει και άλλους υπότιτλους για Ελληνικά. Επίσης, στο ίδιο πάνελ έχει να ορίσεις καθυστέρηση (συν και μείον) για το πόσα δευτερόλεπτα να πηγαίνει μπροστά ή πίσω. Θέλει όμως λίγο παρατήρηση μέχρι να καταλάβεις αν θέλεις μπροστά ή πίσω. Δηλαδή όταν ξεκινάει η ταινία δες στον πρώτο διάλογο αν έχει βγει ο πρώτος υπότιτλος ή αν δεν βγήκε μέτρα πόσα δευτερόλεπτα θα βγει αργότερα. Δες πόση είναι η διαφορά και ρύθμισε ανάλογα τον χρόνο.

Αυτόματο δεν έχει.

41 λεπτά πριν, manolis27 είπε

Επισης μου ειπαν να κανω μια συνδρομη τριμηνη στα 9 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως που) για περισσοτερους servers και γενικα για να μην κολλαει.

Για debrid σου είπαν. Έχει ρύθμιση το torrentio για να ποιον Provider έχεις.

spacer.png

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν πατήσεις στο εικονίδιο για τους υπότιτλους μπορεί να έχει και άλλους υπότιτλους για Ελληνικά. Επίσης, στο ίδιο πάνελ έχει να ορίσεις καθυστέρηση (συν και μείον) για το πόσα δευτερόλεπτα να πηγαίνει μπροστά ή πίσω. Θέλει όμως λίγο παρατήρηση μέχρι να καταλάβεις αν θέλεις μπροστά ή πίσω. Δηλαδή όταν ξεκινάει η ταινία δες στον πρώτο διάλογο αν έχει βγει ο πρώτος υπότιτλος ή αν δεν βγήκε μέτρα πόσα δευτερόλεπτα θα βγει αργότερα. Δες πόση είναι η διαφορά και ρύθμισε ανάλογα τον χρόνο.

Αυτόματο δεν έχει.

Για debrid σου είπαν. Έχει ρύθμιση το torrentio για να ποιον Provider έχεις.

spacer.png

οκ σε ευχαριστω πολυ ετσι θα το κανω.

Ναι αυτο μου ειπαν, το εχεις κανει αξιζει ή ειναι τσαμπα λεφτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις. Αν βλέπεις δημοφιλείς σειρές (άρα να έχουν πολλούς seeders) και δεν έχεις απαιτήσεις για την υψηλότερη ποιότητα, τότε και χωρίς Debrid υπηρεσία, δηλ. μέσω torrent, θα είσαι οκ. Εγώ χρησιμοποιώ το Real Debrid για 1+ χρόνο τώρα και με έχει σώσει. Πριν το βάλω μου είχε τύχει να κολλήσει ταινία ενώ έβλεπα επειδή δεν είχε αρκετούς seeders το αρχείο που επέλεξα.

Επεξ/σία από infin1tyGR

• 4 εβδομάδες αργότερα...

ρε παιδια εχω τεραστιο προβλημα με τον συγχρονισμο των υποτιτλων.

αρχικα απο οτι καταλαβα αν ο υποτιτλος εμφανιζεται πρωτα τοτε εχουμε (+) και αν ειναι μετα τοτε παταμε το (-)

Αν εχω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

Τωρα μολις παω να βρω τον υποτιτλο και  βλεπω μια καθυστερηση 1-2 κλασματα το οποιο λες δεν βαριεσαι θα το υποστω μετα απο λιγο βλεπω αισθητη διαφορα 2-3 δευτερόλεπτα και εχω φτασει να εχω βαλει την καθυστερηση +40 και η διαφορα μου φαινεται ιδια.

Κανω κατι λαθος;;;

Αν οι υπότιλοι έχουν φτιαχτεί για αρχείο με διαφορετικό framerate (π.χ. για DVD ενώ εσύ βλέπεις BluRay release), δεν διορθώνονται με σταθερή καθυστέρηση. Όσο περνάει η ώρα, τόσο πιο πολύ χαλάνε. Εκεί αναγκαστικά βρίσκεις άλλο αρχείο υπότιτλων ή άλλο αρχείο βίντεο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...