Owen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Έχει καταφέρει κανένας να το κάνει να δουλέψει σε iPhone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis777 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα. Πέρα από τα ενσωματωμένα addons και το torrentio υπάρχει κάποιο άλλο που καλό θα ήταν να εγκαταστήσουμε. Επίσης, με 100αρα ftth τι μεγέθους ροές θα ήταν καλό να χρησιμοποιούμε? 4k σηκώνει με μικρό bitrate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν βλέπεις anime μπορείς να βάλεις και το anime kitsu. Δες και μια λίστα που βρήκα -> https://vpnpro.com/blog/best-stremio-add-ons/ Για τις ροές, θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου με δοκιμές καθώς θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και τους seeders. Αν δεν έχει αρκετούς ούτε fhd δεν θα μπορέσεις να δεις. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από micos000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Καλησπερα σε ολους, σημερα εμαθα για το stremio και ειπα να το δοκιμασω, το κατεβασα στο pc εκανα sign up και το εκανα και install στο cosmote tv box, ολα καλα.Αυτο που θελω να ρωτησω, υπαρχει καποιος κυνδινος για ban κλπ?Πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στις 30/1/2024 στις 7:51 ΜΜ, kjtzemis είπε υπαρχει καποιος κυνδινος για ban κλπ?Πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο? Στην Ελλαδα εισαι,οποτε οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Έχει κανένας άλλος θέμα με τους υπότιτλους σε τηλεόραση LG ; Συγκεκριμένα όταν έχει embedded υπότιτλους δεν ενεργοποιούνται αυτόματα και πρέπει να πας να τους αποεπιλέξεις και να τους ξαναεπιλέξεις, όταν έχει μόνο από το opensubs εκεί δεν υπάρχει θέμα. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις. Σε android box που χρησιμοποιούσα μέχρι προσφάτως δεν το έκανε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Καλημερα παιδια, εκανα εγκατασταση κανονικα το stremio την τηλεοραση μου μεσα απο τα app. Ηθελα να ρωτησω χρησιμοποιειτε μηπως καποιο vpn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, manolis27 είπε Καλημερα παιδια, εκανα εγκατασταση κανονικα το stremio την τηλεοραση μου μεσα απο τα app. Ηθελα να ρωτησω χρησιμοποιειτε μηπως καποιο vpn; αν εισαι ελλάδα ή αν δεν εχεις starlink δεν χρειαζεται Επεξ/σία 24 Αυγούστου από geomrk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Υπάρχει addon για ελληνικούς αγώνες (πχ ποδοσφαίρου); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου παιδια κατεβασα το stremio αλλα πολλες φορες οι υποτιτλοι ειναι αλλες φορες ειναι πιο μπροστα αλλες πιο πισω, ειναι και σε εσας ετσι ή υπαρχει τροπος για να φτιαξω; Επισης μου ειπαν να κανω μια συνδρομη τριμηνη στα 9 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως που) για περισσοτερους servers και γενικα για να μην κολλαει. Το εχει κανει κανενας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 34 λεπτά πριν, manolis27 είπε παιδια κατεβασα το stremio αλλα πολλες φορες οι υποτιτλοι ειναι αλλες φορες ειναι πιο μπροστα αλλες πιο πισω, ειναι και σε εσας ετσι ή υπαρχει τροπος για να φτιαξω; Αν πατήσεις στο εικονίδιο για τους υπότιτλους μπορεί να έχει και άλλους υπότιτλους για Ελληνικά. Επίσης, στο ίδιο πάνελ έχει να ορίσεις καθυστέρηση (συν και μείον) για το πόσα δευτερόλεπτα να πηγαίνει μπροστά ή πίσω. Θέλει όμως λίγο παρατήρηση μέχρι να καταλάβεις αν θέλεις μπροστά ή πίσω. Δηλαδή όταν ξεκινάει η ταινία δες στον πρώτο διάλογο αν έχει βγει ο πρώτος υπότιτλος ή αν δεν βγήκε μέτρα πόσα δευτερόλεπτα θα βγει αργότερα. Δες πόση είναι η διαφορά και ρύθμισε ανάλογα τον χρόνο. Αυτόματο δεν έχει. 41 λεπτά πριν, manolis27 είπε Επισης μου ειπαν να κανω μια συνδρομη τριμηνη στα 9 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως που) για περισσοτερους servers και γενικα για να μην κολλαει. Για debrid σου είπαν. Έχει ρύθμιση το torrentio για να ποιον Provider έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2 ώρες πριν, micos000 είπε Αν πατήσεις στο εικονίδιο για τους υπότιτλους μπορεί να έχει και άλλους υπότιτλους για Ελληνικά. Επίσης, στο ίδιο πάνελ έχει να ορίσεις καθυστέρηση (συν και μείον) για το πόσα δευτερόλεπτα να πηγαίνει μπροστά ή πίσω. Θέλει όμως λίγο παρατήρηση μέχρι να καταλάβεις αν θέλεις μπροστά ή πίσω. Δηλαδή όταν ξεκινάει η ταινία δες στον πρώτο διάλογο αν έχει βγει ο πρώτος υπότιτλος ή αν δεν βγήκε μέτρα πόσα δευτερόλεπτα θα βγει αργότερα. Δες πόση είναι η διαφορά και ρύθμισε ανάλογα τον χρόνο. Αυτόματο δεν έχει. Για debrid σου είπαν. Έχει ρύθμιση το torrentio για να ποιον Provider έχεις. οκ σε ευχαριστω πολυ ετσι θα το κανω. Ναι αυτο μου ειπαν, το εχεις κανει αξιζει ή ειναι τσαμπα λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις. Αν βλέπεις δημοφιλείς σειρές (άρα να έχουν πολλούς seeders) και δεν έχεις απαιτήσεις για την υψηλότερη ποιότητα, τότε και χωρίς Debrid υπηρεσία, δηλ. μέσω torrent, θα είσαι οκ. Εγώ χρησιμοποιώ το Real Debrid για 1+ χρόνο τώρα και με έχει σώσει. Πριν το βάλω μου είχε τύχει να κολλήσει ταινία ενώ έβλεπα επειδή δεν είχε αρκετούς seeders το αρχείο που επέλεξα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου ρε παιδια εχω τεραστιο προβλημα με τον συγχρονισμο των υποτιτλων. αρχικα απο οτι καταλαβα αν ο υποτιτλος εμφανιζεται πρωτα τοτε εχουμε (+) και αν ειναι μετα τοτε παταμε το (-) Αν εχω λαθος παρακαλω διορθωστε με. Τωρα μολις παω να βρω τον υποτιτλο και βλεπω μια καθυστερηση 1-2 κλασματα το οποιο λες δεν βαριεσαι θα το υποστω μετα απο λιγο βλεπω αισθητη διαφορα 2-3 δευτερόλεπτα και εχω φτασει να εχω βαλει την καθυστερηση +40 και η διαφορα μου φαινεται ιδια. Κανω κατι λαθος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Αν οι υπότιλοι έχουν φτιαχτεί για αρχείο με διαφορετικό framerate (π.χ. για DVD ενώ εσύ βλέπεις BluRay release), δεν διορθώνονται με σταθερή καθυστέρηση. Όσο περνάει η ώρα, τόσο πιο πολύ χαλάνε. Εκεί αναγκαστικά βρίσκεις άλλο αρχείο υπότιτλων ή άλλο αρχείο βίντεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα