margaret50 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Απ ενεργοποίησα το stremio σε Google TV και όταν το ενεργοποίησα δεν υπάρχουν πολλά addons. Torrent brazuka pirates bay και άλλα. Μπορεί κάποιος να βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Βάλε το torrentio μόνο αλλά θα το βρεις εκτός stremio καθώς δεν υπάρχει πλέον στην λίστα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaret50 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Που μπορώ να βρω σε τι έκδοση γιατί δοκίμασα να το εγκαταστήσω από το google και δεν είναι δυνατόν. Στο κινητό εγκαθίσταται κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Στο tv app του stremio δεν υπάρχει η δυνατότητα να στήσεις addons. Μάλιστα σου ζητάει να το ρυθμίσεις μέσω μιας άλλης εγκατάστασης από κινητό ή υπολογιστή. Μετά κάνει mirroring τις ρυθμίσεις και τα addons και δουλεύει κανονικά. Εγώ έτσι το έκανα στο μποξάκι της cosmote. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaret50 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δεν το κατάλαβα όταν κάνουμε mirroring εμφανίζεται το κινητό στην tv εγώ θέλω να βάλω addons στην τηλεόραση. Αν θες γραψτο step by step Τελικά δούλεψε ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Το βρήκες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Owen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα γιατί δεν έχω καταφέρει να το ρυθμίσω στην τηλεόραση μου? Να σημειωθεί ότι έχω android tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε υπολογιστή με εγκατεστημένο stremio και έχοντας κάνει sign in, γκουγκλάρετε τορρέντιο, το βρίσκετε, πατάτε install, αυτό εγκαθίσταται στο stremio του pc σας και μετά πάτε στο android tv box/android tv, κάνετε απλά sign in (με τον ίδιο λογαριασμό) και το τορρέντιο εμφανίζεται και εκεί ως δια μαγείας! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από kirileman 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Owen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, kirileman είπε Σε υπολογιστή με εγκατεστημένο stremio και έχοντας κάνει sign in, γκουγκλάρετε τορρέντιο, το βρίσκετε, πατάτε install, αυτό εγκαθίσταται στο stremio του pc σας και μετά πάτε στο android tv box/android tv, κάνετε απλά sign in (με τον ίδιο λογαριασμό) και το τορρέντιο εμφανίζεται και εκεί ως δια μαγείας! Αυτό δουλεύει για όλα τα add ons? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaret50 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Όπως τα λέει είναι. Εγκατεστησα stremio στο ταμπλετ και στην tv. Έκανα mirroring με την tv από το chrome addons stremio έκανα install σε όποια ήθελα και εγκαταστάθηκε κανονικά όχι μόνο στην tv αλλά και στο cosmote box που είναι στον ίδιο λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 41 minutes ago, Owen said: Αυτό δουλεύει για όλα τα add ons? Ναι, έτσι δουλεύουν γενικά τα addon στο Stremio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaret50 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Διαλέγεις οποία θέλεις. Torrentio piratesbay brazuca και αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Stremio is Available on Samsung TV 2019+ – The Stremio Blog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Owen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Πως τα εισάγουμε βρε παιδιά αφού κάνουμε login? Δεν μπορώ να το βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δες στο παρακάτω λινκ https://www.androidtvtricks.com/stremio-for-android-tv/#penci-How-to-Activate-Stremio-on-Android-TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα