Προς το περιεχόμενο

Σπάσιμο σε τζάμι οδηγού

Fordakias7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, vagos789 είπε

Για πιο δικιο μιλαμε; Εχετε ιδεα τι ποινες υπαρχουν για θραυση κρυσταλλων;Φανταζεστε οτι θα τον βαλουν φυλακη για αυτο ή οτι θα πληρωσει το τζαμι;

Δεν θα φλεβαρισουν καν

Για όλα. Για τις ζημιές και γι αυτό που πήρανε.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτυχε και σε εμένα στο αυτοκίνητο μου πριν ένα χρόνο. Αν δεν σου πήραν κάτι μεγάλης αξίας δεν αξίζει τον κόπο .

χρειάζεται η έκθεση του συμβάντος από το τμήμα της περιοχής για να σε πληρώσει η ασφαλιστική άν έχεις θραύση κρυστάλλων στην ασφάλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερα μεσημερι σε ενα καθετο στενο της αθηνας στο μοναστηρακι μου σπασαν το μπροστα μικρο τζαμι του οδηγου (διπλα πισω απτον καθρεφτη) και ανοιξαν τις πορτες απο μεσα (ηταν κλειδωμενο) και μου πηραν τσαντα γυμναστηριου που ειχα μεσα. την επομενη την πρωι μου το φτιαξαν στην carglass μετα απο επικοινωνια με την ασφαλιστικη. δεν ασχοληθηκα περαιτερω δεν αξιζε κιολας

Επεξ/σία από geomrk
  • Like 1

Eίναι φοβερό ότι σπάνε αμάξια χωρίς να έχουν καν ιδέα τι είναι μέσα. Συνήθως κανένας δεν αφήνει πράγματα αξίας στο αμάξι. Τελείως άλλη περίπτωση με αυτούς που τους παρακολουθούν γιατί μεταφέρουν χρηματικά ποσά από τράπεζες κλπ. και τους κτυπάνε στοχευμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...