Fordakias7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά μου σπάσανε σήμερα το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητο,η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα γιατί από ότι έχω ακούσει το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, ισχύει κάτι τέτοιο;;; ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Fordakias7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μην ασχοληθεις,εντελως χαμενος χρονος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Καλησπέρα παιδιά μου σπάσανε σήμερα το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητο,η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα γιατί από ότι έχω ακούσει το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, ισχύει κάτι τέτοιο;;; ευχαριστώ η σκόνη που βάζουν δεν φευγει με τίποτα. Αν εχεις θραυση κρυστάλλων μάλλον θες και δήλωση στην αστυνομία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Καλησπέρα παιδιά μου σπάσανε σήμερα το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητο,η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα γιατί από ότι έχω ακούσει το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, ισχύει κάτι τέτοιο;;; ευχαριστώ αν δεν ήταν κάποιο απελπισμένο πρεζόνι, λογικά θα φορούσαν γάντια οπότε πιθανόν να μη βρεις τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Καλησπέρα παιδιά μου σπάσανε σήμερα το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητο,η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα γιατί από ότι έχω ακούσει το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, ισχύει κάτι τέτοιο;;; ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα Δεν αξίζει εκτός κι αν σου έκλεψαν από μέσα πράγματα σημαντικής αξίας ή πάρα πολλά χρήματα. 21 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε ισχύει κάτι τέτοιο;;; Ισχύει. Αν έχεις θραύση, επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου γιατί για τα πλαϊνά παράθυρα νομίζω ότι θέλουν μήνυση κατ' αγνώστων όπως αναφέρθηκε. Δεν γνωρίζω αν το ζητάνε όλες οι ασφαλιστικές. Γενικώς τα αποτυπώματα κάνουν δουλειά μόνο αν έχει ξανασυλληφθεί ο δράστης και υπάρχουν στο αρχείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Σε εμας εσπασαν ενα τζαμακι (χωρις κλοπη),καμια μηνυση δεν καναμε και το αλλαξαμε χωρις κοστος λογω ασφαλειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, Fordakias7 said: Καλησπέρα παιδιά μου σπάσανε σήμερα το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητο,η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα γιατί από ότι έχω ακούσει το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, ισχύει κάτι τέτοιο;;; ευχαριστώ με τιποτα,εκτος απο το οτι δεν εχει νοημα αν δεν σου κλαπηκε κατι ,θα στο κανουν χαλια το αυτοκινητο. Παρε απλα τηλεφωνο την ασφαλιστικη αν εχεις θραυση κρυσταλλων και τελος,απλα το δηλωνεις και αποζημιωνεσαι. Προσωπικα ετσι το εχω κανει μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,δεν θα το πάω για δακτυλικά δεν υπάρχει λόγος αφού απλά σπάσανε το τζαμί,δυστυχώς ο ασφαλιστής μου δεν μου είχε βάλει θραύση και δεν το πρόσεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Αν βρουμε αποτυπωματα και εχει ξαναπιαστει θα τον βρουν. Αν οχι ισως μετα απο χρονια τον πιασουν για αλλο λογο θα του βαλουν και την δικη σου υποθεση. Αυτο σημαινει οτι θα βρεις το δικιο σου μετα απο χρονια αλλα με τα δικαστηρια να παιρνουνε χρονια.. Εσυ αποφασιζεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Αν δεν είσαι γνωστος μετεωρολόγος που βγαίνει στα κανάλια και πρώην βουλευτής δεν νομίζω ότι έχεις ελπίδες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Η groupama παντως δεν ζηταει. Οταν μου το ειχαν σπασει το πηγα σε μια απο τις γνωστες εταιριες που τοποθετουν τζαμια, ειχα και ενα χαρτι αν θυμαμαι καλα της οδικης που ειχα φωναξει γτ δεν μπορουσα λογω δουλειας να το παω εγω στο μαγαζι που θα μου το αλλαζαν, ειπα στην ασφαλιστικη σε ποιο μαγαζι θα το παω και τελος.Ουτε αστυνομιες ουτε τπτ, το μονο που μου ειχαν παρει ειναι ενα ασημενιο γουρι που ειχα κρεμασει στον μεσα καθρεφτη.Κατα τυχη διπλα στο δικο μου ηταν και αλλο αμαξι σπασμενο και ειχε προλαβει ο ιδιοκτητης να φωναξει αστυνομια, οποτε κατεγραψε το δικο του και το δικο μου και μου ειπαν να παω να το παρω απο την αστυνομια πραγμα που δεν εκανα γτ δεν μου χρειαζοταν πουθενα και δεν ειχα οπως ειπα παραπανω και χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, txcellas είπε Αν οχι ισως μετα απο χρονια τον πιασουν για αλλο λογο θα του βαλουν και την δικη σου υποθεση. Αυτο σημαινει οτι θα βρεις το δικιο σου μετα απο χρονια αλλα με τα δικαστηρια να παιρνουνε χρονια. Για πιο δικιο μιλαμε; Εχετε ιδεα τι ποινες υπαρχουν για θραυση κρυσταλλων;Φανταζεστε οτι θα τον βαλουν φυλακη για αυτο ή οτι θα πληρωσει το τζαμι; Δεν θα φλεβαρισουν καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Σε μαγαζί πάντως που μας έκλεψαν 2 φορές τρομάξαμε να την βγάλουμε την σκόνη απο έπιπλα και ταμειακή μηχανή.Πάνε χρόνια,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 42 minutes ago, Ukforthemoment said: Σε μαγαζί πάντως που μας έκλεψαν 2 φορές τρομάξαμε να την βγάλουμε την σκόνη απο έπιπλα και ταμειακή μηχανή.Πάνε χρόνια,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το υλικό. και σε σπίτι το ίδιο. δεν έβγαινε με τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα