Προς το περιεχόμενο

Σπάσιμο σε τζάμι οδηγού

Fordakias7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά μου σπάσανε σήμερα το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητο,η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα γιατί από ότι έχω ακούσει το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, ισχύει κάτι τέτοιο;;; ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Fordakias7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Καλησπέρα παιδιά μου σπάσανε σήμερα το τζάμι του οδηγού στο αυτοκίνητο,η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα γιατί από ότι έχω ακούσει το κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, ισχύει κάτι τέτοιο;;; ευχαριστώ 

η σκόνη που βάζουν δεν φευγει με τίποτα.

Αν εχεις θραυση κρυστάλλων μάλλον θες και δήλωση στην αστυνομία.

• Like 1

17 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

αν δεν ήταν κάποιο απελπισμένο πρεζόνι, λογικά θα φορούσαν γάντια οπότε πιθανόν να μη βρεις τίποτα

19 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

• Like 1

20 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

εάν αξίζει να φωνάξω για δακτυλικά αποτυπωματα

Δεν αξίζει εκτός κι αν σου έκλεψαν από μέσα πράγματα σημαντικής αξίας ή πάρα πολλά χρήματα.

21 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

ισχύει κάτι τέτοιο;;;

Ισχύει.

Αν έχεις θραύση, επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου γιατί για τα πλαϊνά παράθυρα νομίζω ότι θέλουν μήνυση κατ' αγνώστων όπως αναφέρθηκε. Δεν γνωρίζω αν το ζητάνε όλες οι ασφαλιστικές.

Γενικώς τα αποτυπώματα κάνουν δουλειά μόνο αν έχει ξανασυλληφθεί ο δράστης και υπάρχουν στο αρχείο.

• Like 1

5 hours ago, Fordakias7 said:

με τιποτα,εκτος απο το οτι δεν εχει νοημα αν δεν σου κλαπηκε κατι ,θα στο κανουν χαλια το αυτοκινητο.

Παρε απλα τηλεφωνο την ασφαλιστικη αν εχεις θραυση κρυσταλλων και τελος,απλα το δηλωνεις και αποζημιωνεσαι. Προσωπικα ετσι το εχω κανει μια φορα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,δεν θα το πάω για δακτυλικά δεν υπάρχει λόγος αφού απλά σπάσανε το τζαμί,δυστυχώς ο ασφαλιστής μου δεν μου είχε βάλει θραύση και δεν το πρόσεξα 

Αν βρουμε αποτυπωματα και εχει ξαναπιαστει θα τον βρουν. Αν οχι ισως μετα απο χρονια τον πιασουν για αλλο λογο θα του βαλουν και την δικη σου υποθεση. Αυτο σημαινει οτι θα βρεις το δικιο σου μετα απο χρονια αλλα με τα δικαστηρια να παιρνουνε χρονια.. Εσυ αποφασιζεις..

• Like 1

Η groupama παντως δεν ζηταει. Οταν μου το ειχαν σπασει το πηγα σε μια απο τις γνωστες εταιριες που τοποθετουν τζαμια, ειχα και ενα χαρτι αν θυμαμαι καλα της οδικης που ειχα φωναξει γτ δεν μπορουσα λογω δουλειας να το παω εγω στο μαγαζι που θα μου το αλλαζαν, ειπα στην ασφαλιστικη σε ποιο μαγαζι θα το παω και τελος.Ουτε αστυνομιες ουτε τπτ, το μονο που μου ειχαν παρει ειναι ενα ασημενιο γουρι που ειχα κρεμασει στον μεσα καθρεφτη.Κατα τυχη διπλα στο δικο μου ηταν και αλλο αμαξι σπασμενο και ειχε προλαβει ο ιδιοκτητης να φωναξει αστυνομια, οποτε κατεγραψε το δικο του και το δικο μου και μου ειπαν να παω να το παρω απο την αστυνομια πραγμα που δεν εκανα γτ δεν μου χρειαζοταν πουθενα και δεν ειχα οπως ειπα παραπανω και χρονο.

3 ώρες πριν, txcellas είπε

Αν οχι ισως μετα απο χρονια τον πιασουν για αλλο λογο θα του βαλουν και την δικη σου υποθεση. Αυτο σημαινει οτι θα βρεις το δικιο σου μετα απο χρονια αλλα με τα δικαστηρια να παιρνουνε χρονια.

Για πιο δικιο μιλαμε; Εχετε ιδεα τι ποινες υπαρχουν για θραυση κρυσταλλων;Φανταζεστε οτι θα τον βαλουν φυλακη για αυτο ή οτι θα πληρωσει το τζαμι;

Δεν θα φλεβαρισουν καν

Σε μαγαζί πάντως που μας έκλεψαν 2 φορές τρομάξαμε να την βγάλουμε την σκόνη απο έπιπλα  και ταμειακή μηχανή.Πάνε χρόνια,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το υλικό.

42 minutes ago, Ukforthemoment said:

Σε μαγαζί πάντως που μας έκλεψαν 2 φορές τρομάξαμε να την βγάλουμε την σκόνη απο έπιπλα  και ταμειακή μηχανή.Πάνε χρόνια,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το υλικό.

και σε σπίτι το ίδιο. δεν έβγαινε με τιποτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...