Bitbit Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Θελω να κάνω μια παραγγελία από το εξωτερικό και μου ζήτησε ένας φίλος να του πάρω αυτά για το αυτοκίνητο του. Κάνουν δουλειά αυτά; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω χρησιποιήσει, αλλά για το κόστος τους θα έπερνα απο περιέργεια ένα σετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 24 minutes ago, Sablj said: Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω χρησιποιήσει, αλλά για το κόστος τους θα έπερνα απο περιέργεια ένα σετ... κι εμένα μου κίνησαν την περιέργεια και ρωτάω. Δεν είχα ξαναδεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitrous79 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, Bitbit είπε Θελω να κάνω μια παραγγελία από το εξωτερικό και μου ζήτησε ένας φίλος να του πάρω αυτά για το αυτοκίνητο του. Κάνουν δουλειά αυτά; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Τα έχω αγοράσει εγώ από το ali,δεν αξίζουν τα έβαλα και τα έβγαλα γιατί δεν έκαναν επαφή με τις πόρτες είναι πολύ χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 7 minutes ago, nitrous79 said: Τα έχω αγοράσει εγώ από το ali,δεν αξίζουν τα έβαλα και τα έβγαλα γιατί δεν έκαναν επαφή με τις πόρτες είναι πολύ χαμηλά. είναι σα να μην υπάρχουν δηλαδή, κατάλαβα. ίσως να έτυχε στο δικό σου αυτοκίνητο. Η λογική πίσω από αυτά ποιά είναι; να κλείνει η πόρτα πιο ομαλά; τι κερδίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Bitbit είπε Η λογική πίσω από αυτά ποιά είναι; να κλείνει η πόρτα πιο ομαλά; τι κερδίζεις; η ξεκαρβαλωμένη πόρτα να μη συντονίζει (να μην τρέμει), αυτό που έγραψες ουσιαστικά στον τίτλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, Bitbit είπε Θελω να κάνω μια παραγγελία από το εξωτερικό και μου ζήτησε ένας φίλος να του πάρω αυτά για το αυτοκίνητο του. Κάνουν δουλειά αυτά; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Ταξιτζης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 τα ειχα βαλει για δοκιμη τοσο σε δικο μου οχημα οσο και σε αλλων: ΑΠΑΤΗ αυτο που κανει δουλεια ειναι να αγορασετε τσιμουχα (ειναι ολοκληρο ρολο και το βρισκετε σχεδον στην ιδια τιμη απο παρομοια μαγαζια) που και καλυτερη μονωση κανει αλλα και μειωνει θορυβο. Απλως πρεπει να τη κολλήσετε γυρω απο τη πορτα με προσοχη (συνηθως οι πορτες εχουν εγκοπες/υποδοχες) και να μη φαινεται χαλια αλλα και να κανετε δουλιτσα σωστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Στις 24/10/2023 στις 11:27 ΠΜ, Bitbit είπε Θελω να κάνω μια παραγγελία από το εξωτερικό και μου ζήτησε ένας φίλος να του πάρω αυτά για το αυτοκίνητο του. Κάνουν δουλειά αυτά; Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς; μουφα ειναι,πηρα εγω και δεν κανουν τιποτα,ασε που ξεκολησανε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ΑΠΑΤΗ 4 ώρες πριν, jimmy1966 είπε μουφα είστε σίγουροι οτι πατούσαν καλά με την πόρτα ? δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά λάστιχο είναι και αν πατά πρέπει να κάνει δουλειά , εντύπωση μου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχεις δικιο. Αγορασε εσυ και τοποθετησε τα αψογα και θα κανουν δουλεια (εχουμε και να ταισουμε τοσους κινεζους) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα