e1995kati Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σας κάποια στιγμή πρέπει να μπω στην διαδικασία για αγορά καινούργιου κινητού μιας και απ' τις προηγούμενες αγορές μεγάλων brand τα τελευταία δύο χρόνια έμεινα αρκετά δυσαρεστημένος....είπα να δώσω μια ευκαιρία στη παλιά καλή μοτορολα...σκέφτομαι λοιπόν για to edge 30 neo .....κατά αρχήν το πρώτο που με ενδιαφέρει στην περιοχή είναι η υποστήριξη wifi calling....και 2 πείτε μου γενικά τι γνώμες εχετε
turbat0s Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, e1995kati είπε edge 30 neo Γιατί όχι το 40?
Seldon68 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Οπου βλεπετε motorola ειναι lenovo και απο παλια ηταν γενικα καλη στην κατασκευη κινητων.Εχει φαει ενα σκαλωμα με της κυρτες οθονες τωρα τελευταια και την αποφευγω αλλα σαν συσκευες ειναι τζετ. Α και σχεδον pure android.
CaptainChris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Κυρτές είναι μόνο οι οθόνες στην σειρά Edge, οι συσκευές της σειράς G, που είναι και οι ποιο οικονομικές έχουν επίπεδες οθόνες. Το edge 30 neo είναι πολύ καλή επιλογή ειδικά εάν θέλεις το κινητό να έχει μικρό μέγεθος. Είναι βέβαια περσινή συσκευή για αυτό και η χαμηλή τιμή τού. Καθαρό λειτουργικό που συμαίνει ότι θα τρέχει ποιο γρήγορα και ποιο απροβληματιστα η συσκευή. Καλή και η φωτογραφική η οθόνες δε εξαιρετική. 1
dpolal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Aπό όσο έχω διαβάσει η ΜΟΤΟ πάσχει λίγο στο κομμάτι της μακροχρόνιας υποστήριξης και των αναβαθμίσεων στα κινητά της.
CaptainChris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, Giannis_siag είπε το edge 40 pro πως ειναι? Έχει καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερες κάμερες ίδιας ποιότητας οθόνη αν και ποιο μεγάλη σε σχέση με το edge 40. Οι ενημερώσεις είναι 4 χρόνια και 3 αναβαθμίσεις λογισμικού στα edge, 3 χρόνια ενημέρωσης και 2 αναβάθμισεις στην σειρά G 64 ως 84 και 1 αναβάθμιση και 2 χρόνια ενημέρωσης στα ποιο φθηνά 1
Vaguras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Εύχομαι ότι κι αν παρεις να μην χρειαστείς service. Ασχέτως αν είναι Motorola (όπως εγώ ) ή κατι άλλο. Αγόρασα πριν ένα 20ημερο το G73, απο αξιόπιστο skroutzoμαγαζο, και λόγω ελαττώματος στην μητρική απο την πρώτη ημέρα (δεν δουλέυει το hotspot), δεν έχω ακόμη κινητό στα χέρια μου. Τόσο το κατάστημα όσο και το service με έχουν κάνει μπαλάκι, διότι ζήτησα Dead On arrival αντικατάσταση, αφού η μητρική δεν υπάρχει διαθέσιμη και θέλει 15 μέρες να έρθει. Ο ένας δεν δέχεται την τεχνική αναφορά του service της procordia για αντικατάσταση και ο άλλος λέει ότι πρέπει να δεχθεί την αναφορά για DoA! Κοινώς δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλόγει. Μάλιστα ζήτησα να μου εξηγήσουν τους όρους για την περίπτωση DoA μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, αλλά απάντηση δεν πήρα. Αποτέλεσμα: επέστρεψα αναγκαστικά το κινητό στο service περιμένοντας επισκευή. Δεν εχω χρόνο για συνήγορο καταναλώτη κλπ. και απλά έυχομαι και θέλω το κινητό να δουλέυει άψογα μετά την αλλαγή μητρικής, αφου το hotspot είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα. To ειρωνικό του θέματος είναι ότι και οι δύο συμφωνούν για το θέμα Dead On Arrival ως claim, αλλά παίζουν με τις λέξεις... Σόρρυ αν χαλάω το θέμα του φίλου, αλλά για μένα το service της procordia, αλλά και το συγκεκριμένο μαγαζί αγοράς, τρώνε μεγάλο άκυρο! Τελικά υφίσταται ο όρος Dead On Arrival και ποιος ο λόγος της ύπαρξης του αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω;; 2
dpolal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Vaguras είπε Εύχομαι ότι κι αν παρεις να μην χρειαστείς service. Ασχέτως αν είναι Motorola (όπως εγώ ) ή κατι άλλο. Αγόρασα πριν ένα 20ημερο το G73, απο αξιόπιστο skroutzoμαγαζο, και λόγω ελαττώματος στην μητρική απο την πρώτη ημέρα (δεν δουλέυει το hotspot), δεν έχω ακόμη κινητό στα χέρια μου. Τόσο το κατάστημα όσο και το service με έχουν κάνει μπαλάκι, διότι ζήτησα Dead On arrival αντικατάσταση, αφού η μητρική δεν υπάρχει διαθέσιμη και θέλει 15 μέρες να έρθει. Ο ένας δεν δέχεται την τεχνική αναφορά του service της procordia για αντικατάσταση και ο άλλος λέει ότι πρέπει να δεχθεί την αναφορά για DoA! Κοινώς δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλόγει. Μάλιστα ζήτησα να μου εξηγήσουν τους όρους για την περίπτωση DoA μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, αλλά απάντηση δεν πήρα. Αποτέλεσμα: επέστρεψα αναγκαστικά το κινητό στο service περιμένοντας επισκευή. Δεν εχω χρόνο για συνήγορο καταναλώτη κλπ. και απλά έυχομαι και θέλω το κινητό να δουλέυει άψογα μετά την αλλαγή μητρικής, αφου το hotspot είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα. To ειρωνικό του θέματος είναι ότι και οι δύο συμφωνούν για το θέμα Dead On Arrival ως claim, αλλά παίζουν με τις λέξεις... Σόρρυ αν χαλάω το θέμα του φίλου, αλλά για μένα το service της procordia, αλλά και το συγκεκριμένο μαγαζί αγοράς, τρώνε μεγάλο άκυρο! Τελικά υφίσταται ο όρος Dead On Arrival και ποιος ο λόγος της ύπαρξης του αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω;; Σε κάποια κριτική από χρήστη στο skroutz αναφέρθηκε το πρόβλημα που είναι κοινό σε αρκετά μοντέλα της Μοτο σχετικά με το hotspot αλλά δεν έχει δοθεί ακόμα λύση από την εταιρεία.
Vaguras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, dpolal είπε Σε κάποια κριτική από χρήστη στο skroutz αναφέρθηκε το πρόβλημα που είναι κοινό σε αρκετά μοντέλα της Μοτο σχετικά με το hotspot αλλά δεν έχει δοθεί ακόμα λύση από την εταιρεία. Εγώ το έχω αναφέρει και στο skroutz, μπας και γλιτώσουν επίδοξοι αγοραστές από την ταλαιπωρία...
dpolal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Vaguras είπε Εγώ το έχω αναφέρει και στο skroutz, μπας και γλιτώσουν επίδοξοι αγοραστές από την ταλαιπωρία... Έλα ρε συ. Το διάβαζα προχθές γιατί ψάχνω για ένα φθηνό κινητό αυτές τις μέρες και κοίταζα τα motorola. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από dpolal
Vaguras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Αν κρίνω απο το ψάξιμο στο διεθνές forum της μοτορόλα, και λαμβάνοντας υπόψη τη δική μου περίπτωση, οταν δεν δουλέυει το hotspot, 99% είναι θέμα μητρικής. Ελάχιστες φορές δόθηκε λύση απο το software κομμάτι της εταιρείας (μέσω factory reset, αλλαγή ρυθμίσεων ή soft update-patch), σε αντίστοιχα θέματα με το hotspot, tethering ή/και wifi συνδεσιμότητα (εδώ και 20 ημέρες είχα βγάλει τα μάτια μου στο δίκτυο ψάχνοντας για λύση πριν ζητήσω DoA / service). Γενικά είμαι fan της εταιρείας απο το παρελθόν, αλλά φαίνεται ότι έχει αλλαξει προς το χειρότερο το θέμα... (και όχι μόνο στην Ελλάδα προφανώς) ποιότητα - αξιοπιστία. Τι να πώ, μπορεί να ήμουν άτυχος στο θέμα, πάντως όσο προλαβα να το δουλέψω πριν το δώσω, πολύ καλή LCD oθόνη, απιστευτή απόκριση λογω stock android, πολύ καλός στερεο ήχος (για τα δεδομένα της τιμής του παντοτε), και πολύ ωραίες φώτο (όσο πρόλαβα να δώ, δεν προλαβα να βγάλω βραδινές καθόλου.) 1
Fotia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Αλλο η ποιότητα ενός κινητού ,άλλο ενα κατάστημα που δεν δέχεται DOA για δικούς του λόγους ,άλλο το επίσημο service ,και άλλο πολιτική της εταιρίας .
e1995kati Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Εγώ σκέφτομαι πάλι για το g54 ξέρει κανείς υποστηρίζουν αυτά wifi calling
Dreamwarrior21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πάλι έχω το g72 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δουλευουν όλα και σωστά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα