spy_vlsi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα στο forum. Εδω και κάποιους μήνες, παρατήρησα μιας και κάνω self metering πως ο μετρητής της ΔΕΗ έχει κολλήσει. Στο ενδιάμεσο έχουν περάσει για την εκκαθάριση από ΔΕΔΔΗΕ. Επίσης η μολυβοσφαγιδα είναι ανέγγιχτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχω αρνητικό λογαριασμό για κάποιους μήνες. Να προχωρήσω με δήλωση βλάβης; αν δεν το κάνω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό;
korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε Να προχωρήσω με δήλωση βλάβης; ναι 28 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε αν δεν το κάνω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό; κάποια στιγμή θα πληρώσεις όσα νομίζει ο ΔΕΔΔΗΕ απο το ιστορικό σου και τις τρέχουσες απώλειες δικτύου απλά πες οτι έλειπες για ένα διάστημα και εδώ και καμια εβδομάδα είδες οτι δε γράφει 😁 άντε , καλό mining 😂 2 1
spy_vlsi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Όποιον έχω ρωτήσει την ίδια ευχή μου δίνει 😂 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν περάσω το λογαριασμό στην κοπέλα μου που μένουμε μαζί και βάλω εκείνη να κάνει τη δήλωση παίζει να την γλιτώσουμε λέγοντας ότι τώρα μπήκε αυτή στο σπίτι (μιας και αλλάξαμε και το ενοικιαστηριο) και το διαπιστωσε;
Vasileios-gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Ο ΔΕΔΔΗΕ έχοντας στατιστικά για πολλά χρόνια θα σε χρεώσει βάσει των περσινών καταναλώσεων , Από την μεριά σου δεν είσαι υποχρεωμένος να κοιτάς το ρολόι για να διαπιστώσεις ότι δεν γράφει. Θα διαπιστώσουν αυτοί την βλάβη, όποτε μετρήσουν ξανά. Από την μεριά σου αρκεί να μην το έχεις πειράξει. 2
eidikos33 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Καλησπέρα στο forum. Εδω και κάποιους μήνες, παρατήρησα μιας και κάνω self metering πως ο μετρητής της ΔΕΗ έχει κολλήσει. Στο ενδιάμεσο έχουν περάσει για την εκκαθάριση από ΔΕΔΔΗΕ. Επίσης η μολυβοσφαγιδα είναι ανέγγιχτη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχω αρνητικό λογαριασμό για κάποιους μήνες. Να προχωρήσω με δήλωση βλάβης; αν δεν το κάνω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό; Ενημέρωσε τους αμεσα 1
Haldol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καμιά φτηνή μπαταρία 1+ GWh βρες κι είσαι τζι-τζι. 😛 Κατά τ' άλλα ενημέρωσε άμεσα, διότι θα σε χρεώσουν ό,τι τους κατέβει, κι άντε ν' αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας απέναντι στον ΔΕΔΔΗΕ. 1
tata22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Το παρόμοιο ειχε συμβει και με μενα (βραδυπορεια) μου αλλαξανε τον μετρητη και μου κανανε αντιλογισμο βασει μεσου ορου καταναλωσης του χρονου ... Οποτε δεν γλυτωνεις κατι Καλο ειναι να ενημερωσεις 1
spy_vlsi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, Vasileios-gr said: Ο ΔΕΔΔΗΕ έχοντας στατιστικά για πολλά χρόνια θα σε χρεώσει βάσει των περσινών καταναλώσεων , Από την μεριά σου δεν είσαι υποχρεωμένος να κοιτάς το ρολόι για να διαπιστώσεις ότι δεν γράφει. Θα διαπιστώσουν αυτοί την βλάβη, όποτε μετρήσουν ξανά. Από την μεριά σου αρκεί να μην το έχεις πειράξει. Κατάλαβα. Εννοείται δεν το έχω πειράξει. Εγώ πέρυσι δεν βρισκόμουν στο σπίτι. Πριν 1 χρόνο ακριβώς το νοίκιασα. Είναι σωστό να σε χρεώσουν με καταναλώσεις του προηγούμενου; Πήγα πίσω στο ιστορικό λογαριασμού και οι μετρήσεις έχουν σταματησει από 01/2023. κατι μου λέει ότι θα πονέσω
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, spy_vlsi said: κατι μου λέει ότι θα πονέσω Και σίγουρα όσο περισσότερο το αφήνεις τόσο περισσότερο θα πονέσεις.
sphinxgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω λέω να ζητήσεις αλλαγή με καινούργιο μετρητη νέου τύπου. Να μην αναφέρεις καν οτι έχει χαλάσει. https://ilioupolinews.gr/pos-na-kanete-aitisi-gia-psifiako-metriti-revmatos/ *'Έκανα κ για μένα αίτηση τωρα να δω τι θα γινει Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από sphinxgr 1
spy_vlsi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, sphinxgr said: Εγω λέω να ζητήσεις αλλαγή με καινούργιο μετρητη νέου τύπου. Να μην αναφέρεις καν οτι έχει χαλάσει. https://ilioupolinews.gr/pos-na-kanete-aitisi-gia-psifiako-metriti-revmatos/ *'Έκανα κ για μένα αίτηση τωρα να δω τι θα γινει Θα το δω γιατί Εγώ είμαι ενοικιαστής. Μπορώ να την κάνω εγώ ή πρέπει να γίνει από τον ιδιοκτήτη;
takoulou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε Θα το δω γιατί Εγώ είμαι ενοικιαστής. Μπορώ να την κάνω εγώ ή πρέπει να γίνει από τον ιδιοκτήτη; Ιδιοκτήτης της παροχής ποιος είναι; Αυτός θα κάνει την αίτηση ότι έχει βλαβη ο μετρητής. 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Εγω λέω να ζητήσεις αλλαγή με καινούργιο μετρητη νέου τύπου. Να μην αναφέρεις καν οτι έχει χαλάσει. https://ilioupolinews.gr/pos-na-kanete-aitisi-gia-psifiako-metriti-revmatos/ *'Έκανα κ για μένα αίτηση τωρα να δω τι θα γινει Δεν αλλάζουν τους μετρητές αν το ζητήσεις.. Θα πρέπει να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα.. Η αν ζητήσεις να μπει νυχτερινό..
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, spy_vlsi said: Θα το δω γιατί Εγώ είμαι ενοικιαστής. Μπορώ να την κάνω εγώ ή πρέπει να γίνει από τον ιδιοκτήτη; Καλά, το ότι έτσι λέει ένα τυχαίο blog δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έτσι είναι (δηλαδή ότι θα σου βάλουν ψηφιακό επειδή απλά το ζήτησες), άσε που αν ζητήσεις έλεγχο μετρητή και δεν βρουν κάποιο πρόβλημα θα σε χρεώσουν κανονικά τον έλεγχο. Το αίτημα πάντως πρέπει να γίνει από τον κάτοχο της γραμμής, από αυτόν στον οποίο εκδίδεται στο όνομα του ο λογαριασμός ρεύματος, το ποιος είναι ιδιοκτήτης είναι αδιάφορο. Πιστεύω πως θα σου έρθει πιο φτηνά αν αιτηθείς νυχτερινό ρεύμα, 42,16€ είναι το κόστος, απλά αργούν πολύ, από όσα έχουν γράψει πολλοί εδώ στο insomnia σε κάποιες περιοχές της Αττικής κάνουν από 6 μήνες έως και 1,5 έτος. Edit: Τώρα σκέφτηκα πως ο μετρητής σου όντως έχει πρόβλημα οπότε άκυρα τα παραπάνω, λογικά θα στον αλλάξουν με ψηφιακό άσχετα αν το ζητήσεις. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Joshua21
spy_vlsi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Θα κάνω σήμερα αίτηση για ψηφιακό. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη του θέματος.
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, spy_vlsi said: Θα κάνω σήμερα αίτηση για ψηφιακό. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη του θέματος. Καλό θα ήταν να δήλωνες και βλάβη ταυτόχρονα για να έρθουν γρήγορα, αλλιώς ενδέχεται να καθυστερήσουν πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα