vales811 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 χαιρετε αδερφια.....εχθες μου χακαραν το προφιλ μου......αλαξαν και κοδικο ,και ιμειλ.....υπαρχει περιπτωση να το εχω ξανα στην κατοχη μου.? ...το ιμειλ που εχει βαλει ο χακεροβλακας το εχω....μπορουμε με καπιο τροπο να μαθουμε το κοδικο?
kormos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, vales811 είπε χαιρετε αδερφια.....εχθες μου χακαραν το προφιλ μου......αλαξαν και κοδικο ,και ιμειλ.....υπαρχει περιπτωση να το εχω ξανα στην κατοχη μου.? ...το ιμειλ που εχει βαλει ο χακεροβλακας το εχω....μπορουμε με καπιο τροπο να μαθουμε το κοδικο? ...μάλιστα
vales811 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 μαλιστα?...διακρινω ειρωνια φιλε μου kormos.....το facebook μας εχει γραμενους....εβαλα φιλους και γνωστους να κανουν αναφορα....και η απαντηση τους ηταν οτι δεν παραβιαζει τους ορους......στο ιμειλ μου ηρθε μηνυμα απο το φ.β.....οτι αλαξα το ιμειλ και τον κοδικο......παταω στο ....."δεν ημουν εγω" ...και μου γραφει ....Χρησιμοποιήστε μια άλλη συσκευή. Πρέπει να είναι μια συσκευή που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να συνδεθείτε σε αυτόν τον λογαριασμό.....πεσμου τωρα εγω τι να κανω?!...να μην μπορω να συνεννοηθώ με τα ταγαρια του facebook?
user2163 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δες εδώ https://www.facebook.com/help/1216349518398524 Επίσης γράφει το παρακάτω Spoiler Αν το email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Facebook έχει αλλάξει, μπορείτε να αναιρέσετε αυτή την αλλαγή. Όταν αλλάζει μια διεύθυνση email, στέλνουμε στην προηγούμενη διεύθυνση email ένα μήνυμα με έναν ειδικό σύνδεσμο. Μπορείτε να πατήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να αναιρέσετε την αλλαγή της διεύθυνσης email και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από user2163
GerasimosMar1988 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, kormos είπε ...μάλιστα σκεφτεσαι κι εσυ αυτο που σκεφτομαι;
vales811 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) user2163....το εκανα αυτο που μου εδιξες....μου εβγαλε αυτο στην φοτο...εβαλα το παλιο κοδικο...το δικο μου δηλαδη που εβαζα ...αλλα δεν γινετε τιποτα...με ξεναγυρναει πισω...το ιμειλ που φαίνεται...ειναι αυτο που εβαλε ο χακερ. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από vales811
kormos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, vales811 είπε μαλιστα?...διακρινω ειρωνια φιλε μου kormos.....το facebook μας εχει γραμενους....εβαλα φιλους και γνωστους να κανουν αναφορα....και η απαντηση τους ηταν οτι δεν παραβιαζει τους ορους......στο ιμειλ μου ηρθε μηνυμα απο το φ.β.....οτι αλαξα το ιμειλ και τον κοδικο......παταω στο ....."δεν ημουν εγω" ...και μου γραφει ....Χρησιμοποιήστε μια άλλη συσκευή. Πρέπει να είναι μια συσκευή που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να συνδεθείτε σε αυτόν τον λογαριασμό.....πεσμου τωρα εγω τι να κανω?!...να μην μπορω να συνεννοηθώ με τα ταγαρια του facebook? Θεωρητικά ή ήταν ευπαθής ο κωδικός πρόσβασης που είχες ή δεν είχες δικλείδα ασφαλείας, σύνδεσης ή ήταν αποθηκευμένα στοιχεία σε κοινόχρηστη συσκευή ή πάτησες σε κάποιο σύνδεσμο που "χάρισε τα στοιχεία σύνδεσης". Ισχύει κάτι από τα παραπάνω;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Σκέψου ο χακεράς να άλλαξε δυο φορές κωδικό ώστε να είναι ο δικός του ο παλιός κωδικός.
vales811 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 σημερα ξανα εστειλα στην υποστηριξη στο facebook απαντησα σε κατι ερωτησεις...η αληθεια kormos.... δεν ηταν και πολυ περιπλοκος ο κοδικος....8 χρονια τον ιδιο κοδικο...δεν πειραξα τιποτα απο οταν εκανα εγγραφη......Ukforthemoment........δεν ξερω ρε φιλε....κριμα γιατι εχω κατι φοτο με το παιδι μου..που δεν της εχω στον υπολογιστη...απο οταν ηταν μωρο....ανεβαζα για να βλεπει η οικογενεια ...γιατι ειμαστε μακρια.τωρα περιμενω να δω αν μου απαντησουν....που θαμε γραψουν παλι το ξερω.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vales811 είπε σημερα ξανα εστειλα στην υποστηριξη στο facebook απαντησα σε κατι ερωτησεις...η αληθεια kormos.... δεν ηταν και πολυ περιπλοκος ο κοδικος....8 χρονια τον ιδιο κοδικο...δεν πειραξα τιποτα απο οταν εκανα εγγραφη......Ukforthemoment........δεν ξερω ρε φιλε....κριμα γιατι εχω κατι φοτο με το παιδι μου..που δεν της εχω στον υπολογιστη...απο οταν ηταν μωρο....ανεβαζα για να βλεπει η οικογενεια ...γιατι ειμαστε μακρια.τωρα περιμενω να δω αν μου απαντησουν....που θαμε γραψουν παλι το ξερω. Μακάρι να βρεθεί λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα