Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, argimeg είπε

Τα έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Ειδικά για την μπαταρία.

μιας και τα εχω για γυμναστηριο   θα σου προτεινω τα δοκιμασμενα Realme Buds Air 3 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Τα ακουστικά ήρθαν και φορτίστηκαν. 

Πατώντας όμως 3 sec το κουμπί της θήκης δεν μπαίνουν σε κατάστασης pairing (δεν αναβοσβήνει γρήγορα το λαμπάκι) 

Καμμιά ιδέα;

Δημοσ.

Τα έχω εγώ.

Ξεκινώντας απ' τα θετικά, θα πω ότι έχουν πολύ ωραίο ήχο, φυσικά για τα χρήματα τους. Επίσης μπορείς να μιλάς άνετα σε χώρο με δυνατή μουσική και φασαρία, αλλά μέχρι εκεί. Αν τα θες για κάτι παραπάνω σκέψου το. Ξεκινώντας απ' το touch πιάνει όποτε θέλει. Το active noise cancelation δεν είναι μάπα αλλά δεν είναι και ουάου. Θα κόψει αρκετό θόρυβο αλλά δεν θα είναι και σαν ωτοασπίδα στο αυτί σου ακόμη και αν βάλεις και μουσική. Τέλος θεωρώ εντελώς άθλιο το app το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για την λειτουργία τους το οποίο είναι κάπως πρόχειρο.

Δεν ξέρω αν είναι ελαττωματικά τα δικά μου, θα με ενδιέφερε να ακούσω και ακόμη μία άποψη.

11 ώρες πριν, lgre_p είπε

Καλησπέρα. 

Τα ακουστικά ήρθαν και φορτίστηκαν. 

Πατώντας όμως 3 sec το κουμπί της θήκης δεν μπαίνουν σε κατάστασης pairing (δεν αναβοσβήνει γρήγορα το λαμπάκι) 

Καμμιά ιδέα;

Πάτα το λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Καλημέρα. 

Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς σε δευτερόλεπτα. 

Μάλλον είναι ελλαττωματικό αφού δεν λειτουργεί ούτε το τριπλό πάτημα για τον συγχρονισμό των 2 ακουστικών.

Θα επιστραφούν.  

Δημοσ.

Ερώτηση: Αυτά λαμβάνουν σήμα  ανεξάρτητα το ένα απ' το άλλο; Ρωτάω γιατί έχω τα TWS1 της ίδιας μάρκας, κι ενώ σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ, ο συγχρονισμός γίνεται μόνο με το αριστερό, οπότε αναγκαστικά το χρησιμοποιώ πολύ παραπάνω απ'το δεξί.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Orestis_G είπε

Ερώτηση: Αυτά λαμβάνουν σήμα  ανεξάρτητα το ένα απ' το άλλο; Ρωτάω γιατί έχω τα TWS1 της ίδιας μάρκας, κι ενώ σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ, ο συγχρονισμός γίνεται μόνο με το αριστερό, οπότε αναγκαστικά το χρησιμοποιώ πολύ παραπάνω απ'το δεξί.

Αν καταλαβαίνω καλά την ερώτηση σου, όχι δεν λαμβάνουν ανεξάρτητα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν καταλαβαίνω καλά την ερώτηση σου, όχι δεν λαμβάνουν ανεξάρτητα.

'Εχεις δίκιο, το έγραψα λίγο χάλια! Όταν στα TWS1 θέλω να ακούσω από το 1 από τα 2 ακουστικά, πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσω το αριστερό, ενώ ας πούμε σε ένα άλλο ζευγάρι που έχει η γυναίκα μου μπορεί να φορέσει όποιο θέλει από τα 2.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

'Εχεις δίκιο, το έγραψα λίγο χάλια! Όταν στα TWS1 θέλω να ακούσω από το 1 από τα 2 ακουστικά, πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσω το αριστερό, ενώ ας πούμε σε ένα άλλο ζευγάρι που έχει η γυναίκα μου μπορεί να φορέσει όποιο θέλει από τα 2.

Αν και κάνουν pair μαζί χωρίς να χρειάζεται να κάνεις διάφορα κόλπα που έκανα σε κάτι xiaomi, μπορείς έπειτα να χρησιμοποιήσεις όποιο θες για να ακούσεις μουσική.

Φυσικά εκεί οι ρυθμίσεις σου για double taps triple taps πάνε ανάλογα με το ακουστικό που φοράς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...