komhs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, ότι ακριβώς ο τίτλος! Περιμένω την Arctic A-35 (cpu cooler) η οποία στην συσκευασία της έχει την πάστα MX-5. Μιας και έχω και την Ceramic 2, ποια θα βάζατε; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση ShooterX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, komhs said: Καλησπέρα, ότι ακριβώς ο τίτλος! Περιμένω την Arctic A-35 (cpu cooler) η οποία στην συσκευασία της έχει την πάστα MX-5. Μιας και έχω και την Ceramic 2, ποια θα βάζατε; Ευχαριστώ ΜΧ5 ?είσαι σίγουρος? Αυτή καταργήθηκε γρήγορα.. πολλά προβλήματα σε πολλές παρτίδες.. Σίγουρα δεν θα έβαζα mx5 πάντως.. η αγόρασε νέα η βάλε την ceramic.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
komhs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, δεν το ήξερα αυτό για την 5, την κεραμική θα βάλω. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από komhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, komhs said: Ευχαριστώ, δεν το ήξερα αυτό για την 5, την κεραμική θα βάλω. Μου φαίνεται περίεργο να εχει αυτήν μέσα.. Ούτε καν στο eshop τους δεν την έχουν.. Ίσως να είναι και κομπλέ πάντως.. ότι έχει ξεμείνει από καλή παρτίδα.. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα