AliasAndrew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα! Κοιτάω να πάρω ένα αμάξι που έχει κόκκινες πινακίδες. Τέτοιες από όσο ξέρω έχουν οι πολύτεκνοι. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι πρέπει λέει ο αγοραστής να πληρώσει κάποιο κόστος απόσυρσης ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κανένας τίποτα σχετικό;
KX7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε Καλημέρα! Κοιτάω να πάρω ένα αμάξι που έχει κόκκινες πινακίδες. Τέτοιες από όσο ξέρω έχουν οι πολύτεκνοι. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι πρέπει λέει ο αγοραστής να πληρώσει κάποιο κόστος απόσυρσης ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κανένας τίποτα σχετικό; Μην μπλεκεις, ο πωλητης θα πρεπει να πληρωσει τον φορο εαν το πουλαει ενω δεν εχει περασει το χρονικο περιθωριο που απαιτει ο νομος. 2
AliasAndrew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, KX7 είπε Μην μπλεκεις, ο πωλητης θα πρεπει να πληρωσει τον φορο εαν το πουλαει ενω δεν εχει περασει το χρονικο περιθωριο που απαιτει ο νομος. Υπάρχει φόρος δηλαδή; Είναι αμάξι του 2009
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε Υπάρχει φόρος δηλαδή; Είναι αμάξι του 2009 Οχι δεν υπαρχει φορος .Απλα ωα παει νααλλαξει πινακιδες σε μαυρες κανονικα .Δεν ξερω αν γινεται με τις κοκκινες που εχει Φορος υπαρχει αν πουληθει τα πρωτα 3 ή 5 χρονια δεν θυμαμαι καλα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Telos-oi-kokkines-pinakides-sta-aytokinhta-polyteknwn_254731.asp Καταργήθηκαν οι κόκκινες πλέον. Το πουλάει και ο νέος ιδιοκτητης βάζει τις κανονικές πινακίδες.
AliasAndrew Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται τελικά υπάρχει παράβολο 30 ευρώ που το πληρώνει ο πωλητης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα