SalemsLot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παράπονα στις αξιολογήσεις του Google για τη διοργάνωση. Κρίμα. Αν κάποιος έχει επισκεφθεί την έκθεση ας γράψει ένα σχόλιο για τη διοργάνωση, τα εκθέματα και τη συνολική εμπειρία. Ευχαριστώ.
KX7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, SalemsLot είπε Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παράπονα στις αξιολογήσεις του Google για τη διοργάνωση. Κρίμα. Αν κάποιος έχει επισκεφθεί την έκθεση ας γράψει ένα σχόλιο για τη διοργάνωση, τα εκθέματα και τη συνολική εμπειρία. Ευχαριστώ. Σωστα, εαν υπαρχει καποιος θα ηταν ενδιαφερον, για να μην κλαινε και αλλοι τα λεφτα τους. 7 λεπτά πριν, KX7 είπε Σωστα, εαν υπαρχει καποιος θα ηταν ενδιαφερον, για να μην κλαινε και αλλοι τα λεφτα τους. Τωρα ειδα τα σχολια στο google. Δυο ειναι τα ειδη τον σχολιων, αυτοι που κλαινε τα λεφτα τους (για τουσ δικους του λογους) και αυτοι που μονολεκτικα σχολιαζουν (απιστευτα θετικα)! μαλλον θα πιστεψω τους πρωτους, αν και η αληθεια ειναι καπου στην μεση!
JakeKaufman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Πήγε ο πατέρας μου την κόρη μου, και μου είπε ότι ήταν πολύ πολύ μέτρια. από κάποιες φωτό που μου έστειλε, συμφωνώ. 1
hurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Λοιπόν, τσιμπημένη τιμή στο εισιτήριο, λίγα εκθέματα, έχει περιγραφή των εκθεμάτων μπαίνοντας στο site και ακούγοντας τα ηχογραφημένα (αλλά κανένας δεν το έκανε), είχε μόλις μία δραστηριότητα για παιδιά δωρεάν, για VR/flight sim χρέωνε 5€ . Γενικά low-tech έκθεση για τέτοιο θέμα. 1
leftermann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Πήγαμε χθες το πρωί με τις κόρες μου, Α και Β γυμνασίου, με επιφύλλαξη μετά από όλες τις κριτικές που διάβασα στο γκουγκλ, αλλά δεν μπορούσα να μην πάω, έχω και την λόξα μου με το διάστημα και τα αστέρια και τους γαλαξίες και όλα αυτά, πάμε λέω και ότι γίνει. Από Θεσσαλονίκη κατεβήκαμε μπαη δε γουέη... Φάγαμε κάνα δίωρο εκεί μέσα, και καμιά ώρα ακόμη στα VR παιχνίδια, και περάσαμε τέλεια. Δεν μετάνιωσα ούτε στο ελάχιστο ούτε για τον κόπο ούτε για το κόστος. Το μοναδικό μεγάλο θέμα της έκθεσης είναι η έλλειψη κλιματισμού και επαρκούς εξαερισμού. Ήμασταν εκεί με το άνοιγμα της έκθεσης, 10 το πρωί με ελάχιστο κόσμο, με συννεφιά, αέρα και αρκετή ψύχρα έξω, και εκεί μέσα ήσουν οριακά οκ με το κοντομάνικο. Φαντάζομαι σε μια ζεστή μέρα ή με πολυκοσμία η φάση δεν θα παλεύεται. Κατά τα άλλα, κατά την γνώμη μου μη το χάσεις αν έχεις την λόξα σου με το διάστημα. Τα εκθέματα είναι και πολλά και ενδιαφέροντα, ωραία τοποθετημένα στον χώρο και με ωραίο ατμοσφαιρικό χαμηλό φωτισμό. Υπάρχει περιγραφή στο καθένα και μπορείς μέσα από το σάιτ τους να ακούσεις ή να διαβάσεις ακόμα περισσότερα πράγματα για το καθένα, κοντά στα 100 ηχητικά αποσπάσματα, τα περισσότερα με διάρκεια 1 ως 2 λεπτά, επιλέγεις και ακούς όσα σου τραβάν το ενδιαφέρον, μερικά είναι όντως βαρετά με ονόματα επιστημόνων ή τεχνικά στοιχεία των πυραύλων ξερωγω, άλλα έχουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, υπάρχουν και μερικά ωραία βίντεο, οπότε αν σου αρέσει η φάση και κάτσεις και ασχολήθείς ούτε θα καταλάβεις πότε έφαγες το δίωρο, αν δεν ψήνεσαι και απλά περνάς και κοιτάς βιαστικά και επιφανειακά θα φτάσεις στην έξοδο σε 10 λεπτά και θα κλαις τα λεφτά σου, λογικό. Μικρά παιδιά νομίζω δύσκολα θα βρουν ενδιαφέρον εκεί μέσα, γυμνάσιο τουλάχιστον θα έλεγα, βαριά βαριά 5η-6η δημοτικού ίσως... Η έκθεση φωτογραφίας στο τέλος επίσης καταπληκτική, η περιγραφές στις φωτογραφίες όμως είναι σχεδόν μονολεκτικές, οπότε ίσως να μην σου φανούν και πολύ ενδιαφέρουσες αν δεν ξες ήδη τι είναι αυτό που βλέπεις, το νεφέλωμα της αλογοκεφλής ή το ανάλημα του ήλιου πάνω από τον παρθενώνα ξερωγώ... Τέλος, στα παιχνίδια, είναι όλα με έξτρα χρέωση, 5€ το multi axis και η vr περιήγηση στον ISS, και 3€ οι simulators και το vr ταξίδι στον Άρη. Κάναμε την βόλτα στον ISS και το ταξίδι τον Άρη, τα υπόλοιπα δεν μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Η βόλτα στον ISS ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, χάσιμο εντελώς, αν χαλαρώσεις και μπεις την φάση είναι γαμάτη! Δεν κάνει όμως για μικρά παιδιά, καναδυό που είδα παιδεύτηκαν πολύ και το παράτησαν. Αντίθετα η βόλτα στον Άρη είναι πιο παιδική, εμένα δεν με άρεσε, στα κορίτσια μου φάνηκε καλούτσικη, πιο μικρά παιδιά γούσταραν περισσότερο. Αυτά. Αν θέλετε, να σας πω και τις εντυπώσεις μου από το "είμαστε αστρόσκονη" του Σιμόπουλου που είδαμε στο Ευγενίδειο πλανητάριο, γι αυτά τα δύο κατεβήκαμε Αθήνα 😄😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα