ekptotos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομαδάρα μας , παιδιά θέλω την βοήθεια σας καθώς έχω καιρό να ασχοληθώ με σύνθεση υπολογιστή, έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία που χάθηκα στα πρώτα 5 λεπτά. Θέλω την βοήθεια σας Ποσό που διαθέτουμε :1500 Χρήση υπολογιστή :gaming με καλα γραφικά και σταθερά fps Σε υψηλές ρυθμίσεις σε παιχνίδια όπως mortal Kombat 1, battlefield 2042 και γενικά καινούρια AAA παιχνίδια Δεν έχω την απαίτηση να φτάσω τα 60fps. Σε 4κ 🤣 Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι άμεσα αλλά θα χρειαστώ Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) Μυτιλήνη Λέσβος Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Σκέφτομαι να αγοραστούν από Σκρουτζ η από eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση hln3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ASRock B650M PG Lightning Motherboard Micro ATX ή ASRock B650M-HDV/M.2 (το 2ο πιο γνωστό, το 1ο πιο νέο οπότε πιθανότατα γλιτώνεις το bios flashback) ~ 160 EUR 7800X3D Ryzen ~ 410 EUR 2X16 DDR5 στα 5600 ή 6000 mhz ~ 110 EUR Adata XPG Gammix S70 Blade SSD 2TB M.2 NVMe ~ 110 EUR Be Quiet Straight Power 11 750W ~ 120 EUR CoolerMaster MasterBox Q300L ~ 50 EUR 7800 XT Radeon ~ 580 EUR Σύνολο ~ 1540 EUR Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από hln3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα