Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου δόθηκε ευκαιρία και να νοικιάσω βενζινάδικο να διευκρινίσω ελεύθερο βενζινάδικο το οποίο ήταν παππού μου σε κεντρικό δρόμο με αέριο και όλα τα απαραίτητα μιλάμε 16 στρέμματα, ο παππούς πέθανε και το μαγαζί έμεινε στα 3 αδέρφια , θέλουν να το νοικιάσουν κ σκεφτομαι να το πάρω εγω , έχει τα πάντα ώστε να δουλέψει  *αυριο , εγω μενω στην πόλη έχω οικογένεια , αξίζει ένα τοσο μεγάλο βήμα και να γυρίσουμε πίσω στο χωριό ή θα το μετανιώσουμε όλοι μαζί . 

Δημοσ.

Οτιδηποτε στο οποιο δεν εχεις εμπειρια,προυπηρεσια και καθημερινη τριβη,ειναι εγγυημενο οτι δε θα παει καλα,τουλαχιστον οχι για τον πρωτο χρονο.

Αν εχετε σκοπο να το δουλεψετε "οικογενειακως",θελει πολλη προσοχη,ειδικα αν κανεις απο εσας δεν εχει εμπειρια απο το αντικειμενο.

Αν προχωρησεις,ξεχνας οτι ειναι οικογενεια,κανεις σωστους λογαριασμους και ΟΛΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

Δε ρωταω τι εννοεις "χωριο" γιατι θα εκνευριστω :P

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Akatanomasti είπε

Μου δόθηκε ευκαιρία και να νοικιάσω βενζινάδικο να διευκρινίσω ελεύθερο βενζινάδικο το οποίο ήταν παππού μου σε κεντρικό δρόμο με αέριο και όλα τα απαραίτητα μιλάμε 16 στρέμματα, ο παππούς πέθανε και το μαγαζί έμεινε στα 3 αδέρφια , θέλουν να το νοικιάσουν κ σκεφτομαι να το πάρω εγω , έχει τα πάντα ώστε να δουλέψει  *αυριο , εγω μενω στην πόλη έχω οικογένεια , αξίζει ένα τοσο μεγάλο βήμα και να γυρίσουμε πίσω στο χωριό ή θα το μετανιώσουμε όλοι μαζί . 

Τι κεφάλαιο έχεις;Θες κάτι κοντά στα 100Κ  για ενοίκια,συμμαζέματα,γέμισμα των δεξαμενών και του καταστήματος,εγγυήσεις και ότι άλλο προκύψει.

Θα μπεις σε κάποια εταιρία;Οτι και να γίνει δεν δίνεις πίστωση σε κανέναν,ούτε στον εαυτό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης ένα βενζινάδικο είναι "σκλαβιά". Υπολόγιζε ωράριο από τις 7 μέχρι τις 12 για 7 μέρες την εβδομάδα συν τις εφημερίες. Ένα άτομο μόνο του είναι αδύνατο να το τρέξει. Επίσης πόσο ενοίκιο ζητάνε? πόσο πληθυσμό έχει το χωριό? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...