Προς το περιεχόμενο

iPhone 14 pro max η s23 ultra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το iPhone 14 pro max και μου έκατσε μια ανταλλαγή με s23 ultra και είμαι σε δίλλημα να την κάνω η όχι. Είχα το s22 ultra πιο πριν το οποίο το κράτησα 15 μέρες δεν μου άρεσε καθόλου η κάμερα άλλαξε καθόλου στο s23 ultra? 

Δημοσ.
5 minutes ago, giannakis95 said:

Έχω το iPhone 14 pro max και μου έκατσε μια ανταλλαγή με s23 ultra και είμαι σε δίλλημα να την κάνω η όχι. Είχα το s22 ultra πιο πριν το οποίο το κράτησα 15 μέρες δεν μου άρεσε καθόλου η κάμερα άλλαξε καθόλου στο s23 ultra? 

Αν δεν σου άρεσε το 22 γιατί το σκέφτεσαι καν?

Δημοσ.
2 minutes ago, giannakis95 said:

Λένε ότι έχει μεγάλες διάφορες στην κάμερα στην μπαταρία τώρα δεν ξέρω κατά ποσά είναι αλήθεια αυτά τα τεστ στο internet

H εμπειρία σου ίδια θα είναι. Μικροδιαφορές μόνο...

• Like 1
Δημοσ.

Το είδα σήμερα με ένα φιλαράκι το s22 ultra δεν μου άρεσε και πάλι η κάμερα νομίζω αλλοιώνει πολύ τα χρώματα σε ένα πρόσωπο… έτσι είναι και το s23 ultra σε κάμερα; 

Δημοσ.
1 hour ago, giannakis95 said:

Το είδα σήμερα με ένα φιλαράκι το s22 ultra δεν μου άρεσε και πάλι η κάμερα νομίζω αλλοιώνει πολύ τα χρώματα σε ένα πρόσωπο… έτσι είναι και το s23 ultra σε κάμερα; 

Για ποια κάμερα μιλάς; Για τη selfie? 

Είχα S22Uκαι έχω δουλέψει και το S23U. Μέρα με τη νύχτα τα δύο τηλέφωνα. Ο Snapdragon είναι κλάσεις ανώτερος από τον Exynos. Αν δεις και συγκριτικά S22 Snapdragon με Exynos θα καταλάβεις τι εννοώ. 

Δημοσ.

Και selfie και main και tele σε όλες βγάζει αλλά χρώματα τα οποία δεν μου άρεσαν. Αλλά αυτό ακριβώς το s23 ultra λένε είναι καλύτερο τώρα δεν ξέρω κατά ποσό θα μου αρέσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O επεξεργαστής και συνεπώς η μπαταρία έχουν αρκετή διαφορά, αλλά η κάμερα όχι και πάρα πολύ. 

Απ ότι έχω δει, άλλη επεξεργασία βγάζει στις φώτο το λογισμικό της apple και άλλη της Samsung. Και είναι παρόμοια περίπου η εικόνα για τα μοντέλα της κάθε εταιρείας. Σε διάφορα συγκριτικά, blind, κλπ, αλλοι προτιμούν τις μεν και αλλοι τις δε. 

Οπότε αν εσύ λες ότι προτιμάς τις εικόνες όπως τις βλέπεις σε iphone και όπως τις βλέπεις σε Samsung δεν σου άρεσαν, μην αλλάξεις. Παρόμοια θα είναι και η εντύπωση που θα σου δωσουν και στα πιο νέα μοντέλα. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 2
Δημοσ.

Ήθελα να κάνω και εγώ αυτή την αλλαγή μόνο που εγώ αγόρασα το s23 ultra..... το αποτέλεσμα...;  μετά από 2 ημέρες το πούλησα εδώ μέσα το s23u.

Προσωπική μου γνώμη κάτσε εκεί που είσαι.....

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, sattack said:

Απ ότι έχω δει, άλλη επεξεργασία βγάζει στις φώτο το λογισμικό της apple και άλλη της Samsung. Και είναι παρόμοια περίπου η εικόνα για τα μοντέλα της κάθε εταιρείας. Σε διάφορα συγκριτικά, blind, κλπ, αλλοι προτιμούν τις μεν και αλλοι τις δε. 

Θα συμφωνήσω. Όπως επίσης μια εικόνα είναι ούτως η άλλως διαφορετική σε κάθε οθόνη. Εννοώ AMOLED και OLED.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgosaero είπε

Ήθελα να κάνω και εγώ αυτή την αλλαγή μόνο που εγώ αγόρασα το s23 ultra..... το αποτέλεσμα...;  μετά από 2 ημέρες το πούλησα εδώ μέσα το s23u.

Προσωπική μου γνώμη κάτσε εκεί που είσαι.....

Ναι έτσι δύσκολα πας σε Samung μετά από iPhone 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2023 στις 3:48 ΠΜ, giannakis95 είπε

Έχεις δίκιο λογικά θα με φάει η apple για κάνα χρόνο μέχρι να δούμε s24 ultra τουλάχιστον

Σε 3-4 μήνες Φεβρουάριο βγαίνει το s24 αν κ είναι δύσκολο να φύγεις από apple περίμενε να δεις αν θα βγει κ κάτι που να αξίζει στη νέα σειρά S24. Πολύ μεγάλες διάφορες δεν θα δούμε σε σύγκριση με s23.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...