Προς το περιεχόμενο

LG 749eu VS F&U 400eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς TV για προβολή ταινιών,Utube και Ps5 χωρίς τεράστιες απαιτήσεις σχετικά .
Μέχρι ώρας για τα δεδομένα που θέλω και τα χρήματα που διαθέτω ήμουν πολύ κοντά στην LG QNED 50QNED826 50'' (749€ Τ.Τ.) 120Hz / 4k Ultra HD , πριν από λίγο παρατηρώ ότι στα μισά χρήματα είναι διαθέσιμη η F&U FLQ5022UH 50" 4K UHD QLED HDR 2022 ( 398€ Τ.Τ. ) επειδή πραγματικά με προβλημάτισε τόσο μεγάλη διαφορά για αυτό και έκανα το post και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.
Επιπλέον η 5ετής εγγύηση με +100ε είναι must για να είσαι εξασφαλισμένος τα επόμενα χρόνια ή γενικά είναι αεριτζίδικα χρήματα? τι λέει η εμπειρία
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις τηλεοράσεις δεν έχω κάτι να πω εκτός από ότι άλλο lg και άλλο F&U.Μπες στο σύνδεσμο και τσεκαρε spec https://www.displayspecifications.com/en

Η 5ετη εγγύηση για εμένα είναι must .Σε ότι αγοράζω αν μπορώ να κάνω επέκταση το κάνω.Την προηγούμενη εβδομάδα πάω να ανοίξω την τηλεόραση και δεν άνοιγε από το κοντρόλ.Στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε το κοντρόλ αλλά τελικά έφταιγε ο δέκτης στην τηλεόραση (sony XF9005 )αγορασμένη 11/2018!!!

Επεξ/σία από martin27
  • Like 1
Δημοσ.
On 22/10/2023 at 14:46, british_petrol said:
Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς TV για προβολή ταινιών,Utube και Ps5 χωρίς τεράστιες απαιτήσεις σχετικά .
Μέχρι ώρας για τα δεδομένα που θέλω και τα χρήματα που διαθέτω ήμουν πολύ κοντά στην LG QNED 50QNED826 50'' (749€ Τ.Τ.) 120Hz / 4k Ultra HD , πριν από λίγο παρατηρώ ότι στα μισά χρήματα είναι διαθέσιμη η F&U FLQ5022UH 50" 4K UHD QLED HDR 2022 ( 398€ Τ.Τ. ) επειδή πραγματικά με προβλημάτισε τόσο μεγάλη διαφορά για αυτό και έκανα το post και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.
Επιπλέον η 5ετής εγγύηση με +100ε είναι must για να είσαι εξασφαλισμένος τα επόμενα χρόνια ή γενικά είναι αεριτζίδικα χρήματα? τι λέει η εμπειρία

Πέρα από την θεωρητικά καλύτερη αξιοπιστία της LG, τα hz λόγο ps5 και λιγο πιο υψηλή φωτεινότητα, δεν περιμενω να έχουν τεράστιες διαφορές. Αξίζει η διαφορά τιμής ? Όχι , θα άξιζε μόνο αν στις απαιτήσεις σου ήταν οποσδήποτε τα 120 hz. 

Αν θες και μια πρώταση για αυτές τις ίντσες δες την TCL 50C805. Καλύτερη και πιο φθηνή απ την LG σαν ποιότητα εικόνας. Αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα απ την F&U, για εμένα ναι αλλά παίζουν ρόλο και οι απαιτήσεις σου.      

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...