rudigarcia222 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει κάποιου είδους κατάστημα να πάω τα στοιχεία/έγγραφα μου έτοιμα και να παραλάβω διαβατήριο? Και ας πληρώσω παραπάνω. (Όπως με τις σχολές οδηγών που δίνεις κάτι παραπάνω για τις μεταβίβασεις να μην μπλέκεις με β κτεο και γραφειοκρατία)
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Υπάρχει κάποιου είδους κατάστημα να πάω τα στοιχεία/έγγραφα μου έτοιμα και να παραλάβω διαβατήριο? Και ας πληρώσω παραπάνω. (Όπως με τις σχολές οδηγών που δίνεις κάτι παραπάνω για τις μεταβίβασεις να μην μπλέκεις με β κτεο και γραφειοκρατία) Oχι.Μονο αστυνομία.Σε μια εβδομάδα το έχεις. https://www.passport.gov.gr/ 1
Bitbit Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 το διαβατήριο πάντως δεν είναι μπλέξιμο. Βγαίνει μπαμ μπαμ. Τώρα δε ξέρω αν σε κάποιες πόλεις γίνεται χαμός από κίνηση 1
epp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, rudigarcia222 said: Υπάρχει κάποιου είδους κατάστημα να πάω τα στοιχεία/έγγραφα μου έτοιμα και να παραλάβω διαβατήριο? Και ας πληρώσω παραπάνω. (Όπως με τις σχολές οδηγών που δίνεις κάτι παραπάνω για τις μεταβίβασεις να μην μπλέκεις με β κτεο και γραφειοκρατία) ρε φιλε σοβαρεψου, τι ειναι το διαβατηριο, εφημεριδα που παιρνεις απτο περιπτερο; σου παιρνουν δακτυλικα αποτυπωματα για να βγει το διαβατηριο, θα πας στο καταστημα και κομμενα κανα δυο δακτυλα; 4
rudigarcia222 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, epp είπε ρε φιλε σοβαρεψου, τι ειναι το διαβατηριο, εφημεριδα που παιρνεις απτο περιπτερο; σου παιρνουν δακτυλικα αποτυπωματα για να βγει το διαβατηριο, θα πας στο καταστημα και κομμενα κανα δυο δακτυλα; Δεν το γνώριζα στο googlarisma αναφέρει μόνο για την υπεύθυνη δήλωση την ταυτότητα τις φώτο και τα χρήματα των παράβολων. Θα πάω στο τμήμα. Αν και έχω την εντύπωση στο παρελθόν υπήρχαν κάτι γραφεία που μπορούσες να παραλάβεις από εκεί το διαβατηριο
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 51 minutes ago, rudigarcia222 said: Δεν το γνώριζα στο googlarisma αναφέρει μόνο για την υπεύθυνη δήλωση την ταυτότητα τις φώτο και τα χρήματα των παράβολων. Θα πάω στο τμήμα. Αν και έχω την εντύπωση στο παρελθόν υπήρχαν κάτι γραφεία που μπορούσες να παραλάβεις από εκεί το διαβατηριο Για τέτοια θέματα δεν γκουγκλάρεις, απλά διαβάζεις τις επίσημες οδηγίες οι οποίες λένε ότι πρέπει ο ενδιαφερόμενος να μεταβεί αυτοπροσώπως, εκτός και αν για λόγους υγείας δεν μπορεί να μετακινηθεί οπότε θα πάει σε αυτόν υπάλληλος της υπηρεσίας. https://www.passport.gov.gr/diadikasia-ekdosis/ https://www.passport.gov.gr/diadikasia-ekdosis/odigies/ Το τι γινόταν ή δεν γινόταν παλιότερα δεν έχει και πολύ σημασία.
duende Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 πριν κατι δεκαετιες μπορουσαν να αναλαβουν να στο βγαλουν και τα ταξιδιωτικα γραφεια, τοτε επεφτε και "γρηγοροσημο" μιας και ηταν πιο μανουρα η διαδικασια. πλεον ειναι πανευκολο πας στο ΑΤ και σε μια εβδομαδα το εχεις.
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Πριν κάτι δεκαετίες ήταν και διαφορετική η υπηρεσία που τα εξέδιδε, τότε ασχολιόταν η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση. 1
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, duende είπε πας στο ΑΤ και σε μια εβδομαδα το εχεις. Να διευκρινίσουμε ότι δεν πας σ' οποιοδήποτε ΑΤ. Πας μόνο εκεί που εκεί Γραφεία Διαβατηρίων 1
mccrush2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Στις 22/10/2023 στις 2:08 ΜΜ, rudigarcia222 είπε Δεν το γνώριζα στο googlarisma αναφέρει μόνο για την υπεύθυνη δήλωση την ταυτότητα τις φώτο και τα χρήματα των παράβολων. Θα πάω στο τμήμα. Αν και έχω την εντύπωση στο παρελθόν υπήρχαν κάτι γραφεία που μπορούσες να παραλάβεις από εκεί το διαβατηριο Φιλε εχεις δικιο, πριν πανε τα διαβατηρια στην αστυνομια τα βγαζανε οι νομαρχιες. Τοτε αν ηθελες να μην μπλεκεις υπηρχαν γραφεια που τα αναλαμβανανε αυτοι για σενα και στα βγαζανε σε μια μερα. Μιλαμε τωρα για εποχες μεχρι το 2005-6 καπου εκει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα