Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μέρες ψαχνω οδοντίατρο που να ειδικεύεται στα εμφυτεύματα. Στην διαδικτυακή αναζήτηση είναι τόσες οι πληροφορίες που περισσότερο μπερδεύομαι. Θα με βοηθούσε η γνώμη όσων έχουν την εμπειρία προσθήκης εμφυτευμάτων τόσο όσον αφορά τον απαιτούμενο χρόνο όσο και το κόστος. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ουσιαστικά πρόκειται για ένα εμφύτευμα όμως είναι μπροστά και για αυτό χρειάζομαι κάποιον οδοντίατρο ο οποίος να είναι έμπειρος και να ενδιαφέρεται και για την μεταβατική περίοδο ώστε να μην μείνω χωρίς δόντι μπροστά μέχρι να μπει το μόνιμο .... αν έχεις εμπειρία από κάποιον καλό μήπως θα μπορούσες να μου πεις το όνομά του σε προσωπικό μνμ;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GEKO7 είπε

Εδώ και μέρες ψαχνω οδοντίατρο που να ειδικεύεται στα εμφυτεύματα. Στην διαδικτυακή αναζήτηση είναι τόσες οι πληροφορίες που περισσότερο μπερδεύομαι. Θα με βοηθούσε η γνώμη όσων έχουν την εμπειρία προσθήκης εμφυτευμάτων τόσο όσον αφορά τον απαιτούμενο χρόνο όσο και το κόστος. Ευχαριστώ!

εάν εχεις οδοντίατρο που σε παρακολουθεί ρώτησε τον, η διαδικασία (την ξεκίνησα τον Ιούνιο και πάω για την δεύτερη φάση δηλαδή έχουν τοποθετηθεί τα ευφητευματα στην γνάθο και τώρα πρέπει να τοποθετηθούν τα εξωτερικά) είναι λίγο επίπονη αλλά δεν καταλαβενεις τον πόνο διότι σε τουμπανιάζουν στο αναισθητικό, αλλά για 3-5 ημέρες θα είστε πρησμένος. Η δεύτερη φάση είναι ποιο εύκολη αλλά αργεί σχετικά. Κόστος το καθε εμφύτευμα 800 ευρώ μόνο του γναθοχειρουργου + 400 για την οδοντίατρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες... στο διάστημα που περιμένεις τοποθετήθηκε κάποια προσωρινή θήκη;

η οδοντίατρος που έχω είναι καλή στις κλασικές οδοντιατρικές εργασίες όμως δεν ειδικεύεται σε εμφυτεύματα (πράγμα που μου το έχει πει) γι αυτό ψαχνώ οδοντίατρο που να εξειδικεύεται ώστε να εκτιμήσει την κατάσταση ..αν είσαι ικανοποιημένος θα μπορούσες να μου στείλεις σε προσωπικό μνμ το όνομα του δικού σου.. 

Επεξ/σία από GEKO7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GEKO7 είπε

Έβαλα εμφύτευμα τον Φλεβάρη και μετά από 3 μήνες μπήκε και η πορσελάνη από πάνω.Δεν καταλάβαινες τίποτα,πρήξιμο δεν είχα καθόλου,τίποτα.Στον ενδιάμεσο χρόνο είχε ράψει το σημείο αλλά επειδή δεν έκλεισε καλά,τελικά το σημείο έμεινε ανοιχτό,μέχρι να μπει η κορώνα δηλαδή.

Κοστος 700 ευρώ το εμφύτευμα και 500 ο οδοντίατρος μου.Βάζει εμφυτεύματα πάνω από 20 χρόνια.Είναι σαν να κάνει έναν καφέ για αυτόν.

Θελει σχολαστικό καθάρισμα,όπως όλα τα δόντια φυσικά.Οπωσδήποτε μεσοδόντιο βουρτσακι και νήμα.

Τέλος έχει πολλών ειδών εμφυτεύματα με μεγάλο εύρος τιμής.Ο κάθε γιατρός δουλεύει κάποια συγκεκριμένα,και οικονομικά αλλά και πιο ακριβά.

Δημοσ.

Γενικά πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις εμφύτευμα μόνο στις 2 μεγάλες πόλεις , δηλαδή στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη.

Όχι σε νησιά και επαρχίες γιατί βαράνε.

Σκέψου, ήθελα να βάλω εμφύτευμα στη μητέρα μου, και επικοινώνησα με οδοντιατρους σε νησι και επαρχία μου είπαν κόστος 1200-1500 ευρώ, και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για το ίδιο μου είπαν 700-800 ευρώ.

Δες να βρεις εμφυτευματολόγο που να ειδικεύεται σε αυτά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορωνα βαλω εμφυτευμα 1 χρονο μετα την εξαγωγη δοντιου η ειναι αργα ? ειναι οικονομικο το θεμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, mesfigas είπε

μπορωνα βαλω εμφυτευμα 1 χρονο μετα την εξαγωγη δοντιου η ειναι αργα ? ειναι οικονομικο το θεμα

Καλύτερα να ρωτήσεις τον οδοντίατρο σου, αυτό που γνωρίζω είναι ότι όσο καθυστερείς συρρικνώνεται το κόκαλα και μετά θα χρειαστείς μόσχευμα για να υπάρξει βάση για να μπει το εμφύτευμα 

• Like 2
Δημοσ.

Προσοχή μην πας εκεί που θα ακούσεις τα λιγότερα χρήματα γιατί βάζουν κακης ποιότητας εμφύτευμα με αποτέλεσμα πόνο,ταλαιπωρία και τζάμπα τα λεφτά.Εγω ένα χρειάστηκε να βάλω,μένω επαρχία και όλη η διαδικασία στοίχησε 1000€.Σε ειδικό προσθετολογο-εμφυματολογο και πολύ καλή στην δουλειά της .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμφυτευματα οπως strauman ,ostem hiosen,  nobel,Zimmer είναι σιγουρα αναγνωρίσιμα ...

θεωρητικά όσο περισσότερα χρόνια αφήσεις κενό ή έχεις κάποιο θέμα θα θες εξτρα δουλειά €

Άμεση φόρτιση διαφημίζουν αρκετοί τώρα τελευταια..

Κάνας οδοντιατρος ας γράψει..

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...