Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να βγάλω ένα ποσό κοντά στις 9.000€. μπορώ να το τραβήξω από το ATM ή πρέπει να πάω στα ταμεία της Τράπεζας;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kover είπε

θέλω να βγάλω ένα ποσό κοντά στις 9.000€. μπορώ να το τραβήξω από το ATM ή πρέπει να πάω στα ταμεία της Τράπεζας;

Στα ταμεία.

Και χωρίς να είμαι βέβαιος, νομίζω ότι πρέπει να ενημερώσεις από την προηγούμενη μέρα για την ανάληψη. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, kover said:

Το default όριο ανάληψης από ATM ανά πρόσωπο και ανά τράπεζα είναι κάπου 800-900€, το οποίο μέσα από το e-banking μπορείς να το αυξήσεις στα 1.500€ ή στα 3.000€ (ανάλογα την τράπεζα). Αν δεν σε βολεύει αυτό, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να πας στο γκισέ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο το ταμείο θα κάνεις σίγουρα δουλειά και δύσκολα να μην έχουν αυτό το ποσό.

Με την χρεωστική δίνουν ένα όριο μέχρι και 5.000 ευρώ ημερησίως (Σε επαγγελματική χρεωστική πειραιώς) Απλα το ΑΤΜ δίνει μέχρι 2.000 κάθε φορά οπότε σπας σε 3 συνναλαγές.

Δημοσ.

Συνήθως υπάρχει ένα φιξ όριο, το οποίο όμως είναι σχετικά μικρό, λιγότερο από χιλιάρικο. Αν όμως έχεις e-banking μπορείς να μπεις εκεί, να πας στα στοιχεία της κάρτα σου και κάπου στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να το ανεβάσεις. Τώρα αναλόγως την τράπεζα και αναλόγως και την κάρτα ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο άνω όριο. Αν μιλάμε για αρκετά μεγάλο ποσό, μπορείς μεν να τα βγάλεις από το ΑΤΜ, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις πολλαπλές αναλήψεις κάθε μέρα μέχρι να φτάσεις το ποσό που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kover είπε

Μπορεις. Πειραιως μεχρι 10.000€ σε αφηνει, αφου αυξησεις το οριο απο την εφαρμογη του ebanking. Και Εθνικη το ιδιο ειναι νομιζω. 10.000 και εκει.

Δημοσ.
13 minutes ago, andreaspA said:

Μπορεις. Πειραιως μεχρι 10.000€ σε αφηνει, αφου αυξησεις το οριο απο την εφαρμογη του ebanking. Και Εθνικη το ιδιο ειναι νομιζω. 10.000 και εκει.

10.000€ είναι για αγορές. Για αναλήψεις είναι 3,000€

Αν βαριέσαι να πας στην τράπεζα- δε βολεύει, ανέβασε το όριο στα 3000€ και σε 3 μέρες τα έχεις βγάλει

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Αν βαριέσαι να πας στην τράπεζα- δε βολεύει, ανέβασε το όριο στα 3000€ και σε 3 μέρες τα έχεις βγάλει

Το τσέκαρα τώρα στο e-banking το δικό μου, στην Πειραιώς, και όντως δίνει 10.000 για αναλήψεις. Αλλά δεν το πάτησα για να δω αν θα το δεχτεί.

Δημοσ.
36 minutes ago, gokuthelegend said:

Το τσέκαρα τώρα στο e-banking το δικό μου, στην Πειραιώς, και όντως δίνει 10.000 για αναλήψεις. Αλλά δεν το πάτησα για να δω αν θα το δεχτεί.

Για εθνική λέω. Σορρυ δε το διευκρίνησα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Εγω το εχω δουλεψει στην Πειραιως. Εθνικη το εχει δουλεψει αλλος. Οταν πας στα 3000€, μετα σε αφηνει να το πας 6000€. Και μετα 10.000€.. Με αυτη την σειρα. Ειναι θεμα ασφαλείας που δεν πάει με την μια στα 10.000€

Δημοσ.

Για μεγάλα ποσά, ίσως πρέπει να απευθυνθείς σε άλλα φόρουμ που ειδικεύονται στην ανάληψη ολόκληρου του ΑΤΜ 

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...