Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ ή μικρομεσαίο ΑΕΙ??

AoD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι ο προγραμματισμός δεν έχει λεφτά, σίγουρα όχι 4000€ το μήνα αλλά σίγουρα όχι και 700-800€. Αν είσαι καλός σε κάτι που κάνεις λεφτά θα έχεις και ειδικά σε αυτήν τη δουλειά, τώρα αν κρίνετε από την 1η σας δουλειά και περιμένετε κάποιος να σας εμπιστευτεί και να σας δώσει έτσι απλά 1500€ ε τότε γελιέστε! :twisted:

Για να μην ξεφεύγω και από το θέμα γιατί το παλικάρι ρώτησε και κάτι 8) εγώ θα προτιμούσα ΑΕΙ για τους λόγους ότι οι γνώσεις τουλάχιστον στο δικό μου πανεπιστήμιο (Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών - Αθήνας) ήταν πολύ πιο σφαιρικές από φίλους που έχω που σπούδασαν σε ΤΕΙ, το πτυχίο καλώς ή κακώς όπως είπε και κάποιος άλλος μετράει πιο πολύ από ΤΕΙ, και καθηγητές που είχα εγώ στο πανεπιστήμιό μου διδάσκουν τώρα εκεί και είναι πολύ καλοί... :D

/* Θέλω παραλίαααααααααααααααα, μπάνιααααααα, να βλέπω stringakia!!!!! 8) */

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File SaTaNakoS kai osoi ypostirhzete oti o programmatismos exei lefta, ta pragmata den einai toso apla oso fainontai. To polla lefta pleon peftoun sti dimhourgia user interface. Oso kalh i kakh kai ean einai h ylopoihsh toy programmatos, auto pou vlepei o xrhsths einai pou ton endiaferei, kai tha ton kanei na to prothmisei. Ligoi einai autoi pou tha katalavoun tin diafora 2-3% se xrono.

Des to kai apo thn allh meria:

Poses etairies zitane programmatistes sthn ellada? liges.

Posoi vgainoun kathe xrono apo ta diafora tmimata? para poloi.

To logiko einai opote na min exei kai poli xrhma i ypothesh.

Mono ean katafereis kai vgaleis kanena diko sou algorithmo pou na einai poli kaliteros kai ton pouliseis, i ean exeis kamia arketa prototiph idea (oti egine me to Napster).

Oso gia auto pou rotaei o filos, gia na min 3efeugoume apo to thema.

Sthn thesi sou tha dilwna ta tmimata me tin seira anagnwrish pou exoun. Diladh 3ekinontas apo ta politexnika tmimata(estw kai ean den ta pianeis) kai tha teleiwna me tmimata tei. O kathena genika prospathei na penepsei to tmima tou kai na to anevasei. Th sigkekrimenh simperifora tin vlepw kai sthn dikh mou sxolh (plhroforikh ioanninwn). To mono pou metraei einai na exeis esi ore3i kai tpt parapera. Se oles tis sxoles sou mathenoun mia glwssa(ante 2) wste na programmatizeis tis diafores askhseis kai auto itan olo apo praktikhs merias. Oute tha sou mathoun pws na kaneis setup ena programma, oute to pws na stineis ena server, ola auta ta matheneis apo monos sou.

Kai telionontas tha ithela na sou pw, oti se opoiadhpote sxolh kai ean vretheis(TEI h AEI) min perimeneis pws oloi ekei mesa tha kaulwn**n me tin priloforikh. H megaliterh pleiopshfia tha einai asxetoi.

Elpizw na min makrigorisa...

Δημοσ.

Αν θες να δουλέψεις σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ρώτησε τα εργασιακά δικαιώματα του απόφοιτου ΤΕΙ και ΑΕΙ. Συνήθως οι απόφοιτοι ΑΕΙ έχουν περισσότερα δικαιώματα, και ιδιαίτερα οι απόφοιτοι πολυτεχνείου έχουν δικαίωμα ανάληψης δημοσίων έργων (ίσως να έχουν και από το ΤΕΙ, αλλά με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό).

Αν θες να γίνεις υπάλληλος, ως απόφοιτος ΤΕΙ θα βρείς πολύ πιο εύκολα δουλειά, αλλά με χαμηλότερο μισθό, τουλάχιστον στην αρχή (στην πορεία όποιος αξίζει και απαιτεί, πληρώνεται καλά ανεξάρτητα από την σχολή). Απ'την άλλη, ως απόφοιτος ΑΕΙ από τον νόμο έχεις κατοχυρωμένο μεγαλύτερο βασικό μισθό αλλά αν δεν χρειάζονται την υπογραφή σου και τις γνώσεις σου (όπως συμβαίνει σε τμήματα πωλήσεων, σέρβις, κ.τ.λ.) θα προτιμήσουν κάποιον από ΤΕΙ.

Αν έχεις όρεξη για δουλειά και για να κονομήσεις, προτείνω ΑΕΙ.

Αν θες 5 και στο χέρι, ΤΕΙ.

Δημοσ.

Φίλε μου (κάτσε να κάνω ένα copy paste το nick σου, μεγάλη ανακάλυψη αυτό το copy paste!!!! :D ) klark2000, εγώ μιλάω από αυτά που έχω δει εγώ προσωπικά μετά από δουλειά 4 χρόνων πάνω σε Client Server προγραμματισμό με βάσεις... Όταν απευθύνεσαι σε μεγάλες εταιρίες, ναι μεν ένα καλο Interface θα προκαλέσει ενδιαφέρον στον πελάτη και στον τελικό χρήστη, αλλά αυτό που μετράει είναι η ουσία... Η αποδοτικότητα του προγραμματός και η αξιοπιστία αυτού. Ξέρεις πόσα προγράμματα κυκλοφορούν στην αγορά, που έχουν καλό Interface, επειδή το έχει υλοποιήσει κάποιος που τελείωσε κάποιο ΙΕΚ που του δείξανε και πως δουλευει το Photoshop και περνιέται για προγραμματιστής, και παρόλα αυτά το πρόγραμμα σκάει από παντού, βγάζει αποτελέσματα σε χρόνους 2πλάσιους και 3πλάσιους από ότι θα έπρεπε κανονικά να βγάζει κλπ κλπ;;; :twisted: Αυτό που θα μετράει πάντα είναι η ουσία, και αυτό γιατι φαντάζομαι μιας και φαίνεσαι άτομο που ξέρει πράγματα ότι εσυ θες να απευθύνεσαι σε εταιρίες που έχουν κύρος, και να μην πιάσεις ως πελάτες σου κάποιους οι οποίοι έχουν ως μόνο κριτήριο το πως να εξοικονομήσουν κάποιες χιλιάδες €...

Το αν έχει λεφτά ο προγραμματισμός είναι σχετικό μιας και οι μόνοι που βγάζουν άπειρα λεφτά τώρα και που ξέρω εγώ είναι όσοι έχουν ένα τυροπιτάδικο δικό τους, εκει ΝΑΙ! τρελά λεφτα!!!!! Θεώρω πάντως ότι ένας προγραμματιστής που έχει βγάλει ένα ΑΕΙ και έχει μια προυπηρεσία 4 χρόνων μπορεί να βγάζει 1300€ - 1600€ καθαρά το μήνα, αν έχει αλλάξει 2 εταιρίες σε αυτά τα 4 χρόνια, που δεν νομίζω οτι είναι λίγα για την ηλικία των 23-25 και αν λάβεις υπόψην σου ότι υπάρχει και μία οικονομική κρίση, οτι παντού απολύουν κόσμο κ.α.... Τα λεφτά θα έρθουν μετά τα 35-40 όπου είτε θα κάνεις κάτι δικό σου, είτε θα έχεις μια πολύ καλή θέση σε μια εταιρία αλλά πλέον ως Project Manager, ως διευθυντής παραγωγής, ως 10290 πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με καθαρό προγραμματισμό.

Αυτά προυποθέτουν βέβαια ότι θα έχεις δουλέψει αρκετά χρόνια ως προγραμματιστής ώστε να μπορείς τουλ. να δείξεις στους άλλους τι να κάνουν, τι είναι εφικτό να γίνει, και σε ποια κατεύθυνση να κατευθυνθούν οι προγραμματιστές που θα υλοποιήσουν αυτό που εσύ θες.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχει κάποιος τα καλύτερα εφόδια που θα μπορούσε να πάρει, για μένα τώρα αυτά είναι ένα πανεπιστήμιο πληροφορικής, και μεταπτυχιακά πάνω σε διοίκηση, οικονομικά, ασφάλεια συστημάτων σε σχέση βέβαια με τομείς πληροφορικής.

Να ξέρετε οι καλύτερες δουλειές για έναν πληροφορικάριο είναι να εργαστεί σε εταιρίες που στην ουσία δεν έχουν άμεση σχέση με πληροφορικη, όπως τμήματα πληροφορικής τραπεζών, χρηματιστηριακών κλπ κλπ (από αυτά που εγω ξέρω τουλ.), ή για όποιον ψήνεται εξωτερικό π.χ. προγραμματιστές στην αγγλία παίρνουν γύρω στα 50.000€ - 60.000€ 8) και παρόλο το υψηλό κόστος ζωής τα λεφτά είναι κάτι παραπάνω από καλά, έτσι αν είσαστε διαθετιμένοι να θυσιάσετε κάποια πράγματα λεφτά υπάρχουν αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις... :wink:

Και κλείνοντας να προσθέσω ότι όλο το θέμα είναι οι γνώσεις, αυτό είναι που θα πουλάμε στο μέλλον και θα πληρωνόμαστε για αυτό. Στην αρχή μπορεί να παίρνει κάποιος τα ίδια με κάποιον που έβγαλε ένα ΙΕΚ, μακροπρόθεσμα όμως η διαφορά θα φανεί...

/* Πιπίνια παίδες, εκεί είναι το μέλλον!!!! Σαντορίνη ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :twisted: :twisted: :twisted: */

Δημοσ.

Tapini mou apopsi... an kai tora kate8esate mmixanografika nomizo...den exo idea...

Koitakse ta ma8imata tis ka8e sxolis! des poia sou aresoun! kai dialekse analoga.

an uppo8esoume oti exoun kai oi duo ta idia tote ama den exeis oikonomiko provlima kai den se niazei an 8a fugeis apo tin perioxi sou (ego parepiptodos xoris a8ina den kano) tote phgaine sto AEI giati oi polus kosmos einai KOLIMENOS kai PADELOS ASXETOS kai den exei katalavei pos stin sxoli den ma8eneis TIPOTA ama den prospa8iseis MONOS sou kai estsi koitaei ta xartia kai to AEI tou akougetai pio omorfo apo to TEI.

kai episis OUDIS (diladi KANENAS se olokliro to suban) den exei ginei programmatistis apo auta pou ma8enei sti sxoli tou! oti kaneis to kaneis MONOS sou!

Kai kata tin tapini mou gnomi... na koitas ti sou aresei.. kai oxi oti exei lefta...

ego px ka8omai kai ma8eno na ftiaxno games.. edo stin ellada omos uparxei MHDENIKH zitisi gia teteia atoma! ara tzifos! alla auto mou aresei!!

den 8a katso tora na ma8eno gia programmatismo vaseon dedomenon kai na skao epidi to sixenomai mono kai mono epidi einai ena apo ta liga pramata pou exoun lefta ston tomea tou programmatismou edo stin ellada...

auta apo emena! euxomai na peraseis ekei pou dialekses kai pragmatika 8eleis.

Δημοσ.

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πολύ φοβάμαι πως στη χώρα μας ένα πτυχίο προγραμματιστή από κάποιο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ σου ανοίγει άπειρες πόρτες γι' απασχόληση αλλά κατά 90 % ως γραμματειακή υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σοβαρές επενδύσεις που να αφορούν αγορά εργασίας σε προγραμματιστές. Ίσως τα δίκτυα να έχουν στο μέλλον καλύτερη τύχη.

Όσον αφορά την σύγκριση του ΤΕΙ με ΑΕΙ και πάλι χάνουμε τον στόχο. Δεν αφορούν το ίδιο αντικείμενο. Το ΑΕΙ θα πρέπει να εμβαθύνει κυρίως στην έρευνα, το ΤΕΙ σε μεθόδους υλοποίησης. Αυτό το λάθος κάνουμε πάντα και χάνουμε την μπάλα κυριολεκτικά.

Πάρε πτυχίο Η/Υ αλλά αυτό να αποτελεί συμπλήρωμα ενός άλλου πτυχιού. Να είναι το βοηθητικό δηλαδή πτυχίο σου. Αγορά εργασίας γενικά δύσκολη.

Στην θέση σου θα επέλεγα επιστήμες του πρωτογενούς τομέα, ιδιαίτερα αν είσαι από επαρχία. Η γή δεν πεθαίνει ποτέ. Το ίδιο και η Γεωπονία. Πολλά χρήματα είτε στον ιδιωτικό είτε στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα. Λίγα τα άτομα και ακόμα λιγότεροι όσοι το αγαπούν.

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη η σχολη αυτη εκτος απο τα βασικα μαθηματα εχει 3 κατευθυνσεις..

1. Διδακτικη.. δηλαδη κανεις τα βασικα...και μετα εχεις τα μαθηματα τις διδακτικης..ψυχολογιες..κτλ κτλ. (εχει μπολικα πληροφορικης ετσι και αλλιως)

2. Πληροφορικης ...(Software Engineering κτλ κτλ) οπου ειναι ουσιαστικα σαν να κανεις το αντιστοιχο πτυχιο της πληροφορικης στο ΠΑ.ΠΕΙ

3. Πληροφορικης - Δικτυα...Σαν το νουμερο 2 με εμφαση στα δικτυα κτλ κτλ.

Οι κατευθύνσεις είναι δύο.

1. Διδακτικής της τεχνολογίας

2. Ψηφιακών συστημάτων

Δεν υπάρχει τρίτη...

Οπως καταλαβαινεις....η σχολη εχει ξεφυγει ιδιατερα..οσο αναφορα τον πρωταχικο της στοχο..και ανα τα χρονια (ο φιλος μου εχει μπει απο τους πρωτους 99) εχουν αλλαξει αποψεις για την πορεια του.παρα πολλες φορες..φυσικα ο πρυτανης της σχολης ειναι και αντιπρυτανης στην σχολη πληροφορικης ..οποτε καταλαβαινεις γιατι τελικα διαμορφωθηκε...ετσι!

Ο πρόεδρος του τμήματος ήταν στο Πληροφορικής και υποψήφιος πρύτανης του πανεπιστημίου. Έχασε τις εκλογές από τον νυν πρύτανη κ. Μπένο.

Στα χαρτια ηταν και ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα σχολη γι'αυτους που θα ηθελα να διδαξουν τεχνολογια και πληροφορικη σε σχολεια-γυμνασια.λυκεια..ΤΕΙ..ΙΕΚ κτλ κτλ..παρολα αυτα στατιστικα οι πιο πολλοι φοιτητες αυτη την στιγμη παιρνουν τις κατευθυνσεις που δενεχουν τα μαθηματα της διδακτικης...αλλα της πληροφορικης...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ειναι σαν να τελειωνουν πληροφορικη Πειραια..ΜΟΝΟ που βγαινουν λιγο χαμενοι σε σχεση με την δουλεια που κανουν..γιατι το χαρτι τους..ΛΕΕΙ αλλα! οτι .κατεευθυνση και να παρεις...στην αρχη ο τιτλος θα εχει..ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ κτλ κτλ (αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη).

Απο καποιες μικρες συζητησεις..εχω δει οτι οι αποφοιτοι της ORIGINAL πληροφορικης ΠΕΙΡΑΙΑ αισθανοντε λιγο ριγμενοι.....κτλ κτλ..αν και αυτο ειναι ενα θεμα καθαρα της σχολη..Απλα γιατι τελικα ολοι κανουν τον ιδιο κορμο μαθηματων.....απλα μπαινουν με διαφορετικους βαθμους.

Δεν υπάρχει original και μη original σχολή πληροφορικής. Άλλα κάνει το Πληροφορικής άλλα το Δ.Τ.Ψ.Σ.

τελευταια φορα επισκεφτηκα το ΠΑ.ΠΕΙ τα χριστουγεννα..και πηγα στα γραφεια της σχολης..αλλα και στα εργαστηρια..

ΔΥΣΤΗΧΩΣ η κατασταση ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. Τα εργαστηρια της σχολης που ειναι σε ενα κτιριο ανακαινισμενο (πρωην εφορια) στο κεντρο του πειραια...ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ...ο φιλος μου ελεγε οτι εδω και χρονια εχουν δωσει χρηματα για υπολογιστηες..Αυτο που ειδα..ηταν...5 PC σε μια αιθουσα...για 25' date=',σε αθλια κατασταση ...και καημενους φοιτητες να περιμενουν μηπως βρουν καμια θεση...σαν ξεχασμενη δημοσια υπηρεσια![/quote']

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στα εργαστήρια της σχολής που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά απο τους φοιτητές του τμήματος 100 περίπου υπολογιστες P4 2.8 Prescott, 5 Servers με sata raid σε rack καθώς και άλλα μηχανήματα.

Καθήσαμε και τα φτιάξαμε - οι ίδιοι οι φοιτητές. Δυστυχώς λείπει το support από το κέντρο δικτύου των Πα. Πει.

Ειναι χαρακτηριστικο οτι εχει ακομα ασταθεια οσο αναφορα τον κυκλο σπουδων του..και μεσα σε αυτα τα χρονια εχουν συνεβει διαφορα ετσι ωστε να ερθει...σε αυτη την μορφη..χαρακτηριστικα να σου πω..οτι τον πρωτο χρονο για την σχολη αυτη το υπουργειο ειχε...φερει ειδικα μηχανολογικα ...μηχανηματα για εξασκηση και μαθηση...σε αναλογα μαθηματα..τα οποια δεν χρηιμοποιηθηκαν ποτε..γιατι το προφιλ της σχολης αλλαξε και αλλαξε συνεχως.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Υπ. Παιδείας έκρινε ότι το τότε Τεχνολογικής Εκπαίδευσης δεν είχε κανένα νόημα και έπρεπε να αλλάξει ρότα.

(ιδιατεριες κομματικες πιεσεις...και απο την πλευρα φοιτητων αλλα και καθηγητων..δεν ξερω αλλα απο αυτα που ακους αλλα και καταλαβαινω μιας και εχω και ενα συγγενικο προσωπο στο πανεπιστημιο αυτο ειναι οτι ..οτι τα κομματικα στον χωρο αυτο...ειναι ιδιατερα ισχυρα!)

Μακάρι να ήταν. Δυστυχώς δεν είναι και μιλώ εκ πείρας...

Κανένα κόμμα δεν κατάφερε να κάνει τίποτα για το τμήμα. Δε λέω ότι δεν προσπάθησε... Απλά δεν τα κατάφερε.

Για να κλεισω..την αποψη μου (ελπιζω να μην θιχτει κανεις..αν και αμφιβαλλω) νομιζω οτι η συγκεκριμενη σχολη ...με την κατευθυνση της διδακτικης....ειναι μια πολυ καλη προταση για οσους πραγματικα θελουν να διδαξουν και να ακολουθησουν αυτο το δρομο. Μαζι με τα ακρως τεχνολογικα μαθηματα..την μπολικη πληροφορικη δηλαδη...κανουν και τα κλασικα μαθηματα διδαικτικης..

τα οποια απ'οτι βλεπω απο τον φιλο μου ..ειναι πολυ καλα οργανωμενα..και πολυ ενδιαφεροντα σαν γνωσεις....Γ'ιαυτη την λυση λόιπον..θα ηταν η πρωτη μου επιλογη..

Επέτρεψε μου να διαφωνίσω σε αυτό...

Δημοσ.

Η αποψη μου...προηλθε μονο απο αυτα που ακουω..και βλεπω. Επειδη ο φιλος μου ειναι ιδιατερα φιλικα προσκημενος οσο αναφορα το κομματι της διδακτικης...ισως να θεωρει οτι εκει δουλευει καλα το συστημα.. δεν μπορω παρα να βασιστω στην αποψη του αφου εγω ο ιδιος δεν φοιτω στο τμημα!

Οσο αναφορα τα μαθηματα πληροφορικης επετρεψε να διαφωνησω οτι δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλα κοινα μαθηματα με το τμημα πληροφορικης! Καποια στιγμη εβλεπα τους οδηγους σπουδων...που ειχαν παλι αλλαξει ..και πολλα μαθηματα πρωτου-δευΤερους ετους τηε πληροφορικης ειναι απο τα βασικα ...στο τμημα..ισως να εχουν διαφορετικους τιτλους...αλλα εγω βλεπω..μαθηματα δικτυων.,..πολυμεσα...βασεις δεδομενων 1-2 ..αρχιτεκτονικη υπολογιστων. προγραμματισμος 1, προγραμματισμος 2 C, Java , Τεχνολογιες www (PHP) .

Θυμαμαι τα πρωτα χρονια που δεν ειχε μπει πολυ η πληροφορκη μεσα στο προγραμμα σποουδων..αρχιζανε με PASCAL και μετα σε C με τα χρονια..C-> C++ -> Java ... Πιο πολλα σε βασεις δεδομενων!

Οσο αναφορα τα κομματικα μιλουσα με αρνητικη διαθεση..και θα αναφερω μονο το τι γινεται καθε χρονο στο πανεπιστημιο..την εποχη εκλογων..Ξερω οτι παρομοιες καταστασεις επικρατουν και σε αλλα ελληνικα ιδρυματα τετοιες εποχες..αλλα νομιζω οτι εκει γινεται λιγο χαμος! με περιοδους που ουσιαστικα το πανεπιστημιο καταλυει ..με DJ συναυλιες...party... διαγωνισμους Playstation Και ταβλι...και γενικα λεφτα..δεξια και αριστερα...σε μια χαρμοσυνη καταστη..για την ψηφο. Εγω το βρηκα την συγκεκριμενη κατασταση λυπηρη...απο σχολια διαφορων λενε οτι στο συγκεκριμενο πανεπιστημιο..γινεται καλη προεκλογικη δουλεια! Παρολα αυτα οπως λες και εσυ ειναι κριμα που τουλαχιστον ολη αυτη η πολιτικη ενεργεια δεν διοχετευεται θετικα για το οποιοδηποτε τμημα!

Οσο αναφορα...τον ορο μη πληροφορικη και πληροφορικη..νομιζω οτι δενειναι και τοσο αστοχος. Αν αναλογιστεις οτι αρχικα το τμημα δεν ειχε σκοπο να παρεχει κατευθυνση Ψηφιακων Συστηματων..και οι κακες γλωσσες λενε οτι μπηκε και λιγο απο πιεση πολλων παραγοντων..Αναρωτιεμαι ..οι αποφοιτοι των ψηφιακων συστηματων ως τι θα βγουν στην αγορα εργασιας? μελλοντικη ακαδημαικη στις διαφορε βαθμιδες? αμφιβαλλω.. θα ανταγωνιστους τους συναδελφους τους απο το τμημα πληροφορικης...εκει λοιπον ηταν το επιχειρημα μου οτι ..μαλλον βγαινουν λιγο χαμενοι! Το τμημα θα το ονομαζα.. σχεδον πληροφορικη αλλα με αλλο τιτλο! ειναι λογικο οτι στο καθεαυτο τμημα πληροφορικης..θα υπαρχει και η μεγιστη εξειδικευση οπως θα περιμενε ο καθενας..για καθε τετοιο τμημα!

Το γεγονος οτι αλλαξε και παλι ο πρυτανης (εχω μεινει λιγο ) πισω ....ελπιζω να μην φερει ξανα αλλαγες στο προγραμμα σπουδων...σε ενα τμημα που μπορει να εχει αλλαξει προγραμμα σπουδων 2-3 φορες απο την γεννηση του!

Ειναι πολυ θετικο που τελικα φερανε τα μηχανηματα καλο δουλευτα! τουλαχιστον οι νεες φουρνιες..του τμηματος θα μπορουν να δουλεψουν..γιατι μερικοι ...δεν τα προλαβαν τοσα χρονια!

Καλη συνεχεια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

sorry pou 3anafernw to thema sthn epikairotita alla logo tou oti vgikan simera oi vaseis, eimai periergos na mathw ti telika ekane o filos pou 3ekinise tin olh kouventa.

Apoti fenetai pernaei se polla panepisthmia tis eparxias...

Opote file AoD ean thes pes mas ti telika ekanes...

Δημοσ.

File mou klark200 nomizo oti ekana tin tixi mou. Mpaino sto tmima ''epistimi ilektronikon upologoston'' sto Hrakleio( kritis) pou epese sxedon 1000 monades apo persi. Mporei na plirosoun kati parapano oi goneis mou alla nomizo oti a3izei ton kopo mias kai exo akousei e3eretikes kritikes. Euxaristo olous pou apantisane se auto to topic!!

Δημοσ.

Φίλε AoD (συνάδερφε πλέον:D ) συγχαρητήρια για την επιτυχία σου. Πράγματι πιστεύω πως μπήκες στο καλύτερο τμήμα πληροφορικής της Ελλάδας. Καλή συνέχεια και ο προσωπικός αγώνας συνεχίζεται γιατί όπως θα διαπιστώσεις από μόνο του το γεγονός αυτό δεν σε κάνει αυτόματα και προγραμματισταρά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...