Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ ή μικρομεσαίο ΑΕΙ??

AoD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω και εγω την γνώμη σας για σχολές πληροφορικής.Εχω βγάλει 16200 και ενδιαφέρομαι περισσότερο για καθαρο γραμματισμο. Το διλλημα μου ειναι να εισαχθώ σε ένα ΤΕΙ της περιοχής μου ή ενα ΑΕΙ της επαρχίας?

Έχω σταμπάρει το ΤΕΙ πληροφορικής στο Αιγάλεω και το ΑΕΙ Επιστήμης και τεχνολογίας υπολογιστών Πελλοπονήσου (Τρίπολη). Συγνώμη που άνοιξα 2ο topic μα ήθελα να με συμβουλευσετε βασει του δικου μου βαθμού.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1on mhn eisai toso sigouros oti theleis a ghneis programmatisis :) tha peraseis apo poooola stadia mexri naapofasiseisi akrivws thes, defteron mathe osa poio polla mporeis gia to AEI kai meta apofasise...

Δημοσ.

Dr_Michael , μαρέσουν τα επιχειρήματά σου !! ;p

Αυτο εξαρτάται από σένα και μόνο.Και γω το ίδιο δίλλημα είχα ΤΕΙ Αθήνας πληροφορική ή ΠΑΠΕΙ Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών συστημάτων(δεστο και αυτό).

Τώρα πρέπει να δεις τα μαθήματα για να αποφασίσεις , αλλά να ξέρεις ότι γενικότερα η διαφορά ΤΕΙ - ΑΕΙ θα συνεχίσει να υπάρχει λογω παλαιών αντιλήψεων έστω και αν οι διαφορές όσο περνάει ο καιρός μικραίνουν.

Τέλος είναι γνωστό ότι όσο πιο παλιά είναι η σχολή τόσο πιο οργανωμένη είναι.

Διαλέγεις και παίρνεις!

Ελπίζω να βοήθησα κάπως..

Δημοσ.

to skeftesai re file?

tripoli...

to panepistimio einai poly kalo ekei, to mono kako einai oti de leei sa foititiki zwi..

alla nomizw oti afto pou se endiaferei einai to ptihio..

Δημοσ.

Τι δυνατότητες για δουλειά έχει το τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών συστημάτων του ΠΑΠΕΙ?Που μπορείς να δουλέψεις μετα από την αποφοίτηση σου?Σπουδάζει κανείς εκεί?

Δημοσ.

Θα προτιμούσα ένα καλό/ψαγμένο ΤΕΙ με το οποίο θα έχεις περισσότερες πιθανότητες για επαγγελματική αποκατάσταση..!!

Δημοσ.

An theleis perissoteres pithanotites gia epagelmatiki apokatastasi pigaine AEI kai 3ekoliasou monos sou na matheis osa perissotera mporeis gia na kaneis kai swstes synentey3eis alla kai na deixneis me 2 logia pou tha peis oti 3ereis....Kamia sxoli den sou mathainei ayto pou prepei...Sou dinei genikes gnwseis kai einai kathara thema paidiou an tha proxwrisei i oxi....Einai poly pithano an baleis dipla dipla ena paidi apo TEI pliroforikis kai ena apo AEI na paratiriseis oti to paidi apo to TEI exei polles perissoteres gnwseis....Alla i gnwmi mou einai oti an pareis ena paidi apo AEI pliroforikis o opoios einai liwmenos me ton tomea kai tous aresei polu den tha brethei kanenas apo TEI na ton ftasei... :)

Ta mathimata pou ginontai sta AEI einai pola perissotera.... :)

Ayta!!!!

Δημοσ.

Τέλος είναι γνωστό ότι όσο πιο παλιά είναι η σχολή τόσο πιο οργανωμένη είναι.

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA αχεμ. ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αχεμ^2

εισαι σιγουρος γιαυτο που λες?:P εχω περασει και απο τα δυο και σου λεω οτι οι παλιες σχολες εχουν ΑΠΕΙΡΟ κοσμο και κουρασμενους καθηγητες

η συμβουλη μου, ΑΕΙ εχουν πολυ πιο δυνατο πτυχιο (καλος η κακος) και τα μαθηματα δεν συγκρινονται. Αστους να λενε, αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει συγκρηση

Δημοσ.

Αυτο εξαρτάται από σένα και μόνο.Και γω το ίδιο δίλλημα είχα ΤΕΙ Αθήνας πληροφορική ή ΠΑΠΕΙ Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών συστημάτων(δεστο και αυτό).

Δημοσ.

Τι δυνατότητες για δουλειά έχει το τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών συστημάτων του ΠΑΠΕΙ?Που μπορείς να δουλέψεις μετα από την αποφοίτηση σου?Σπουδάζει κανείς εκεί?

Γιαυτή την σχολή (ΠΑΠΕΙ) εχω ακουσει οτι σου μαθαίνει πως να διδάξεις ψηφιακές τεχνολογίες(οτι έχει σχεση με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, κινητα κ.α.) σε αλλους. Τωρα να κατσω να φάω τα νιάτα μου για να διδάσκω τα κολόπαιδα??

Ευχαριστώ πολύ οσους απάντησαν. Μήπως έχετε περισσότερες πληροφορίες για το ΑΕΙ Επιστήμης και τεχνολογίας υπολογιστών Πελλοπονήσου??Ποιά είναι η ηλικία του??

Δημοσ.

Όλοι ΒΕΝΤΖΑ...!

Πήγαινε όπου γουστάρεις εσύ.

Ο καθένας θα σου πει το δικό του τμήμα που πέρασε, γιατί μόνο αυτό ξέρει. Ο προγραμματισμός δεν έχει λεφτά πάντως...

Ps chr_nikol: Άν είσαι όντως αυτός, πέρασε με στοχαστικά επιτέλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...